Pieņemot lēmumus, izvērtē lietas arī no citu skatu punkta, ne tikai savējā.

 

auns-mil-horAuns

Auni sevī pašreiz valdošo apkārtējo ietekmi sajutīs tikai tad, ja pievērsīs tam īpašu uzmanību. Lai gan tā nemazinās tempu tavai straujajai dabai, iespējams, šodien vēlēsies vairāk ieklausīties apkārtējos un izvērtēt, kā tavi vārdi vai rīcība varētu tos ietekmēt.

 

versis-mil-horVērsis

Notiekošais bardaks Vēršus ietekmēt nespēs – Tu esi pārlieku spītīgs un nekomunikabls. Lai nu kā – esi piesardzīgs, jo var nākties nonākt saskarsmē ar kādu, kuru pašreizējais zvaigžņu stāvoklis būs pārvērtis līdz nepazīšanai.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi varētu sajust zināmu ietekmi no šobrīd mēnesī valdošās zīmes. Spēja just līdzi un uztvert apkārtējo emocijas tev nav sveša, taču ne vienmēr tu iedziļinies un saproti, kādi ir šo emociju cēloņi. Šodien tev piemitīs teju psihologa spējas un varēsi krietni dziļāk izprast līdzcilvēku raizes.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēži šī brīža zvaigžņu stāvokli izjutīs īpašā veidā. Nav noslēpums, ka esi mīlošs un kaislīgs cilvēks, taču šodien jutīsi īpašu saikni ar saviem tuvākajiem. Izmanto to, lai nostiprinātu attiecības ar mīļoto un/vai, lai uzlabotu saskaņu ar tiem, ar kuriem parasti tik labi nesatiec.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas, kā jau šad un tad ierasts, neizjutīs nekādas Mēness fāzes vai zvaigžņu ietekmi savās gaitās. Līdz ar to jutīsies nošķirts no pārējiem, sevišķi tādēļ, ka skaidri redzēsi, ka līdzcilvēki savā starpā saprotas daudz dziļākos līmeņos kā parasti. Vai Tev tas patīk vai nē, bet visiem būs labāk, ja tajā visā arī īpaši nejauksies. Dari savas lietas un jau rīt būsi atkal vīrā!

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām īpaši pārsteigumi šodien nav gaidāmi. Pavisam droši, ka arī dažādas īpatnības, kas norisināsies apkārt, nekādu ietekmi uz Tevi neatstās un jutīsies daudz omulīgāk, ja pārējie apgrūtinās cits citu, nevis traucēs tevi.

 

svari-mil-horSvari

Lai arī zināms, ka lielākoties esi diezgan dominējošs, šodien svariņi tomēr ietekmēsies no Mēness. Un tas nav nekas slikts – Tu labprāt izpalīdzi citiem problēmu risināšanā un nav labāka laika, lai to darītu, jo šī diena Svariem palīdzēs daudz labāk citus izprast.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem šodien prāts būs mierīgs – pateicoties tam, ka nospiedošais vairākums šodien sastapto cilvēku būs vairāk ierakušies savās darīšanās, būs maza ticamība, ka kāds Skorpionu ievedīs neceļos. Nekādas vajadzības pacelt savu dzeloni – tas ļaus tev nodoties kādam savam hobijam.

   
strelnieks-mil-horStrēlnieks
Strēlnieks būs stipri pakļauts apkārtējās vides ietekmei, kas var gan palīdzēt, gan traucēt. Centies rast iespēju pabūt pie dabas kopā ar cilvēkiem, kuru kompānijā jūties ērti un jutīsi ķermeni uzņemam labās strāvas.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāži varētu justies nedaudz izsisti no sliedēm, jo ir ļoti atšķirīgi no šobrīd valdošajā zīmē dzimušajiem. Koncentrējies uz saviem ikdienas darbiem un centies izvairīties no jebkādiem traucēkļiem.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Spēcīgos Ūdensvīrus šodien notiekošais īsti neietekmēs, taču tev būs iespēja  zvaigžņu stāvokli izmantot savā labā. Apkārtējie varētu būt īpaši atvērti diskusijām, tādēļ meklē iespējas iepazīstināt citus ar savām idejām. Iespējams, gūsi atbalstu pat no tiem, kuri parasti iestājas kategoriski pret tavu viedokli.

 

zivis-mil-horZivis

Zivis jutīsies tieši kā zivis ūdenī. Varbūt vienīgi nedaudz palielināsies empātijas spējas un atsevišķās jomās vairāk klāt stāvēs veiksme. Labvēlīga diena, lai paplašinātu savu paziņu loku un iegūtu jaunus draugus.

 

 Lielisku dienu! 

Iepriekšējais rakstsKas notiek ar nodegušo DEPO veikalu un tā 93 darbiniekiem? – VIDEO
Nākamais rakstsPakomātu tīkls “Omniva” nāk klajā ar ļoti nepatīkamu vēsti