aunsAuns

Auna zīmē dzimušie nav sevišķi komunikabli cilvēki, taču no komunikācijas neizbēgt un tā ir nepieciešama arī darbā. Diemžēl, zvaigžņu stāvoklis tavu vēlmi kontaktēties ar citiem padarīs tikai mazāku, līdz ar to sarežģītāki projekti var pieredzēt izgāšanos.

 

 
versisVērsis

Vērši šodien apkārtējiem būs absolūti nepieejami. Tava mērķtiecība un strādīgums tikai augs augumā, kā arī tev raksturīgā stūrgalvība un ne pārāk sociālā daba kļūs īpaši izteikta. Ieteicams šajā dienā nepārspīlēt un neuzņemties vairāk darba, kā reāli spēsi izpildīt.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušos šodien pārņems vēlme būt vienatnē un strādāt produktīvi. Gan vientulība, gan strādīgums nav tev tipiskākās īpašības, tādēļ paturi prātā, ka apkārtējie ar tām var nerēķināties. Esi pieklājīgs pret tiem, kuri vēlas parunāties vai lūgt tev kādu padomu.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem šodien vajadzētu būt uzmanīgiem komunikācijā ar ģimenes locekļiem, sevišķi gados jaunākiem. Mēness var negatīvi iespaidot tavu vēlmi ar citiem kontaktēties. Protams, ikvienam ir tikai normāli vēlēties pabūt klusumā un/vai vienatnē, taču tava asā reakcija pret pārlieku lielu troksni vai pļāpāšanu negatīvi pārsteigs tavus tuvākos.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem šodien ieteicams būt ieturētiem un apvaldīt savu valdonīgo dabu. Pretējā gadījumā šajā dienā,kad mēness ir Vērša zīmē, sagādāsi ne mazums nepatikšanu un neērtu brīžu pats sev.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām šodien vajadzētu aizslēgt durvis un izslēgt gaismas. Tu ne pārāk viegli uztver traucēkļus, ar kuriem pēdējā laikā sanāk saskarties, taču sodien tu vari kļūt pat agresīvs un kaujinieciski noskaņots pret jebko un jebkuru, kurš stāsies ceļā.

 

 

svariSvari

Svariem vajadzētu šodien īpašu uzmanību pievērs Vērša, Jaunavas un Skorpiona zīmē dzimušajiem, kuri šodien būs tendēti ātri aizsvilties. Tiesa gan, ņem vērā, ka viņu tuvumā labāk turēt mēli aiz zobiem un būt klusam kā pelītei, ja vien viņi paši neuzsāk sarunu.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams noslēgties no visiem šajā dienā. Šodien būsi īpaši ass, kas nozīmē, ka jebkurš, kurš uzdrošināsies iebāzt degunu tavās darīšanās, visticamāk, paliks bez tā.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki mīl pavadīt laiku vienatnē un šodien tas tikai apstiprināsies. Ja jūties dzīvespriecīgs un atvērts, vari doties talkā citiem tikt galā ar šodien valdošo spriedzi. Ja tomēr būšana kompānijā tevi nevilina, pievērsies darbam vai dodies izvēdināt galvu pastaigā pa mežu.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem šodien vajadzētu pievērst uzmanību savai uzvedībai. Nav noslēpums, ka tevi satrauc tas, kā izskaties apkārtējo acīs.  Ja kolēģu ignorēšana var likt tev izskatīties orientētam uz darbu, priekšniecības ignorēšana var sagraut tavu reputāciju.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri šodien būs piezemētāki un klusāki kā ierasts, kas nebūt nav slikti. Šajā dienā apkārtējo vidū būs vairāki, kuri spēs izklaidēt tavu ierasti pārliecināto un kaujinieciski noskaņoto personību.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šo dienu vajadzētu izmantot kā iespēju atgūt iekavēto darbā. Tev ļoti bieži paliek kādi lielāki vai mazāki, nepadarīti darbi un šodien, kad apkārt valdīs ne visai labvēlīga atmosfēra, varēsi vairāk pievērsties to izpildei.
 

 

 Lielisku dienu! 

Iepriekšējais rakstsParādās lieli jaunumi par mūsu Eirovīzijas dalībniekiem – grupu “Citi zēni”
Nākamais rakstsSēru vēsts: Mūžībā devusies soliste Ērika Tipaine