Dienas pirmajā pusē iespējami patīkami pārsteigumi un negaidīta veiksme, kas sekmēs tavu plānu realizāciju. Iespējams, bieži mainīsies tavs garastāvoklis un apstākļi var veikt neparedzētus pagriezienus. Galu galā viss solās beigties labi.

 

 

auns-mil-horAuns

Pirmajā dienas pusē nevajadzētu veikt nekāda veida finanšu darījumus. Labākajā gadījumā tu vienkārši patērēsi tam pārlieku daudz laika, bet sliktākajā – tu iekulsies nepatikšanās vai sastrīdēsies ar draugiem vai kādu citu cilvēku no tuvāko paziņu loka.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien vajadzētu lielu uzmanību pievērst ik lietai, ko dari. Iespējams, būsi agresīvāks nekā parasti, var gadīties, ka viss tevi vairāk satrauks, pat kaitinās. Ja neesi pašā labākajā noskaņojumā, nevajadzētu uzsākt darbu pie kā jauna. Atliec lielus pirkumus un darījumus uz citu dienu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tavs personīgais šarms palīdzēs tev iegūt vēlamo šodien. Neparedzēti apstākļi var izrādīties diezgan intriģējoši. Vēlams būt ļoti uzmanīgam darba lietās un uz ceļa. Nevajadzētu pievērsties projektiem, par ko neko daudz nezini, kā arī glabāt lielus noslēpumus.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Tev vajadzētu būt piesardzīgam, atrodoties nepazīstamā vidē. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus, jo īpaši – pieņēmumus par citiem cilvēkiem. Šodien jutīsi, ka esi daudz vieglāk aizkaitināms. Tavai aktivitātei var rasties negatīvas sekas, kas var ietekmēt tavas attiecības ar cilvēkiem tālākā nākotnē.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tavi panākumi lielā mērā būs atkarīgi no tā, kā spēsi kontrolēt savas emocijas. Jebkura ķilda var beigties ar personīgiem un nevajadzīgiem apvainojumiem. Centies savlaicīgi savaldīt dusmas, nekļūsti agresīvs, pretējā gadījumā būs ļoti grūti kontrolēt situāciju.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien, iespējams, tev veiksies dažādās lietās, taču veiksme var prasīt daudz enerģijas un intensīva darba. Šodien vajadzētu izvairīties no burzmas. Nesteidzies, jo steiga šodien vairos iespēju pieļaut kļūdas, gūt traumas. Nedod liekus solījumus nevienam.

 

 

svari-mil-horSvari

Ja esi tipiski Svari, šī diena kopumā būs tev ļoti labvēlīga. Tā uzsvērs tavu komunikabilitāti un šarmu. Viss solās norisināties kopumā bez komplikācijām un sarežģījumiem. Var gadīties, ka kļūsi par liecinieku dažādiem notikumiem citu cilvēku dzīvēs.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Negaidītu konfliktu risks aizvien pieaugs. Viens no visticamākajiem iemesliem – būs dažādas svarīgas lietas, kas norisināsies tavās mājās. Neatbalsti savus mīļos cilvēkus, ja viņi uzvedas nepieņemami, agresīvi vai kā citādi muļķīgi. Iespējams, būsi ļoti aizņemts ar kaut ko. Atklāsi jaunu informāciju vai ļoti iesaistīsies kādā fiziskā darbā, kas palīdzēs tev mazināt stresu un vadīt savas darbības konstruktīvā virzienā.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lai sasniegtu apmierinošu rezultātu, šodien tev vajadzēs strādāt vairāk un smagāk nekā parasti. Šī ir lieliska diena komunikācijai un jaunu zināšanu iegūšanai, iespējams, kādā netradicionālā informācijas iegūšanas veidā. Taču pielietot jauniegūtās zināšanas praksē varētu nebūt tik viegli kā tu cerēji.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Finanšu jautājumi šodien tev liks vairāk par sevi manīt nekā parasti. Tev vajadzēs ierobežot sevi un nenodoties pārlieku intensīvām darbībām, pārlieku lielai aktivitātei. Šodien labāk atturēties no dažādu iekārtu pirkšanas, izvairīties no asiem priekšmetiem, digitālās aparatūras.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu varētu kļūt jutīgāks pret agresiju, vairāk izjust apkārtējo ietekmi, kritiku, sacensību. Sargies no nesaskaņām ar tiem, kuri tev ir ļoti mīļi un nozīmīgi. Labāk piekāpies, nevis centies pierādīt savu taisnību. Šodien ļoti viegli būs uzsākt strīdu, konfliktu, taču vēlāk būs ļoti grūti šo situāciju labot.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien, varētu teikt, ka tavs darbs tev sagādās baudu. Jo īpaši, ka spēsi ieviest tajā kaut ko neparastu, iespējams, pat nebijušu. Tavas reakcijas ātrums varētu būt lēnāks kā parast. Došanās ceļojumā vai pastaigā spēsi lieliski atpūsties, uzkrāt jaunus iespaidus un vairot pozitīvo enerģiju.

 

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsJaunas ziņas pircējiem izplata veikalu tīkls “Maxima”
Nākamais rakstsKas sekos pēc karstuma? Laika prognoze 7 dienām!