Šī solās būt gana labvēlīga diena, taču ir svarīgi, lai tu spētu kontrolēt savu optimismu pirmajā dienas pusē. Diena būs laba dažādiem pirkumiem. Nepārsteidzies ar dažādu izvēļu izdarīšanu.  Neesi augstprātīgs, labāk uzsmaidi cilvēkiem.

 

 

auns-mil-horAuns

Piemērota diena dažādiem praktiskiem pasākumiem, piemēram, lietām, kas nepieciešamas mājās vai medicīnas pakalpojumiem. Pievērsies darbam, dari visu pēc labākās sirdsapziņas un ar lielu atdevi. Ja par kaut ko neesi pārliecināts, labāk palūdz padomu zinošākiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tiek dota zaļā gaisma visām lietām, kas saistītas ar tavu uzņēmumu vai darbu. Spēsi veiksmīgi risināt jebkuru projektu, kas saistīts ar sistematizēšanu, uzglabāšanu, analīzi un vadību.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Neplāties ar savām finanšu lietām cilvēkiem, kurus visai labi nepazīsti. Viņiem nav vajadzības zināt par tavu materiālo situāciju. Tev nāksies uzņemties lielu atbildību, pierādīt, ka spēj būt precīzs un drosmīgs, lai nodrošinātu kaut kā izdošanos, un tas neradītu liekas problēmas nākotnē.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Izmanto savu enerģiju visu perspektīvo plānu realizēšanai, kā arī lietām, kas saistītas ar tavu ģimeni un mājokli. Šodien praktiski nebūs nekādu šķēršļu saņemt svarīgu informāciju no uzticamiem avotiem, kā arī veidot jaunas pazīšanās ar cilvēkiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien spēsi reāli novērtēt savus profesionālos sasniegumus un izvērtēt to, cik un kas vēl ir nepieciešams, lai iegūtu to, ko vēlies. Piemērots mirklis, lai runātu par savu atalgojumu, taču, ja jūti, ka ir lietas, ko neesi līdz galam nokārtojis – neuzsāc šādu sarunu. Nokārto visu, kas no tevis tiek prasīts.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī tev solās būt ļoti veiksmīga diena. Tavas prasmes tiks novērtētas, turklāt – tu, iespējams, saņemsi atzinību ne tikai no saviem tuvākajiem cilvēkiem. Var gadīties, ka tiksi novērtēts ļoti plašā lokā, pat ārzemēs. Viss ir sasniedzams, Jaunava!

 

 

svari-mil-horSvari

Labvēlīga diena oficiāliem apmeklējumiem, padomā vai nav sakrājies kas svarīgs kārtojams. Laba diena, lai apspriestu svarīgus finanšu jautājumus, aplūkotu ilgtermiņa investīciju iespējas, kā arī izstrādātu un sāktu īstenot jaunus projektus.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena veicinās komunikāciju ar draugiem, partneriem un kolēģiem. Spēsi prasmīgi risināt praktiska rakstura problēmas, kas nebūs pretrunā ar tavām radošajām idejām un romantiskajiem centieniem. Šodien šīs divas tavas dzīves nianses lieliski spēs papildināt viena otru, tāpēc mēģini skaidri saprast, ko vēlies.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Risinot ikdienas lietas, pārliecinies, ka rīkojies konsekventi, rūpīgi un sistemātiski. Nav svarīgi, ko tu dari, jo kvalitātei būs liela nozīme ikvienā tavā darbībā. Protams – tai ir un būs daudz lielāka nozīme kā kvantitātei. Ja tu ceri saņemt vadības atzinību – strādā cītīgi un noteikti redzēsi uzlabojumus!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mēģini sākt darīt kaut ko, kas tev ļoti patīk. Pievērsies savai mīļākajai aktivitātei – vai tā būtu tava profesija, vai hobijs – tas var izrādīties labākais veids, kā pavadīt savu brīvo laiku. Nav pat svarīgi vai tu tādā veidā vari darīt savu darbu, vai gūt morālu un estētisku gandarījumu, galvenais, lai tev patīk tas, ko dari.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Pēdējais laiks, lai sakārtotu lietas savās mājās. Ja esi dzimis februāra vidū, nāksies pacīnīties pašam ar sevi līdz pienākuma apziņa tomēr ņems virsroku. Tikai tad spēsi risināt nepieciešamos uzdevumus. Centies cīnīties pret savu slinkumu un, iespējams, pat nepatiku pret mājas darbiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien patiesi jutīsies kā zivs ūdenī. Iespaidi un emocijas nespēs novirzīt tavas domas no praktisku uzdevumu risināšanas. Pat gluži pretēji – tie palīdzēs, izveidojot lielisku uztveres spēju un izpratni. Komandējumi un dažādas tikšanās sola labus rezultātus.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsKā pareizi uzņemt diennakts nepieciešamo ūdens daudzumu?
Nākamais rakstsIzskan negaidītas ziņas par skatuves leģendām “LĪVI”