Pirmā dienas puse būs diezgan neparocīga starppersonu mijiedarbībai. Daudzas sanāksmes un atsevišķus komandu projektus var traucēt negatīvas emocijas. Būs grūti savstarpēji vienoties par kādu lēmumu. Otrā dienas daļa var izrādīties labvēlīgāka.

 

auns-mil-horAuns

Neviens šodien tevi neapturēs no aktīvas un enerģiskas rīcības. Tomēr tev vajadzētu noteikt saprātīgas robežas savām aktivitātēm. Kādam nesenam uztraukumam vajadzētu mudināt pieņemt zināmus ierobežojumus, pretējā gadījumā vari iegūt nevajadzīgas nepatikšanas vai veselības problēmas.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šī ir laba diena enerģiskām darbībām. Tevi virzīs entuziasms, tāpēc vari īstenot patiešām daudz savas mājsaimniecības darbos un dažādās sporta aktivitātēs. Zvaigznes mudina piedalīties pašreizējā biznesa vai ražošanas procesā. Ir pienācis laiks, lai paceltu savas stabilās partnerattiecības citā līmenī vai attīstības formā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tava uzmanība šīs dienas laikā, visticamāk, šaudīsies no vienas lietas uz otru. Paturi prātā, ka tas būs raksturīgi arī cilvēkiem ap tevi. Kad lūdz palīdzību un atbalstu, nerunā aplinkus un neslēp neko! Esi atklāts un izstāsti visu, ko vēlies.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Tev vajag noteikti skaidrus, aktīvus rīcības pasākumus, lai pietuvotos savam mērķim vai arī pilnībā jāatsakās no tā. Neņem pie sirds, ja kaut kas neatbilst tavām cerībām. Izmanto palīdzīgu roku no kādas personas puses, kura būs noderīgas informācijas avots vai vienkārši veiksmes garants.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena sola tev labu veselību un omu. Ja esi dzimis jūlijā, vari būt satraukts par kādām jaunām iespējām. Visticamāk, tev nebūs ne jausmas, kā vislabāk tās izmantot. Zvaigznes mudina pakāpeniski novirzīt savu aktivitāti uz materiālās dzīves sfēru.

 

 


jaunava-mil-hor
Jaunava

Vēlme un centieni paslēpties aiz citu cilvēku mugurām šodien var izpalikt. Zvaigznes brīdina, lai nemēģini izvairīties no atbildības un negaidi, ka kādas lietas nokārtos ietekmīgs partneris. Šajā dienā tev nāksies rīkoties enerģiskāk pašam.

 

 

svari-mil-horSvari 

Šī nav visveiksmīgākā diena, kad plānot kādas nozīmīgas sanāksmes, kā arī, lai apspriestu nopietnus darba kārtības jautājumus. Gan tavi partneri,  gan konkurenti šajā dienā var pieļaut kādu gadījuma rakstura kļūdu, kas radīs tevī tūlītēju impulsu kāpumu. Nepriecājies par citu nelaimi.

 

 

svari-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka tavas karjeras virsotnes punkts būs beidzies. Planētas iesaka nostiprināt savas pozīcijas un apkopot sasniegtos rezultātus. Kad apsver kādu savu darbību, centies izvairīties no ilgstošiem, garlaicīgiem un ikdienišķiem procesiem. Visticamāk, tev šajā dienā īpaši neveiksies arī tajās norisēs, kurās nepieciešama uzmanība, sīkumainība un fokusēšanās spējas.

 


strelnieks-mil-hor
Strēlnieks

Šī ir piemērota diena aktīvai atpūtai un sevis uzturēšanai labā formā. Ja  esi mākslinieciska personība, tevi, visticamāk, pārņems iedvesma. Šodien tev vajadzētu labāk paļauties uz spontāniem, ilgdzīvojošiem kaislības brīžiem,  savukārt atteikties no pārāk nopietnas rīcības un vēlmes pamācīt citus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tu šodien vari būt īpaši jutīgs par visu, kas notiek tavās mājās un ģimenē. Tajā pašā laikā šis būs brīdis, ko pavadīt gudri sadalot savu enerģiju. Izlem kam to labāk pietaupīt. Planētas uzsver, ka tev nevajadzētu pārslogot sevi ar mājas darbiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī būs lieliska diena, ja vēlēsies mijiedarbību un alksi to izmantot sava aktīvā dzīves stila īstenošanai. Īsa pastaiga vai izbrauciens var neizdoties. Visticamāk, tas būs drīzāk nepatīkams un sagādās ne mazums neērtību. Tomēr neraugoties uz to, spēsi viegli realizēt savus galvenos nodomus.

 

 

zivis-mil-horZivis
Nesteidzīgs laiks ar taviem mīļajiem var izvērsties nedaudz citādāks, nekā biji domājis. Tomēr neviens nevarēs pilnībā sagraut tavas cerības un labo noskaņojumu. Kad dodies laukā no mājām, vēlams apmeklēt draugus un piedalīties sociālos notikumos, kas būs patīkami par spīti jebkādiem šķēršļiem.

 

Lielisku dienu! 

Iepriekšējais rakstsPolicija noskaidrojusi Pierīgā mīklaini pazudušās jaunās sievietes likteni
Nākamais rakstsNomaļā vietā Rīgā pastrādāta sevišķi nežēlīga slepkavība; aiztur sešus jaunus cilvēkus