Šodien lielākoties cilvēkiem priekšplānā būs jautājumi, kas saistīti ar finanšu jomu. Paredzēts, ka diena būs laiks, ko atvēlēt dažādām svarīgām lietām, lai gūtu panākumus tuvākajā nākotnē. Galvenais, lai īgnums neņem virsroku pār vēlmēm un centieniem.

 

Auns

Šodien iespējama neliela vilšanās mīlestības jomā. Ticams, ka tas tāpēc, ka nenotiks tava ilgi gaidītā tikšanās, taču tas patiesībā būs labi, un nebūs vietas skumjām vai nožēlai. Vakarā, iespējams, uzzināsi kādas lieliskas ziņas, tāpēc tavas domas pilnībā pievērsīsies tam. Velti savu uzmanību lietām, kas tev patiešām ir svarīgas.

 

 

Vērsis

Šodien tev gaidāma ļoti svarīga tikšanās. Tai būs nepieciešams rūpīgi sagatavoties un padomāt arī par savu apģērbu. Tev vajadzēs padomāt un rēķināties ar visu. Neaizmirsti arī par tādu lietu, kā satiksmes sastrēgumi, tāpēc ceļā dodies laikus. Ticams, ka šī tikšanās būs saistīta ar tavu karjeru, tāpēc nejoko un esi piesardzīgs – kavēšana neradīs labāko iespaidu.

 

 

Dvīņi

Var gadīties, ka tu šodien kļūsi par galveno tenku avotu darbavietā. Iespējams, ka kāds būs pamanījis, ka tev ir pārlieku labas attiecības ar priekšniecību. Tas radīs baumas, ka starp jums ir romantiskas attiecības un tāpēc tev solīts paaugstinājums. Protams, tu ātri vien uzzināsi par šīm runām, taču nevienam neinteresēs tas, kā tu centīsies to visu atspēkot. Lai tā arī paliek – ignorē šos cilvēkus un ķeries pie darba.

 

 

Vēzis

Šodien tev nāksies pieņemt daudz  svarīgu lēmumu. Iespējams, ka tev nāksies izvēlēties cilvēkus, ar kuriem kopā strādāt pie kāda ļoti svarīga projekta. Atceries, ka šim procesam tev nav vajadzīgi draugi, bet tiešām savas jomas pārzinātāji, tāpēc izvēlies objektīvi. Ja nepieciešams, lūdz priekšniecības viedokli un palīdzību.

 

 

Lauva

Šodien tu būsi visai lēns savās lietās un darbībās. Tava prioritāte tagad būs personiskās attiecības, nevis darbs. Tas nozīmē, ka, visticamāk, tu ik pēc mirkļa novirzīsies no saviem profesionālajiem pienākumiem, lai atbildētu uz telefona zvaniem un/vai ziņām no saviem tuviniekiem. Iespējams, runa būs par tevi un tavu mīļoto cilvēku, ar kuru mēģināsiet atrisināt vakardienas incidentu.

 

 

Jaunava

Šodien varēsi apgūt kādu jaunu ierīci vai ražošanas metodi. Šis process nesola nekādas problēmas un, ticams, ka tu visu apgūsi vēl ātrāk nekā tavs skolotājs. Starp citu, var gadīties, ka tavs mentors būs cilvēks, kuram tu kaut kādu iemeslu dēļ nepatīc. Iespējams, tas pamudinās tevi rīkoties ātri, bet uzmanīgi, kā arī rūpīgi koncentrēties. Vakarā, lai atpūstos, vari izrunāties ar draugu.

 

 

Svari

Šodien, iespējams, saņemsi satriecošas ziņas par savu bijušo priekšnieku. Iespējams, uzzināsi, ka viņš kļuvis ļoti ietekmīgs un, tā kā atceras tevi kā ļoti atbildīgu cilvēku, priecāsies saņemt ziņu no viņa. Ticams, ka bijušais boss tev sniegs mājienu, ka viņš būtu priecīgs, ja tu atkal pievienotos viņa vadītajai komandai. Tas nozīmē, ka tavā darba kārtībā būs jauns jautājums – saglabāt pašreizējo darbu vai ļauties jaunajam piedāvājumam?

 

 

Skorpions

Šo dienu tu varēsi pavadīt ar smaidu. Iespējams, smaidu radīs kāda dāvana, ko tu saņemsi bez īpaša iemesla, un tu teju visu dienu smaidīsi, par to atceroties un domājot. Tiesa, uzmanies, lai tas netraucē darbam, citādi priekšnieks var reaģēt diezgan nosodoši. Tiesa, viņa niknais skaties neliegs tev kaut klusībā, bet tomēr priecāties par dāvanu, pastāstot par to citiem.

 

 

Strēlnieks

Šodien tu nokļūsi daudz tuvāk savam lolotajam sapnim, ticamāk gan, ka runa ir par ko mantisku – kādu priekšmetu, tā iegādi. Tu aplūkosi savas finanses un sapratīsi, ka summa, kas tev pieejama, ir pietiekama tam, lai beidzot iegādātos kāroto. Tas, visticamāk, būs pirmais, ko tu darīsi, atgriežoties no darba. Diemžēl var gadīties, ka veikalā, kur biji noskatījis kāroto lietu, tā šobrīd vairs nebūs pieejama. Tev nāksies pagaidīt, bet tas nenozīmē, ka tev ir jāatmet tam ar roku.

 

 

Mežāzis

Šodien tev nevajadzētu steigties ar lietām, kas saistītas ar tavu mīlas dzīvi un nākotni. Var gadīties, ka personai, ar kuru vēlies saistīt savu nākotni, ir diezgan tumša pagātne. Pirms dodies ar šo cilvēku pie altāra, uzzini par viņu vairāk, arī sīkākas nianses. Tev būs jāizlemj vai patiesi varēsi justies droši un laimīgi viņam blakus, zinot visu, vai, piemēram, nebūs tā, ka mainīsies tava attieksme, vai tamlīdzīgi.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev, iespējams, būs kāda ļoti patīkama saruna. Ticams ka jau no paša rīta tavs garastāvoklis būs brīnišķīgs, un tu ar savu pozitīvo enerģiju spēsi radīt patīkamus mirkļus un sajūtas arī apkārtējiem. Papildus smaidiem, humoram un citām patīkamām lietām, tu spēsi būt arī par morālu atbalstu tiem saviem radiem, draugiem, kuriem tas šodien būs nepieciešams. Cilvēki patiešām novērtēs tavu saules silto šīs dienas starojumu.

 

 

Zivis

Šodien tu iespējams, būsi dusmīgs par kādu incidentu, kas atgadīsies. Varbūt tas būs saistīts ar to, ka kāds pakalpojuma sniedzējs pret tevi būs rupjš, kā rezultātā tu nolemsi par šo gadījumu pasūdzēties viņa vadībai. Taču, ticams, ka vadība neatbalstīs tevi, nostājoties sava darbinieka pusē. Ja nolemsi to vērst plašāk un sūdzēties par situāciju un uzņēmumu sociālajos tīklos, visticamāk, komentāros tev pievienosies daudz līdzīgo domājošo, kuri saskārušies ar tik pat nepatīkamām situācijām šajā uzņēmumā.

 

 

Lai tev jauka šī diena!

Iepriekšējais rakstsPamana, ka Zemgales pusē ielien pa balkonu un izsit logu – jautrākais sākas tālāk
Nākamais rakstsMagone atguvusi dēliņu, bet drāma nebeidzas