aunsAuns

Auni ir drosmīgi un enerģiski cilvēki, kuri no pašreizējā zvaigžņu stāvokļa ņems visu, ko var iegūt, taču derētu būt uzmanīgiem, lai neuzņemtos uz saviem pleciem vairāk, kā spēj panest. Šodien pastāv īpaši liels risks pārstrādāties, tādēļ neliedz sev mirkli atelpas.

 

versisVērsis

Vērši šodien baudīs produktivitāti, ko tiem sniegs Mēness un bez šaubām fiziski ar to spēs tikt galā, taču emocionālo var sevi pārslogot. Ja iespējams, ik pa laikam pauklausies mūziku vai paskaties kādu televīzijas pārraidi, lai gūtu nelielu atslodzi no darba.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem īpaša uzmanība jāpievērš savai veselībai. Mēness prognozē, ka no šīs dienas, varēsi sajust visai lielu tās ietekmi. Centies būt tu pats, satiecies ar draugiem, tuviniekiem un atrodi veidu, kā relaksēt savu prātu un ķermeni.

 

vezisVēzis

Vēžiem gaidāma visai darbīga diena un var būt īpaši sarežģīti atslēgties no darba, dodoties mājup. Mēness parūpēsies par to, lai šodien būtu darba pilnas rokas. Tavā ziņā ir parūpēties par veldzējošu kokteili vai ko citu, kas palīdzēs tev relaksēties dienas noslēgumā.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams parūpēties par apkārtējo labsajūtu. Vājāku zīmju pārstāvji, kā piemēram, Dvīņi, Vēži un Zivis būs uz izdegšanas robežas un tiem lieti noderēs neliela atkāpe no saviem darba pienākumiem. Vari būt drošs, ka viņi būs tev ļoti pateicīgi.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas šodien būs savā elementā, taču, neskatoties uz to, jāuzmanās no iespējamas pārstrādāšanās. Turi pa rokai kafijas vai tējas krūzi un kādu našķi, ar kura palīdzību smelties enerģiju darāmajiem darbiem, kā arī atrodi iespēju, lai sevi kaut uz mirkli atpūtinātu, dodoties nelielā pastaigā vai tieši otrādi – mierīgi pasēžot.

 

svariSvari

Svariem diena solās būt brīva no konfliktiem. Centies vairāk komunicēt ar apkārtējiem, taču neesi uzbāzīgs un netraucē tos, kuri aizņemti un iegrimuši darbos. Laba diena vieglām, izklaidējošām un draudzīgām sarunām.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams saglabāt mieru ik vienā situācijā. Nebrūc virsū katram, kurš tevi kaut nedaudz atrauj no darba šajā darbīgajā dienā – nelielas pauzītes tev nāks tikai par labu. Izmanto tās, lai mazliet patērzētu par ar darbu nesaistītām lietām.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekus viennozīmīgi varētu nodēvēt par relaksēšanās lietpratējiem, jo tie nudien spēj saglabāt vēsu prātu pat spriedzes pilnās situācijās. Un tomēr, šodien var nākties nedaudz iespringt, lielā darba apjoma dēļ. Atrodi brīdi, kurā padalīties ar apkārtējiem ar saviem harmonijas iegūšanas paņēmieniem.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie ir to cilvēku skaitā, kuriem pastāv liels risks šodien pārstrādāties. Tu jau ikdienā esi ļoti centīgs, strādīgs un stipri ierobežo jebkādas atpūtas pauzes darba laikā, jo baidies, ka kāds tevi sāks uzskatīt par slinķi. Centies atrast veidu, kā nedaudz atslēgt prātu no darba, nepametot darba vietu.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušajiem vajadzētu pievērsties laikietilpīgiem un detalizētiem darbiem. Bieži vien tev ir izpratne par konkrētām lietām un jomām lielos vilcienos, taču, iespējams, kādas sīkākas nianses var pilnībā mainīt tavu viedokli un plānus.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams turēties kopā ar Dvīņiem. Tu būsi spējīgs izdarīt daudz pavadīsi šo dienu produktīvi, tomēr uzmanies, lai nenoslogotu sevi pārāk daudz. Dvīņu zīmes pārstāvji palīdzēs tev nedaudz atpūsties no darba, lai ar jaunu sparu jau pēc mirkļa tu varētu to turpināt.

 

Veiksmīgu dienu! 

 

Iepriekšējais rakstsSkrienoties ar moci, “Audi” vadītājs Latgalē piedzīvo smagu avāriju – VIDEO
Nākamais rakstsTukuma traģēdija: Normunds, iespējams, novests līdz pašnāvībai