Auns

Šodien savā ziņā atgriezīsies tālā pagātnē. Vakarā dosies nelielā izbraucienā, kura laikā satiksi kādu, kuru reiz kaislīgi mīlēji. Tu atradīsi laiku nelielai sarunai un šis mirklis tavā atmiņā atsauks dažādas atmiņas. Vienlaikus atkal izdzīvosi gan prieku, ko šis cilvēks tev agrāk dāvāja, gan sāpes, kuras radīja viņa iniciatīva pārtraukt šīs attiecības.

 

 

Vērsis

Šodien būsi pārāk draisks komunikācijā ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Daudzi tevi vainos vieglprātībā, it īpaši, ja tev jau ir sava otrā pusīte. Atceries, ka flirts ar kādu citu viņa acu priekšā ar novest tevi pie pamatīgām problēmām. Tavs partneris nepiedos šo nodevību un tev tiks dots ultimāts. Paturi to prātā un kontrolē sevi, kad dosieties kopā izklaidēties uz kādu pasākumu.

 

 

Dvīņi

Šodien saņemsi jaunumus no kāda sena drauga. Šis cilvēks, kurš pastāvīgi dzīvo citā valstī, paziņos, ka ir tur ļoti labi iekārtojies un mudinās tevi sekot viņa piemēram. Ja tevi nebaida lielas pārmaiņas, sāc tām gatavoties jau šodien. Neļauj ceļā stāties bailēm par tuvāko kaimiņu un kolēģu zaudēšanu. Jau drīz pieradīsi pie savas ikdienas bez viņiem un tavā dzīvē ienāks daudz jauni cilvēki.

 

 

Vēzis

Šo dienu pavadīsi plānojot garlaicīgu sanākšanu un gatavojot maltīti gaidāmajiem viesiem. Tev neizdosies no tās izvairīties, līdz ar to stundām ilgi klausīsies apkārtējo stāstos un tēlosi, ka esi aizrauts, dziedot ar viņiem kopā karaoki. Visi, izņemot tevi, būs apmierināti un pozitīvi noskaņoti. Tev šīs dienas labākā daļa būs brīdis, kad beidzot varēsi nokļūt sava mīļotā cilvēka apskāvienos un kopīgi baudīt divvientulību.

 

 

 

Lauva

Šī diena neatnesīs ne lielus sarežģījumus, ne priekpilnus brīžus. Pavadīsi savu pusdienu pārtraukumu ārpus mājas, piemēram, parkā un ziņkārīgi izpētīsi apkārt iekoptos dārzus un neskarto dabu, kurā sācis mosties pavasaris. Vakarā tevi gaida garda maltīte un sarunas ar tuviniekiem.  Kamēr vien apkārt valda pozitīvs noskaņojums, centies turēt mēli aiz zobiem un nepacelt jautājumus, kuru risināšana var izraisīt spraigus konfliktus.

 

 

Jaunava

Šodien vajadzētu padomāt par savu gados jaunāk tuvinieku nākotni. Apstākļi attīstīsies tā, ka nokļūsi kādā pasākumā kopā ar cilvēkiem, kuri var spēlēt lielu lomu tavas atvases izglītības un karjeras nākotnē. Iepazīsties ar viņiem un neaizmirsti apmainīties ar kontaktiem. Ja tomēr vēlāk, pēc sarunas ar bērnu, saproti, ka viņa nākotnes plāni krietni atšķirās no tavējiem, neuzspied viņam savu viedokli.

 

 

 

Svari

Šodien varēsi baudīt ilgi gaidīto emocionālo atpūtu darbā. Tavi darba kolēģi būs visai uzvilkti, taču tu darīsi to, kas darāms un baudīsi mieru un klusumu. Kad būs apnicis būt izolētam no pārējā darba kolektīva, nolemsi iesaistīties sarunā ar saviem darba biedriem. Diemžēl, tiklīdz nokļūsi viņu lokā, tiksi ierauts pamatīgā darbu jūrā. Par laimi, atgriežoties mājās, varēsi veltīt laiku pelnītai atpūtai.

 

 

Skorpions

Šodien būsi pārāk nopietns attiecībā pret dažādiem personīgiem jautājumiem.  Runājot par savām jūtām, aizmirsti savas oratora prasmes un nebombardē sarunas partneri ar smagnējiem argumentiem. Ļauj no sirds plūst mīlestībai un vārdi pār lūpām birs paši no sevis. Pretējā gadījumā pastāv risks, ka sniegsi vien ļoti sausu monologu, ko otrs cilvēks var saprast pavisam citādāk.

 

 

Strēlnieks

Šodien dosies kādā garlaicīgā izbraucienā. Par laimi, kad nonāksi galamērķī, nogurdinošais ceļš atmaksāsies ar uzviju. Būsi nonācis brīnišķīgā vietā, kura tevi burtiski uzlādēs ar pozitīvo enerģiju. Atceries šo dienu visos sīkumos un, lai atmiņas būtu negaistošas, iemūžini to fotogrāfijās.

 

 

Mežāzis

Šodien apmeklēsi kādu aizraujošu pasākumu. Tur iepazīsies ar kāda jauna mākslinieka unikālajām gleznām un muzikālajiem darbiem. Vienā vai otrā veidā tevi patiesi uzrunās šī cilvēka unikālais talants un uzreiz prātā iešausies ideja piedāvāt savam bērnam ņemt piemēru un līdzīgā veidā radoši izpausties. Plāns ir lielisks, taču vien tad, ja tavs bērns pats ir ieinteresēts to darīt.

 

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams iepazīties ar laikapstākļu prognozēm, plānojot ceļojumus un izbraucienus.  Ja sinoptiķi sola lietu, atliec plānus uz citu laiku un paliec siltajās, sausajās mājas sienās. Lai diena būtu krāsaināka, uzaicini ciemos draugus, pagatavo gardu maltīti un uzliec savu mīļāko mūziku.

 

 

Zivis

Šodien, atrdoties ciemos, jūsmosi apbērsi ar uzmanības apliecinājumiem savu mīļoto cilvēku. Diemžēl, tie paliks nepamanīti kāda tava sirdī brīvā drauga acīs. Tavas aizdomas par viņa centieniem ar tevi flirtēt būs pamatotas, līdz ar to situācija var izvērsties visai bīstama. Protams, tev nebūs iespēju palūgt viņam vienkārši doties prom, taču tavās mājās viņš turpmāk, visticamāk, būs nelūgts viesis.

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais raksts“Nošāva neparko, no mugurpuses.” Bučā turpina apglabāt mirušos
Nākamais rakstsDiemžēl piektdiena sākusies ar skumju ziņu