Šī var izrādīties neveiksmīga diena, ja tava rīcība būs pārāk strauja vai nepārdomāta. Pirmajā dienas pusē daudzas tavas darbības ietekmēs emocijas un attieksme, kas var novest pie tā, ka galu galā kaut ko nāksies nožēlot. Tomēr arī otrajā tās daļā nav sagaidāmas būtiskas izmaiņas.

 

auns-mil-horAuns

Visas dienas garumā tu vari būt pārmērīgu emociju, ilūziju un veltīgu, pāragru cerību iespaidā. Zvaigznes iezīmē, ka vēl viens posms tavā dzīvē tuvojas beigām, atliek vien secināt, ka šajā laikā esi paveicis patiešām daudz. Tomēr nebūsi brīvs no pilnīgi visām ilūzijām. Tāpat planētas neiesaka kavēties pagātnes kļūdās, dodies uz priekšu!

 

 

versis-mil-horVērsis

Risks, ka no rīta būsi nonācis strupceļā, ir diezgan augsts. Ir vēlams veikt tālejošus plānus un izstrādāt jaunas koncepcijas, lai arī cik perspektīva un daudzsološa tev neliktos šī brīža situācija. Zvaigznes atgādina – jo tuvāk būs tava dzimšanas diena, jo negatīvāku ietekmi uz izvēlēto ceļu, personīgo un profesionālo reputāciju tas atstās.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Visas dienas garumā tu vari apspriest tēmas, kas tev interesē teorētiskā, abstraktā vai ideālistiskā plānā. Zvaigznes norāda, ka šodien kāda visai neticama fantāzija var izrādīties lietderīga. Tomēr tev nevajadzētu sasteigt savu ideju vai kolektīvo plānu īstenošanu, uzskatot tās par neatņemamām un neatkārtojamām iecerēm, jo īpaši, ja runa būs par biznesa jautājumiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Esi uzmanīgs, lai nerīkotos fanātisku vai reliģisku uzskatu ietekmē, kā arī akli netiecoties pēc dažādām progresīvām idejām. Tev vajadzētu izvairīties sadarboties arī ar tiem, kuru rīcību šodien ietekmēs līdzīgs domāšanas modelis.

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, ka šī ir ārkārtīgi slikta diena diskusijām starppersonu attiecībās ar partneriem, draugiem vai tuviniekiem. Būs īpaši grūti atšķirt kas ir pareizi, kas ne, jo katra no šīm nostājām, visticamāk, pieprasīs zināmus upurus.

 

 
jaunava-mil-horJaunava

Šodien ir ļoti ieteicams rūpēties par savu veselību. Nelieto alkoholu, nomierinošus vai nezināmus medikamentozos līdzekļus. Tomēr šajā dienā nav vēlams sākt arī ilgstošu ārstniecības kursu vai jebkādu nopietnu  procesu savas karjeras attīstībā.

 

svari-mil-horSvari

Šodien ir vienlīdz svarīgi kontrolēt savas emocijas, intelektuālo sfēru un sociālo mijiedarbību. Neaizmirsti, ka pārāk riskanti izklaidējoši elementi var izraisīt veselības problēmas. Ja pavadīsi savu brīvo laiku, baudot alkoholiskos dzērienus vai dzenoties pēc citām aizraujošām izpriecām, neesi pārsteigts, ja vakarā tev būs nepieciešamība pēc medicīniskās palīdzības.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Spītība un pārlieka uzstājība nav īpašības, kas veicinās mieru un harmoniju tavā ģimenē. Esi īpaši uzmanīgs tiecoties uz saviem personīgajiem mērķiem, ja esi dzimis novembra vidū. Mēģinājumi izzināt nesaprotamo, atriebties kādam lai kompensētu zaudēto laiku, neizbēgami novedīs pie konflikta vai konfrontācijas, kam nebūs rezultāta.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tavas attiecības ar vistuvākajiem draugiem, radiem un ģimenes locekļiem šodien nevarēs uzskatīt par atklātām un stabilām. Mēģini atturēties no pārliekas ziņkārības. Tieši tas var palīdzēt izvairīties no kādas situācijas, kas sāpīgā veidā var tikt vērsta pret citiem.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes norāda, lai šodien neņem  pārāk tuvu pie sirds strīdus un neveiksmes. Tiem nebūs būtiskas ietekmes uz tavu labsajūtu. Dienas beigās varēsi ātri atrast skaidrojumu citu personu rīcībai. Iespējams, tas būs mirklis, kad saskatīsi visai saprātīgu attaisnojumu arī pats savām kļūdām.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Konfrontāciju risks ar taviem ienaidniekiem, konkurentiem un pat partneriem – būs visai augsts dienas laikā. Visticamāk, nāksies secināt, ka ir grūti pārvaldīt savas emocijas. Vari būt vērsts uz vienu konkrētu tēmu, šādā veidā kaitējot vispārējai savu domu objektivitātei.

 

zivis-mil-horZivis

Ja kāds neparasts noslēpums vai darījums ir tavas šīs dienas viens no plāniem, centies nesasteigt tā īstenošanu. Ļauj savām domām būt lēnprātīgām un sajūtām piezemētām. Zvaigznes norāda, lai šodien labāk nepaļaujies uz citiem cilvēkiem. Visticamāk, arī pats sev nevarēsi pārlieku uzticēties. Pat tavi labākie draugi šodien nespēs sniegt mieru un izpalīdzīgo plecu. Šīs dienas notikumi paši par sevi var izrādīties neprognozējami.

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām SEPTEMBRIS būs īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsZināms, kurš šovu “Lauku sēta” pametis pirmais