Šī diena var izrādīties diezgan saspringta. Pirmajā tās pusē vajadzētu atturēties no dažādu lietu iegādes, precīzāk – no savu vājību apmierināšanas. Iespējams, palielināsies nosliece uz slinkumu. Būs grūtības būt produktīvam, taču vajadzētu mēģināt izvairīties no bezjēdzīgām lietām. Otrajā dienas pusē vajadzētu izvēlēties komunikāciju, kas neprasa daudz enerģijas un pūļu.

 

auns-mil-horAuns

Tava interese par jaunumiem un dažāda veida eksperimentiem saglabāsies visas dienas garumā. Tomēr tev noteikti trūks enerģijas un drosmes, lai visu to novestu pareizā virzienā, tātad – daži no taviem unikālajiem nodomiem un priekšlikumiem uz doto brīdi varētu iestrēgt esošajā posmā.

 

versis-mil-horVērsis

Šajā laikā vēlme atjaunot savus mērķus un plānus ļaus tev rīkoties pilnīgi dabiski. Piemērots mirklis, lai padomātu par dažādiem oficiāliem noteikumiem un regulām. Svarīgi mēģināt rast dažādus inovatīvus risinājumus, iespējams, pat dažādos netradicionālos veidos.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tu dabiski centīsies paplašināt savu redzesloku. Tev būs iespēja satikt jaunus domubiedrus, vairot savas zināšanas kādā neparastā jomā un gūt jaunas, iespējams, pat netradicionālas filozofiska rakstura mācības.

 

vezis-mil-horVēzis              

Dažādu kārdinājumu priekšā tavs veselais saprāts var piedzīvot sakāvi. Iespējams, tev pašam šķitīs, ka tu joprojām domā racionāli un loģiski, taču patiesībā ticēsi savām ilūzijām. Dažādu iemeslu dēļ vari nokļūt bīstamās situācijās, iespējams, uzzināsi par viltus draugiem.

 

lauva-mil-horLauva             

Pieaugs iespēja par viltu dažādās attiecībās, pat vistuvākajās. Ja esi dzimis augusta vidū, var rasties ievērojamas nesaprašanās starp tevi un apkārtējiem cilvēkiem. Nebūs jēgas meklēt patiesību un aicināt šos cilvēkus uz sarunu, pat atklātība šodien nesniegs cerētos rezultātus.

 

jaunava-mil-horJaunava         

Šodien vajadzētu izvairīties no tādu darbu darīšanas, kam nepieciešama liela mērķtiecība, liela uzmanība un koncentrēšanās. Nevajadzētu koncentrēties uz ikdienas aktivitāšu plānošanu, jo šajā dienā tev var rasties nepatika pret to, ko dari. Ja tu pārvaldi personālu, šodien būtu vēlams ļaut viņiem doties mājup agrāk nekā parasti.

 

 

svari-mil-horSvari

Piemērota diena pilnīgai relaksācijai, atpūtai un laika pavadīšanai ar draugiem vai citiem cilvēkiem, kuri tev ir nozīmīgi. Šī diena var izrādīties produktīva, ja esi iesaistīts kādā radošā projektā, necenties pielietot jaunas, varētu pat teikt, maģiskas metodes tikai tāpēc, ka tās tiek uzskatītas par modernām.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena būs labvēlīga, lai to pavadītu mājās – vientulībā vai draudzīgā kompānijā vai arī nodotos kopīgām ģimenes atmiņām. Būs iespēja pievērsties pētniecībai vai vairot zināšanas kādā konkrētā jomā caur mūziku, fotogrāfijām vai kino. Skatoties labu filmu, vari gūt labvēlīgu ietekmi kā arī kļūt sentimentāls.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šīs dienas laikā tu būsi tendēts uz darbu komandā, kolektīva ideāliem nevis personīgo izvēli. Tās var būt tik pat labi ģimenes vērtības kā arī lietas profesionālajā jomā. Tikpat iespējams, ka ātri aizmirsīsies kādā jaunā nodarbē, par ko mainīsi savus iepriekšējos uzskatus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šo dienu vairāk vajadzētu veltīt atpūtai, taču var gadīties kas pilnīgi negaidīts. Nebrīnies, ja saņemsi rājienu par nenopietnu attieksmi vai slinkumu – šodien tas būs teju dabiski. Tu būsi izslāpis pēc jaunas, atsvaidzinošas pieredzes. Izdari lietas, kas tev personīgi ir ļoti svarīgas, taču neielaidies nepārliecinošos eksperimentos.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Labvēlīga, piemērota diena jaunām lietām un idejām. Jo vairāk mēģināsi sevi pārliecināt par to, ka kaut kas ir jādara, jo vairāk tev radīsies dažādi jauni apstākļi un iespējas. Visharmoniskākā solās būt tieši rīta puse, taču arī vakars izdosies, ja vien dienas gaitā sevi pārlieku nepārslogosi.

 

zivis-mil-horZivis

Miers un atpūta šodien daudz vairāk tev nāks par labu nekā aktivitātes un liela slodze. Piepūle, visticamāk, nedos cerētos rezultātus. Lieliski pavadīsi laiku, ja būs kopā ar sev mīļiem cilvēkiem. Pacenties nepārslogot sevi ar dažādām lietām, kas, iespējams, nemaz nav tik būtiskas, cik sākotnēji šķiet.

 

Lai izdodas!

Iepriekšējais rakstsAugstpapēžu kurpes – uzzini, kas ir šīs sezonas tendences un kā tās valkāt dažādā izskatā
Nākamais rakstsPubliskots oficiālais karalienes Elizabetes II nāves iemesls