Zīmēm, kurām pēdējā laikā bijušas grūtības ar stūrgalvību un ieslīgšanu rutīnā, šodien varētu izdoties no tā atgūties. Mēģini padarīt lietas, kas iepriekš minēto situāciju dēļ iekavētas.

 

aunsAuns

Šodien izjutīsi zināmu entuziasmu un varēsi veiksmīgi darboties dažādās lietās. Arī uzsākt jaunus projektus. Tiesa, izturības varētu būt mazāk, tāpēc darbojies lēni un nosvērti. Mēģini pievērsties vienai lietai, līdz to pabeidz, nevis censties darīt vairākus darbus reizē.

 

versisVērsis

Iespējams, šodien vairāk nāksies sastapties ar Jaunavas, Mežāža, Strēlnieka un Auna sāncensību, taču rezultāti, iespējams, pat pārsteigs, jo nesīs produktivitāti. Mēģini saprast, kas ir tas, ko vēlies darīt un līdz ar to aizvērt durvis uz lietām, kas tevi nesaista vai garlaiko, neuzņemies visu vien tāpēc, ka tev šķiet, ka citi to nevarēs paveikt.

 

dviniDvīņi

Šodien tev nevajadzētu iesaistīties visās iespējamajās aktivitātēs, bet vairāk laika pavadīt vienatnē, padomāt par savu ikdienu, par dzīvi kopumā. Iespējams, tev vajadzētu veltīt laiku tam, lai izrunātos ar kādu sev svarīgu cilvēku – tas nāks par labu gan viņam, gan tev. Ja tev šodien ir jāstrādā, centies neko nesasteigt, esi uzmanīgs.

 

vezisVēzis

Šodien tev vairāk vajadzētu izvērtēt laiku, ko un kā tu pavadi saistībā ar savām finansēm. Cik vien iespējams, centies pavadīt laiku kopā ar savu ģimeni un draugiem – šodien tas sniegs tev ļoti daudz pozitīvu emociju un sajūtu. Mēģini iemācīties rast līdzsvaru starp darbu un atpūtu.

 

lauvaLauva

Šodien tev lieliski veiksies visi darbi, ko paredzēts darīt komandā. Tev jāmēģina saprasties un sastrādāties. Ja jūti, ka to nespēj, centies koncentrēties uz savu darbu un organizēt apkārtējo darbības, vadoties uz konkrētā mērķa sasniegšanu. Un, ja tā – pamēģini saprast, kas tev traucē sastrādāties – vai tā ir tava attieksme, spēks, uztvere vai vēl kas cits.

 

jaunavaJaunava

Šodien, iespējams, vajadzēs nodoties kādam sarežģītam un pat nepatīkamam projektam. Iespējams, vēl vajadzēs censties izmantot savas zīmes doto spītību, jo var gadīties, ka kaut ko pabeigt varēsi tikai šādā veidā. Varbūt tieši šis spītības grūdiens ir īstais un vajadzīgais, lai tu spētu pabeigt iesākto darbu. Cīnies!

 

svariSvari

Šodien, visticamāk, tavu prātu nodarbinās daudz un dažādi jautājumi, kā arī apkārtējie, kuri vēlēsies no tevis daudz ko noskaidrot. Mēģini izbrīvēt laiku, lai atbildētu uz šiem jautājumiem, bet nepamet novārtā arī savus pienākumus. Iespējams, panākumus gūsi, ja uzsāksi darbu komandā.

 

skorpionsSkorpions

Šodien tev netiek solītas nekādas dižās nepatikšanas, jo apkārtējie cilvēki vairāk būs pārņemti paši ar sevi un savām lietām, pienākumiem. Šodien tev vajadzētu pacensties atjaunot savus spēkus ne tikai profesionālajā ziņā, bet arī privātajā. Ļaujies savām kaislībām, atrodi laiku hobijam un, ja iespējams, dodies svaigā gaisā.

 

strelnieksStrēlnieks

Šodien tev būs spēks, tavi darbi ritēs uz priekšu efektīvi, un tu spēsi paveikt daudz, par ko būsi apmierināts ne tikai pats, bet arī apkārtējie cilvēki. Mēģini visam pievērsties ar patiesu interesi, nevajadzētu izvairīties no saviem pienākumiem. Ja jūti, ka kaut ko vajag darīt, bet negribas – mēģini atrast motivāciju tajā, ko saņemt kā apbalvojumu pēc šī darba paveikšanas.

 

mezazisMežāzis

Šodien tu spēsi paveikt iecerētās lietas bez liekas piepūles, taču neatsakies no apkārtējo cilvēku palīdzības. Lai arī, iespējams, jutīsies tik spēcīgs, ka vari visu izdarīt pats, nepārpūlies un neuzņemies pārāk daudz. Palīdzības pieņemšana nav nekas apkaunojošs vai slikts. Padomā par lietām, kas tev sagādā prieku!

 

udensvirsŪdensvīrs

Šodien vairāk uzmanības pievērs papīra darbam – saved kārtībā dokumentus vai vienkārši piefiksē savas idejas, kādus aprēķinus vai ko citu, kas tev ir svarīgs. Var gadīties, ka apkārtējie šodien nebūs visai atsaucīgi un ieinteresēti tev palīdzēt. Tieši tāpēc – ir īstais laiks pievērsties tieši sev un savām interesēm, idejām, mērķiem.

 

zivisZivis

Šodien tev vajadzētu rūpīgi koncentrēties uz vienu uzdevumu, līdz brīdim, kad esi to paveicis, vai izdarījis tik daudz, cik sākotnēji biji iecerējis. Nedari visu reizē un, darot vienu, pat nedomā par citām lietām. Jebkurš projekts, darbs, kas nedēļas sākumā šķitis teju nepārvarams, šodien darot kļūs kontrolējams un uzveicams.

 

Lai jauka tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsIzdevies atrast Zemgalē pazudušo meiteni
Nākamais rakstsĻoti smaga avārija notikusi Berģos