Esi piesardzīgs un raugi, lai, aizstāvot savu viedokli, tu neieviestu citos bailes izpaust savējo un neliktu tiem justies piespiestiem pie zemes.

 

aunsAuns
Auna zīmē dzimušajiem jābūt uzmanīgiem. Kāpšana uz citu cilvēku varžacīm var rezultēties ar nepatikšanām tev pašam. Tu esi pieradis izmantot jebkādus līdzekļus, lai sasniegtu vēlamo un parasti tev tas arī izdodās, taču šodien būs citādāk.

.

versis

Vērsis

Vēršiem vajadzētu pievērst vairāk uzmanības tam, kā viņi atbild uz kritiku un citu mēģinājumiem viņiem pietuvoties. Tu mēdz būt pagalam spītīgs un piešķir lielu vērtību privātajai dzīvei un telpai, kā rezultātā nereti kļūsti sevišķi agresīvs pret nelūgtiem viesiem un ieteikumiem.

 

 

dvini

 Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem ieteicams izvairīties no savu personīgo ideju un viedokļu iztirzāšanas sarunās ar apkārtējiem. Tas var būt diezgan grūti, taču tādā veidā izvairīsies no riska un situācijas, kad ar lieliem pūliņiem to nāksies aizstāvēt.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem šajā dienā jāvelta vairāk laika un kaislības savam mīļotajam cilvēkam. Tava prioritāte numur viens ir tava ģimene. Rūpes par ģimenes locekļiem var izpausties dažādi un šodien ieteicams savu uzmanību koncentrēt uz savu otro pusīti.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem jābūt uzmanīgiem un šajā dienā risināšanai jāizvēlas tos jautājumus, kuri dotajā brīdī ir vissvarīgākie un būtiskākie. Tu nereti uzņemies līdera lomu un šajā dienā veiksmīgi izdosies sasniegt daudz, ja spēsi dot īstos uzdevumus īstajiem cilvēkiem.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmes pārstāvju viedoklis un uzskati lielākoties ir ļoti objektīvi, kas nozīmē, arī atbalstāmi un aizstāvāmi. Tu pievērs uzmanību detaļām un nākotnē veries ar tālredzīgu skatu. Iespējams, tev par savu taisnību nāksies pacīnīties, tomēr vari būt drošs, ka tas būs tā vērts. Nebaidies pastāvēt par sevi.

 

 

svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem no konfliktiem šajā dienā neizdosies izvairīties. Vislielākās grūtības sagādās objektīva redzējuma saglabāšana citu uzsāktās debatēs. Pirms iesaistīšanās šo nesaskaņu risināšanā, izvērtē, vai un cik liela palīdzība no tavas puses būs nepieciešama.

 

 

skorpions

Skorpions

Skorpioni šodien būs sevišķi viegli aizkaitināmi un aizsvilsies par katru sīkumu. Šoreiz tik būtiski nebūs zaudējumi, ko šis konflikts nesīs un laiks, kas būs  jāpavada, vēršot visu par labu. Vairāk uzmanības pievērs cilvēkiem, kuri kļūs par lieciniekiem tavam emociju izvirdumam.

.

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki ir vienu no stabilāko zīmju pārstāvjiem. Tu spēj pastāvēt par savu viedokli, nekļūstot kaujiniecisks to aizstāvot. Tava prasme būt pašpārliecinātam un saglabāt vēsu prātu tevi šajā dienā pasargās no vairākiem nepatīkamiem konfliktiem.

.

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie nemīl ātri padoties, it īpaši profesionālajā un sociālajā jomā. Tu mēdz būt ļoti piesardzīgs savos vārdos un rīcībā, jo tevi uztrauc citu domas par sevi, taču, tiklīdz tiek skarts kāds tev sevišķi nozīmīgs jautājums, tu nekautrējies pielietot visas savas zināšanas un spēku, lai aizstāvētos un tas būs vērojams arī šodien.

.

udensvirsŪdensvīrs

Maz ticams, ka Ūdensvīri šajā dienā izraisīs kādas nepatikšanas, taču pavisam noteikti tos ietekmēs apkārt valdošās negācijas. Ierasti tu bez vilcināšanās uzroti piedurknes un iesaisties debatēs, savukārt šodien būsi tendēts savu viedokli paturēt pie sevis.

.

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams doties palīgā Svariem, lai kopīgiem spēkiem parūpētos par mierīgu atmosfēru šajā dienā. Tev lieliski izdodas saprast citu rīcību un tās iemeslus. Izmanto to, lai palīdzētu citiem savā starpā rast piemērotu kompromisu.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 7. – 13. jūnijs
Nākamais rakstsZiņo par divām ļoti nepatīkamām avārijām sestdien – FOTO