Šodien nevajadzētu pārlieku nopietni pieķerties dažādām lietām un ieteikumiem. Neviens cits labāk par tevi pašu nespēs objektīvi novērtēt pašreizējo situāciju tavos personīgajos jautājumos un karjeras jomā. Šodien vajadzētu pilnībā atteikties no svarīgu lēmumu pieņemšanas. Velti laiku tam, lai pārdomātu, ko un kā darīt, bet nesteidzies visu izmēģināt praksē.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tavā dzīvē iespējamas dažādas domstarpības, taču nevajadzētu uz tām visām reaģēt pārlieku emocionāli, nevajadzētu par visu apvainoties. Nezaudē kontroli pār situāciju savās romantiskajās attiecībās, neļauj emocijām gūt virsroku.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien nāksies domāt un/vai palīdzēt kādam jaunam radiniekam saistībā ar izglītību. Vakarā, iespējams, sagaidīsi patīkamu pārsteigumu – tikšanās ar kādu, ko ilgi neesi saticis.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien vajadzēs uzņemties padomdevēja lomu. Šādā veidā šo dienu spēsi pavadīt ļoti produktīvi un būt apmierināts ar paveikto.

 

 

vezis-mil-horVēzis    

Šodien ap tevi varētu rasties daudz un dažādi nepatīkami notikumi. Iespējams, jutīsies saspringts vai izjutīsi dusmas, jo kāda cita dēļ nāksies apturēt darbu pie pašreizējā projekta. Var gadīties, ka to nāksies atlikt uz nenoteiktu laiku. Visticamāk, arī ierīces tevi šodien pievils, piemēram, saplīsīs automašīna vai kāda cita svarīga tehnika.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu vairāk uzmanības vēlēsies pievērst savai veselībai. Iespējams, daudz varētu palīdzēt savas ēdienkartes izmainīšana. Neskaiti naudu par veselīgiem produktiem, bet iegādājies tos savas veselības labā. Vienā vaidā vai citā, bet tu spēsi darīt savā labā ko pozitīvu, nedomājot par nepatīkamām sekām.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien, iespējams, tev nāksies lūgt jurista palīdzību. Iespējama sarežģīta problēma tavā dzīvē, ko nebūs tik vienkārši atrisināt bez profesionāla atbalsta. Vakarpusē savu spriedzi mēģināsi kliedēt, iespējams, apmeklējot kādu SPA vai masāžu, taču tiklīdz atgriezīsies mājās, problēmas atkal pārņems tavu prātu.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien nevajadzētu pārlieku aktīvi pievērsties dažādu citu cilvēku likstu novēršanai un problēmu risināšanai. Tie, kuriem tu mēģināsi palīdzēt, upurējot savas intereses, nebūs tev pat par to pateicīgi. Vēl jo vairāk – viņi aizmirsīs to, ko esi darījis viņu labā, sākot izplatīt zemiskas baumas par tevi. Tu vēlēsies to izbeigt, taču tas būs ļoti grūti. Uzmanies!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien iespējama nopietna vilšanās romantiskajā jomā. Ja šobrīd esi attiecību meklējumos un, jo īpaši, ja esi koncentrējies uz kādu konkrētu cilvēku, nāksies saprast, ka viņa domas un vēlmes ir pavisam citā virzienā. Šis cilvēks neslēps savas jūtas un tu būsi viens no pirmajiem, kurš par to uzzinās.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

šodien visas lietas tev risināsies vieglāk. Saņemsi daudz atbalsta no apkārtējiem. Ģimene, radi un draugi palīdzēs tev saglabāt lielisku noskaņojumu visas dienas garumā. Svarīgi šodien netērēt lieki naudu, jo tieši šis būs visgrūtāk risināmais jautājums šajā dienā. Iegādājies tikai patiesi nepieciešamas lietas.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien, pateicoties interesantiem paziņām, tu varēsi lieliski paplašināt savu redzesloku. Iespējams, satiksi kādu ietekmīgu cilvēku no ārvalstīm, kurš varēs tev palīdzēt kādā konkrētā jautājumā. Var gadīties pat, ka viņš uzaicinās tevi uz savu valsti – viesoties, dzīvot un/vai strādāt.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu jutīsies izsmēlis savus iekšējos resursus. Taču nebūs lemts vienkārši sēdēt mājās un atpūsties – tava palīdzība būs nepieciešama kādam no ģimenes locekļiem. Tu nevarēsi atteikt.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien Zivīm nāksies aizstāvēt savu autoritāti radinieku vidū. Izmēģini visas stratēģijas, ko vari izdomāt – galu galā kāda no tām tik tiešām strādās un ļaus tev paveikt vajadzīgo.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsBMW vadītājs rīkojas nepiedodami – notikusi milzīga nelaime, draud līdz 10 gadiem cietumā
Nākamais rakstsPārģērbies, iejūties un gūsti neaizmirstamu pieredzi “Carnival of Nightmares”