Šī diena solās būt visai harmoniska, tu varēsi justies pašpārliecināts. Piemērots laiks, lai uzņemtos ko jaunu. Otrajā dienas pusē var gadīties, ka garastāvoklis kļūs diezgan nepastāvīgs.

 

 

auns-mil-horAuns

Diena solās kļūt diezgan saspringta, jo īpaši, ja tavi plāni ir saistīti ar dažādiem darījuma braucieniem, informācijas apmaiņu, ja būs jāapmeklē dažādas tikšanās un jāslēdz vienošanās. Ja nevēlies iekulties dažādās konfliktsituācijās, jau no paša rīta mēģini sazināties ar cilvēkiem, ar kuriem kopā šodien būs jāveic dažādas lietas.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ja tev ir savs bizness, mēģini uzticēties pārbaudītiem principiem un rīkoties pēc tiem. Pirmajā dienas pusē vajadzētu nokārtot dažādas oficiālas lietas, piemēram, tikties ar vadību vai doties uz kādām valsts iestādēm. Rīta stundas solās būt visproduktīvākās, ja tavs mērķis ir uzlabot savu finansiālo situāciju. Otrajā dienas pusē tev jābūt uzmanīgam, strādājot ar skaitļiem un citām lietām, kur jāievēro liela precizitāte.  

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Rīta agrums izrādīsies visiedvesmojošākais un veiksmīgākais šīs dienas periods, jo īpaši, ja esi dzimis jūnija vidū. Izmanto šo laiku, lai vairotu enerģiju un optimismu. Vakarpusē tavs garastāvoklis var kļūt nepastāvīgs un vēlmes teju neizdibināmas. Nerīkojies emociju iespaidā!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Rīts iedvesmos tevi jaunām cerībām un sola nākt ar labām ziņām. Taču dienas gaitā jutīsies arvien vairāk satraukts, būs dažādas situācijas, kas radīs stresa pilnus apstākļus. Iespējams, tevi pārņems kādas neskaidras aizdomas. Mēģini saprast visu pareizi un atrisināt.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien varēsi pavadīt laiku ar labiem draugiem vai saviem mīļajiem ģimenes locekļiem. Tas palīdzēs tev domāt pozitīvāk, jo īpaši, ja esi dzimis augusta vidū. Kopumā šodien var gadīties arī dažādas problēmas, kas var tevī radīt apjukumu. Uzmanies!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja tev ir nepieciešams apmeklēt ārstu vai kādu oficiālu iestādi, mēģini šīs lietas nokārtot dienas pirmajā pusē. Mēģini nekādas lietas neatlikt uz vēlāku. Jo ātrāk pabeigsi svarīgākās lietas, pašreizējos uzdevumus, jo labāk. Iespējams, šodien tava ticība saviem plāniem tiks apdraudēta dažādu apstākļu dēļ. Nepadodies!

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien vari būt pārliecināts par to, ka tev ir sava laimīgā zvaigzne un savi personīgie talanti. Diemžēl to nevarēsi teikt par cilvēkiem, kuri atrodas tev apkārt vai ir saistīti ar tevi. Svarīgākās lietas vajadzētu pacensties atrisināt dienas pirmajā pusē. Ja ir kādas lielākas, sarežģītākas vai vērienīgākas lietas, ko vēlies uzsākt – to labāk atlikt par pāris dienām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Iespējams, radīsies kādas neskaidrības ar dokumentiem, kas atspoguļo tavu personīgo darbību vai sadarbību ar kādu. Neskaidrības radīsies arī ar tavu finansiālo stāvokli. Nebrīnies, ja nāksies atkārtoti iesniegt kādu dokumentu vai par kaut ko papildus izdot naudu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien apkārtējiem nebūs diez ko viegli, tāpēc piedomā pie tā, ko saki, ko dari. Ja tev nav visai labs garastāvoklis, labāk piestrādā, lai to uzlabotu, nevis sabojā vēl kādam. Izrādi cieņu un uzmanību pret citiem, jo īpaši dienas pirmajā pusē, jo varbūt tev pašam vakarā gribēsies būt ar šiem cilvēkiem un izjust viņu uzmanību.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja nevēlies liekas problēmas, pārliecinies, ka jau rīta pusē padari, ja ne visus, tad vismaz lielāko daļu savu darbu. Rīta stundas solās būt labas un produktīvas sadarbībai ar kolēģiem, darbiniekiem, klientu apkalpošanas pārstāvjiem, datu uztverei un apstrādei, pirkumu apmaksai. Visas dienas garumā var rasties dažādi jautājumi, pat neskaidrības saistībā ar dokumentiem, faktiem un skaitļiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Kopumā šodien jutīsies visai laimīgs, būs pieprasījums pēc kāda no taviem talantiem. Iespējams, tevi kaitinās dažādi nelieli darbi. Tavās rokās, iespējams, būs kāda svarīga lēmuma pieņemšana, kas varētu diezgan lielā mērā ietekmēt tavu turpmāko ikdienu. Ja tev rodas kāda “spoža” ideja, aplūko iespējas, kā vislabāk to realizēt un mēģini apjaust, kādu labumu no tā vari sev gūt.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tev vajadzētu atrast veidu, kas ļauj tev gūt pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju. Pretējā gadījumā dažādas nepilnības un šķēršļi varētu tevi šodien pastāvīgi izsist no ierastā līdzsvara. Ja ignorēsi šo padomu un nepievērsīsi uzmanību sev, iespējams, tevi uztrauks pat šķietami visniecīgākās lietas. Saudzē sevi!

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsAgrita pēc teju 60 kg zaudēšanas: operācija NAV brīnumlīdzeklis
Nākamais rakstsIzskan pavisam jaunas vēstis par laiku brīvdienās un nākamnedēļ