Dienas pirmā puse solās būt diezgan nelabvēlīga īsiem izbraucieniem. Biznesa komunikācija nenoritēs gludi. Tevi var ietekmēt spēcīgas emocijas, kas pavadīs saziņu ar citiem, radot šķēršļus svarīgu lēmumu noskaidrošanā. Šis dienas periods ir diezgan labvēlīgs romantiskai mijiedarbībai un flirtam.

 

auns-mil-horAuns

Planētas norāda, ka jaunu projektu, jo īpaši – radošo centienu uzsākšana, visefektīvākā būs dienas beigās. Šodien vari pielietot un attīstīt savu iztēles brīvību. Neaizmirsti arī par savu partneru radošajām idejām,  jo kopīgie mākslinieciskie pūliņi var izrādīties ārkārtīgi iedvesmojoši, pat tad, ja tie nedos nekādus taustāmus rezultātus.

 

versis-mil-horVērsis

Tev līdz pat vakaram, visticamāk, būs visai maz iespēju  sākt realizēt kādu aizraujošu plānu. Tas tomēr nenozīmē, ka vajadzētu izniekot savu laiku. Vērsi, panākumi nav iespējama bez sadarbības, par to tev šodien būs no jauna jāpārliecinās. Dalies ar saviem kolēģiem, asistentiem vai sabiedrotajiem dažādās idejās.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tu vari sekmīgi izmantot savas mīlas uzvaras un radošos vai profesionālos atklājumus visas dienas garumā. Tev, visticamāk, būs īpaši patīkami to darīt, ja esi dzimis jūnija vidū. Dienas beigās var nākties pārtraukt kādu labu laika pavadīšanas veidu. Neuztver to kā kaut ko sliktu, tā vietā apzinies, ka tev tiek dotas pārsteidzošas, jaunas perspektīvas.

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena var mudināt vientuļiem brīžiem mājās apstākļos. Tev var rasties sajūta, ka visi ir iesaistīti kādās interesantās norisēs, nevēloties dalīties ar tevi priekos un cerībās. Kādā no šīsdienas brīžiem tev šķist, ka esi bloķējis sevi četrās sienās vai pazaudējies pārmērīgu pārdomu vai fantāziju pasaulē.
 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien nesāc neko jaunu un labāk neko nesoli. Zvaigznes norāda, ka tev nevajadzētu uzticēties cilvēkiem. Tāpat ir īpaši nevēlami parakstīt oficiālus piedāvājumus un/vai līgumus, jo vienošanās var izrādīties īstas smilšu pilis. Ar tumsas iestāšanos tava enerģija, komerciālās jomas spējas un garīgās perspektīvas ievērojami pieaugs. Šī iemesla dēļ, visticamāk, neapmierināsies ar dažām atlikušajām darba stundām un turpināsi darboties.

 

jaunava-mil-horJaunava

Dienas laikā tev vajadzētu pievērst lielāku uzmanību saviem sapņiem un cilvēku priekšlikumiem. Tajās var būt paslēpušās dažas patiesi gudras un absolūti realizējamas idejas. Kāds ceļojums vakarā var izrādīties gan visai interesants, gan riskants.

 

svari-mil-horSvari 

Rīts un agras pēcpusdienas stundas veicinās relaksētu noskaņojumu, sapņainību un jautru iztēli. Izmantot šo iespēju, lai tavs ķermenis un prāts varētu atpūsties. Ir pilnīgi iespējams, ka līdz dienas beigām vispārējais dzīves ritms kļūs daudz intensīvāks.

 

 
skorpions-mil-horSkorpions
Centies atturēties no aktīva darba šīs dienas laikā, kā arī neveic neko jaunu. Tā vietā pavadi daļu laika, lai atpūstos vai darītu kaut ko, kas tev patiešām patīk, kas palīdz atjaunot tavu iekšējo harmoniju un mieru.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Rīts un pēcpusdiena šodien ir vislabāk piemērots patīkamai komunikācijai.  Visticamāk, tieši šajā dienā sāksi saredzēt savu nākotni rožainākās krāsās. Tomēr ļoti ticams, ka nākamā diena būs nedaudz ietīta arī nenoteiktības un neskaidrības miglā, kas mudinās atturēties no svarīgu lēmumu pieņemšanas. Zvaigznes norāda, ka šis ir ideāls laiks, lai harmonizētu personīgās attiecības.
 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Līdz pat vēlam vakaram tu vari būt sapņaini noskaņots par gaišo nākotni. Var izrādīties visai noderīgi, ja apspriedīsi savas cerības ar citām personām – partneri, priekšnieku, laulāto draugu vai kādu no radiniekiem. Šajā dienā noteikti neignorē citu padomus, kā arī esi atvērts jebkādu jaunu ziņu saņemšanai.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Dienas laiks sola iesākt miera un sapņainības periodu. Tiešas agresijas izpausmes vienkārši nebūs iespējamas un tev, visticamāk, neradīsies nepieciešamība pasargāt sevi no tās. Ļoti iespējams, ka šajā dienā nevarēsi patiesi parādīt savus talantus.

 

zivis-mil-horZivis

Tev būs iespēja rast pienācīgu pielietojumu savām prasmēm vien dienas beigās. Zvaigznes brīdina, lai līdz pat brīdim, kad iestāsies nakts, izvairies atrasties uz frontes līnijas! Tā vietā mēģini atpūsties un relaksēties, kas palīdzēs tavas nesenās rūpes uztvert ar vieglu smaidu uz tavām lūpām.

 

Lai jauka tev šī svētku diena!

Iepriekšējais rakstsŠīs ir piecas bīstamākās horoskopa zīmes
Nākamais rakstsFANTASTISKI FOTO: Kā šorīt izskatījās daudzviet Latvijā un Lietuvā