Šī var būt neparastu un neparedzētu notikumu diena. Esi gatavs jebkuriem pārsteigumiem, kas galvenokārt solās būt patīkami. Tajā pašā laikā jābūt īpaši uzmanīgam, kad rīkojies ar uguni vai elektriskajām ierīcēm. Dienas pirmajā pusē nav ieteicams iepirkties. Vakara stundas būs labvēlīgas aktīvai atpūtai un ūdens sportam.

 

auns-mil-horAuns

Dienas laikā tavs sapņainais garastāvoklis un ideālistiskā attieksme nebūs labvēlīga uzņēmējdarbības atmosfērai. Vari izmantot pēcpusdienu, lai īstenotu vienkāršus uzdevumus. Pavadot laiku vienatnē, ļaujies radošiem plāniem vai pabeidz kādu projektu.

 

 

vezis-mil-horVērsis
Zvaigznes norāda, ka, uzsākot šo dienu, labāk nesteigties ar ķeršanos pie darbiem. Tev vajadzētu atrast iespēju, lai ļautos vientulībai, mūzikas vai jaukas pastaigas izbaudīšanai. Ja tomēr nevari iztikt bez darba, tev šodien vajadzētu dot priekšroku brīvākam grafikam. Vakars solās būt brīnišķīgs laiks biznesa sarunām un svarīgu darbību realizēšanai.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien spēsi rast stimulu teju jebkurai rīcībai. Tomēr, visticamāk, iespēja izmantot savu fizisko un intelektuālo enerģiju visefektīvākajā veidā būs tikai tuvāk vakaram. Jebkuras darbības, kas prasa disciplīnu un organizēšanu, jāplāno dienas beigās.

 

vezis-mil-horVēzis

Dienas pirmajā pusē tu, visticamāk, būsi iedvesmas pilns, ko pamudinās draugu ieteikumi. Tu šodien nevadīsies saskaņā ar savu veselo saprātu un prātīgiem aprēķiniem. Šī diena ir vislabvēlīgākā radošam darbam un lēnprātīgām nodarbēm. Ja vēlies izvirzīt sev vēl kādu mērķi, dari to labāk dienas beigās.

 

lauva-mil-horLauva

Mīlestības kaislības, drosmīgas iniciatīvas un neprātīgas darbības būs piemērotas dienas, nevis vakara periodam. Rīta  puse ir vislabvēlīgākā tiem šī zvaigznāja pārstāvjiem, kuri dzimuši augusta vidū. Jutīsies lieliski un varēsi izmantot apstākļus vislabākajā iespējamajā veidā.

 


jaunava-mil-hor
Jaunava

Zvaigznes iesaka nesteigties ar ķeršanos uzreiz pie darba. Daži no taviem centieniem var tikt izšķērdēti. Pastāv iespēja, ka pastāvīgi attālināsies no saviem sapņiem vai ļausi tiem izgaist, jo kāds vieglprātīgs, nedisciplinēts kolēģis var censties novērst tavu uzmanību.

 

 

svari-mil-horSvari 

Tava starppersonu mijiedarbība šodien var noritēt romantiskā gaisotnē. Diena būs ļoti piemērota, ja esi nolēmis organizēt medusmēnesi, lai sagādātu savai otrai pusītei patīkamu pārsteigumu. Kā arī, ja tu ar savu šarmu vēlies iekarot kādas personas simpātijas. Vakara stundas ir labāk piemērotas, lai  koncentrētos darbam, biznesa sarunām un nozīmīgiem projektiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Lai pabeigtu nesen uzsāktu projektu, tev būs nepieciešama iedvesma un ticība gala rezultātam. Tas viss būs svarīgāks par disciplīnu un koncentrēšanos šai norisei. Ja tev trūkst šādu stimulu, visticamāk, atmetīsi visam ar roku pusceļā vai deleģēsi savus centienus kādam citam. Vakarā tavs pašvērtējums lielā mērā būs atkarīgs no partnera pārliecības par taviem spēkiem.

 


strelnieks-mil-hor
Strēlnieks

Zvaigznes iezīmē, ka ir lietderīgi veltīt dienas stundas, lai atpūstos un ļautos nesteidzīgām aktivitātēm. Pavadi laiku kopā ar saviem bērniem un tuviniekiem. Ieteicams ļauties arī kādam radošam darbam. Tavu iedvesmu baros kāda unikāla ideja, ko var ieteikt tuvs draugs vai arī būsi to pamanījis kādā masu medijā.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas sākumā vari gūt labumu no tā, ka kādu laiku pavadīsi vienatnē – savās mājās. Nestrīdies ar ģimenes locekļiem, pat tad, ja ir dažas lietas, par ko nebūsi īpaši sajūsmināts, kad apspriedīsiet nianses mājas atmosfēras uzlabošanai. Zvaigznes norāda, ka ilgi gaidītā iespēja darboties izvēlētajā virzienā, būs pieejama tuvāk vakaram.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Dienas laiku velti īsiem enerģijas ieguldījumiem, radošiem centieniem, kā darbībām, kas tev šķiet patīkamas un relaksējošas. Šis ir piemērots laiks neformālām tikšanām un neilgām, emocionālām sarunām.

 

zivis-mil-horZivis

Rīta agrumā vari būt īpaši pakļāvīgs, sentimentāls un ideālistisks. Tomēr neviena no šīm īpašībām nepavadīs tevi līdz dienas beigām. Zvaigznes norāda, lai centies izvairīties no neapdomīgiem lēmumiem, kas izraisīs krasas garastāvokļa pārmaiņas.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsParādās kāda patīkama ziņa par turpmāk gaidāmo laiku
Nākamais rakstsGrāmatvede no Rīgas tiek pie lielas naudas un piepildīs sapni!