Ideāli piemērota diena komunikācijai ar partneriem un citiem līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Ja vēlies ar kādu nodoties kopīgu mērķu sasniegšanai, tev vajadzētu rīkoties nekavējoties. Iespējams, vēlāk būs grūtāk izskaidrot apkārtējiem savus nolūkus.   

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien saņemsi daudz interesantu ziņu par kādu savu draugu. Visticamāk, tas būs saistībā ar to, ka tu būsi pārsteigts, cik strauji šī persona kļuvusi bagāta un ieguvusi ievērojamus panākumus citā valstī. Tu būsi ļoti priecīgs par savu draugu, taču sirdī izjutīsi arī greizsirdību par šo situāciju.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien daudz kas tavā dzīvē būs atkarīgs no apkārtējo viedokļiem. Dienas pirmajā pusē tu, iespējams, būsi kā kāda sava kolēģa ēna un sekosi viņam profesionālu interešu vadīts. Vakarpusē vairāk nodosies tām lietām, kas tev pašam ir ļoti svarīgas. Lieliski, ja vari vakara stundas pavadīt kopā ar savu mīļoto cilvēku.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tu vairāk centīsies piestrādāt pie savām romantiskajām attiecībām. Iespējams, nāksies sastapties ar dažādiem cilvēku viedokļiem, no kuriem daži tev varētu šķist ļoti skarbi. Var gadīties arī, ka tev uzmanību sāks pievērst kāds, no kura tos nemaz negaidi, taču tiklīdz kļūsi pret viņu pielaidīgāks, viņš burtiski tevi “nobombardēs” ar zvaniem un ziņām.

 

 

vezis-mil-horVēzis    

Šodien itin visās jomās vajadzētu ievērot mērenību. Netērē vairāk kā vari atļauties, ierobežo sevi un savas kaprīzes. Pats svarīgākais – centies rūpīgi kontrolēt visu, ko dari un galvenais – to, ko saki, jo var gadīties, ka, pat neko sliktu nedomājot, ar saviem vārdiem nodari lielu skādi.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev būs raksturīga attieksme pret lietām un dzīvi kopumā. Bez īpašas apdomāšanās uzsāksi saziņu ar kādu nepazīstamu personu un vēlāk sapratīsi, ka viņš patiesībā ir ieinteresēts tikai iegūt savtīgos nolūkos kaut ko no tā, ko vari viņam sarūpēt. Neizmanto nezināmas ierīces un nedarbojies ar lietām, par ko neko nezini.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tev izdosies izprast kādu sarežģītu situāciju. Šajā jautājumā tu pēkšņi saņemsi negaidītu palīdzību no kāda, no kā to pilnībā nebiji gaidījis saņemt. Persona, kura parasti teju ikvienā jautājumā nonāk pretrunās ar tevi, tuvosies tev, lai piedāvātu savus pakalpojumus vai palīdzību kādas problēmas risināšanā. Palīdzības akceptu tu nenožēlosi.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien varēsi spilgti nodemonstrēt savu erudīciju. Iespējams, tu kopā ar dažiem kolēģiem apmeklēsi kādu pasākumu, piedalīsies konkursā vai viktorīnā. Pateicoties tavām zināšanām un intelektam, jūsu komandai izdosies uzvarēt. Saņemsiet simbolisku dāvanu un uzslavas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev nevajadzētu paļauties savām domām un plāniem. Ierobežo savu ideju plūsmu, jo šodien var gadīties, ka tās tomēr neko labu tev nenesīs. Neradi ne sev, ne apkārtējiem liekas cerības uz kaut ko, pirms pats neesi pilnīgi pārliecināts par izdošanos. Vakarā ieteicams pilnībā atteikties no svarīgu lēmumu pieņemšanas un apdomāšanas.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu sastapsi kādu brīnišķīgu, tomēr arī aizdomīgu labdari. Šī persona solīs veicināt tavas karjeras izaugsmi. Taču nevajadzētu pamest visus savus darbus un paļauties uz šī cilvēka solījumiem. Var gadīties, ka pēc laika attopies pie sasistas siles un saproti, ka nekad nekādu palīdzību realitātē no šī cilvēka tā arī nesagaidīsi.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tev ieteicams vienkārši plūst pa straumi. Liktenis pats izlems, kas šodien būs labs, kas ne visai, tāpēc būtu vēlams, ka tu samierinies ar to. Lielākoties viss solās būt pozitīvā gultnē. Nebaidies, ja kādā brīdī situācija šķiet ne visai reāla. Esi pacietīgs un sapratīsi, ka iegūsti vislabāko.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien, iespējams, tu veltīsi laiku tam, lai noskaidrotu, atklātu kādu intīma rakstura noslēpumu. Vien uzmanies – nepārkāp citu cilvēku privāto telpu un neļauj pārkāpt savai cilvēkiem, kuriem neuzticies. Var izrādīties, ka tava pārlieku lielā ziņkāre tev atspēlēsies, jo, uzzinot jaunumus, var nākties par daudzām lietām sākt domāt pavisam citādi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien pacenties izvairīties no komunikācijas ar kādu sarežģītu, varētu pat teikt – tirānisku personu. Taču, ja tas neizdodas – saņem visu savu drosmi un atklāj viņam savas domas un pretenzijas. Vēlāk, kad viņš būs uzklausījis tevi, uzmanies, lai nekļūtu par šī cilvēka šarma upuri. Esi reālistisks un paliec pie savas nostājas.

 

 

Veiksmi!

Iepriekšējais rakstsCeturtdiena sākusies ar ziņu par lielu nelaimi
Nākamais rakstsPēc ilgāka pārtraukuma parādās jaunas ziņas par Marku Rivu