Novembra pēdējā diena nebūs tā reize, kad varēsi atļauties lidināties 10 centimetrus virs zemes un aizmirst par visām rūpēm. Līdzsvarotu un racionālu pieeju prasīs pat tava personīgā dzīve. Pieej visam ar apdomu, septiņas reizes nomēri pirms griez. Un šķipsniņu romantikas. Ko vēl zvaigznes sola 30. novembrim?

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev ir palielinātas darbspējas. Tu lieliski strādāsi visu dienu, bet arī vakarā vēl būs pietiekami daudz enerģijas, lai darītu ko derīgu un patīkamu. Ja tās ir sportiskas aktivitātes – baseins, sporta zāle vai joga, mēģini aizvilkt sev līdzi arī kādu mājās sēdētāju.

 

versis-mil-horVērsis

Gaidāms patīkams pagrieziens tavā karjerā. Iespējams amata un algas paaugstinājums, kas var nepatikt atsevišķiem kolēģiem. Tā kā tu šādas lietas uztver mierīgi un bez pārspīlējumiem, tevi runas aiz muguras nekādi neietekmēs.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien būsi nelabojams optimists. Tev viss ies no rokas un drīz vien aiz tevis jau parādīsies pirmie sekotāji – arī citi vēlēsies būt tikpat veiksmīgi. Kopā ar kolēģiem darbs rit raiti un, lai gan termiņš strauji tuvojas, arī gals darbam jau redzams.

 

vezis-mil-horVēzis

Dienas pirmajā pusē vari būt nedaudz nomākts, jo iespējama nejauša satikšanās ar kādu nepatīkamu cilvēku, kuru tu nevari ciest ne acu galā. Iespējams, tavs bijušais. Tiesa, neviens neļaus tev visu dienu būt sliktā garastāvoklī. Notikumi dienas otrajā pusē liks tavā sejā raisīties platam smaidam.

 

lauva-mil-horLauva

Gaidāmas labas ziņas par kādu tuvinieku. Būsi tik pacilātā garastāvoklī, ka stundas līdz darba laika beigām palidos kā viens mirklis. Vakarā, iespējams, organizēsi vai piedalīsies mazās svinības par godu labajām vēstīm.

 

jaunava-mil-horJaunava

Izaicinājumu pilna diena. Uzzināsi par kāda pazīstama cilvēka cīņu ar slimību un lūkosi, kā vari palīdzēt tu. Tavs priekšlikums izrādīsies tik labs, ka citi to uzņems ar sajūsmu.

 

svari-mil-horSvari 

Būs grūti sakopot savas domas. Jebkura lielāka darba novešana līdz galam prasīs pārcilvēciskas pūles, lai gan beigās tas, protams, izdosies. Bažas izrādīsies pamatotas – tev priekšā grūta saruna, kas var nebeigties gluži tā, kā plānoji.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Mēģināsi sākt jaunu posmu savās attiecībās vai laulībā. Tuvā paziņu vai draugu lokā saņemsi ziņu par gaidāmu mazuli. Priecīgā ziņa ātri visus aplidos. Šī nav diena, kad maksimāli jāierobežo savi tēriņi, bet esi saprātīgs.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lai kā vēlētos, bet tu neesi imūns pret skandāliem, baumām un sliktām ziņām. Neesi iedomīgs un augstprātīgs, jo tā vari piesaistīt tikai problēmas (un sarežģītus cilvēkus). Vai tev ir vajadzīgi lieki konflikti?

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šodien saņemsi nedaudz šokējošu ziņu par kādu savu draugu vai paziņu, par notikumu viņa dzīvē. Nebaumo! Cik āri vien spēj, brīdini viņu, jo baumas izplatās vēja ātrumā!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Iespējams, pēkšņi tiksi ierauts sev netipiski radošās nodarbēs. Tavs jaunais ampluā pārsteigs ne vien kolēģus, bet arī ģimenes locekļus, kuri domāja, ka tu nemainīsies nekad.

 

zivis-mil-horZivis

Laba diena rentabla biznesa sākšanai. Būs grūti pārvarēt emocionālo barjeru starp tevi un kādu tuvinieku. Norij lepnumu un sper pirmo soli. Tas būs jauna, produktīva dzīves posma sākums.

 

Lai izdevusies novembra pēdējā diena!

 

Iepriekšējais rakstsČetras veselīgas apņemšanās adventes laikam
Nākamais rakstsHoroskopa zīmes, kurām DECEMBRIS solās būt īpaši labvēlīgs