Auns

Šo nedēļas nogali sagaidīsi priekpilnā noskaņojumā. Patiesi ticēsim tam, ka tu spēj tikt galā ar jebko, tai skaitā ar vissarežģītāko projektu. Kamēr būsi optimistiski noskaņots, spēsi uzrādīt patiešām iespaidīgus rezultātus ne tikai profesionālajā dzīvē, bet arī privātajā. Pastāv liela iespēja, ka tieši šodien pie tevis atpakaļ atgriezīsies iepriekšējais partneris.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams pārlieku neuzticēties saviem kolēģiem. Daudzi no viņiem nebūs ieinteresēti veiksmīgā karjerā, kas nozīmē, ka ciniskākais no viņiem var viegli tevi novirzīt no iecerētā mērķa. Lai no tā izvairītos, seko īstu profesionāļu ieteikumiem. Salīdzini iegūtās rekomendācijas un, pat tad, ja tās būs krasi atšķirīgas, varēsi būt drošs, ka esi uz pareizā ceļa.

 

 

Dvīņi

Šodien apbrīnosi kādu savu paziņu. Viņš ir pretējā dzimuma pārstāvis, kurš izstaro aristokrātisku skaistumu un milzu harizmu. Patiesībā, tu nebūs vienīgais, kuru piesaistīs viņa pievilcība, līdz ar to tev nāksies ar citiem sacensties par viņa uzmanību. Ja tev ir patstāvīgs partneris, nekavējoties izstājies no šīs spēles. Tā pavisam noteikti nav tava dārgā laika vai laulības vērta.

 

 

Vēzis

Šodien dzirdēsi kādu nepatīkamu piezīmi par savu profesionālo darbību. To izteiks cilvēks, kurš iepriekš izrādīja lielu interesi par tevi – līdz brīdim, kad tu viņu atraidīji. Nu viņš izdomās atriebties, cenšoties izpostīt tavu karjeru.Parunā ar viņu un aizrādi viņam par viņa negodprātīgo rīcību. Ja viņš nereaģēs uz tavu aizrādījumu, tad labāk ziņot par radušos situāciju arī priekšniecībai.

 

 

Lauva

Šodien tev būs iespēja pavadīt laiku tā, kā tev vislabāk patīk to darīt. Uzsāksi darbu kādā projektā, kurš tev liksies vairāk nevis kā darbs, bet kā mīļākais hobijs. Nebūs brīnums, ka šajā uzdevumā uzrādīsi apbrīnojami labus rezultātus. Diena noslēgsies uz vēl pozitīvākas nots. Saņemsi lielu dāvanu, kuru tev pasniegs kāds no gados vecākajiem ģimenes locekļiem. Tas būs kas tāds, par ko jau ilgāku laiku sapņoji.

 

 

Jaunava

Jaunavas nespēs saprast, kas apkārtējo teiktajā un patiess un kas nē. Lai panāktu tavu piekrišanu kādam lūgumam, kurš tev var radīt pāris sarežģījumus, tuvinieks apsolīs tev ko vērtīgu. Bez šaubām, tu krietni šaubīsies par to, vai solītais piepildīsies arī realitātē, taču joprojām jutīsies spiests piekrist šim piedāvājumam.

 

 

Svari

Šodien spēsi pabeigt kādu ilgtermiņa projektu, kurš prasījis no tevis daudz spēka, nervu un laika. Uzskatīsi to kā milzīgu uzvaru profesionālajā jomā un nolemsi to nosvinēt kopā ar mīļoto cilvēku. Diemžēl, tavs partneris uz plānotajām svinībām raudzīsies skeptiski, jo viņam gluži vienkārši viņš vienmēr atturīgi raugās uz jaunumiem par taviem profesionālajiem panākumiem. Tas, protams, tevi saniknos, taču neizbojās plānoto vakaru.

 

Skorpions

Šodien pārsteigsi apkārtējos ar pēkšņām pārmaiņām savā uzvedībā. Tu pārtrauksi interesēties par viņu dzīvi un vairs neieklausīsies katrā viņu teiktajā vārdā. Strīds, kurš no rīta norisināsies starp tevi un tavu otro pusīti, padarīs tevi sevišķi viegli aizkaitināmu. Pēcpusdienā, kad saņemsi atvainošanos no sava mīļotā, tu atkal kļūsi par ierasti ziņkārīgo un jauko cilvēku, kāds esi ikdienā.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev nebūs nepieciešams domāt par to, kā atstāt iespaidu uz apkārtējiem. Tu to jau būsi izdarījis pavisam nejauši, izsakot viņiem komplimentus. Tiesa, kāds no šādas uzmanības var nedaudz pagurt.

 

 

Mežāzis

Šodien aizmirsīsi par uzvedības noteikumiem, atrodoties sabiedrībā. Vakarā, kad dosies pastaigā, acu priekšā redzēsi kādu nepatīkamu situāciju. Kāds cilvēks, savu dusmu dēļ, kļūs par īstu rupekli, kurš izgājis ārpus jebkādas kontroles. Tu nespēsi klusēt un, redzot šo sliktas uzvedības paraugstundu,  nometīsi visas uzvedības normas pie malas pats un dosies izskaidrot konkrētajai personai, ka viņa rīcība ir nepieņemama.

 

Ūdensvīrs

Šodien pastāv risks saskarties ar milzu nogurumu, kas sakrājies ilgākā laika periodā. Tev jādod organismam atpūta, tādēļ šodien dari tikai to, ko pats vēlies – vienalga, kā tas izskatās apkārtējiem.

 

 

 

Zivis

Šodien piesaistīsi pretējā dzimuma pārstāvju interesi. Tu pats gan nevēlēsies šo uzmanību, jo notiekošais šķitīs kā tava greizsirdīgā partnera mēģinājums pārbaudīt tavu uzticību. Zinot, ka var izcelties milzu konflikts, izturēsies atturīgi. Vēlāk gan atklāsies, ka tavas aizdomas bijušas nepamatotas un katrs, kurš cīnījās par tavu uzmanību, darīja to tikai un vienīgi pēc paša iniciatīvas.

 

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsCēsinieks pēkšņi tiek pie desmitiem tūkstošus vērta džipa
Nākamais rakstsDiemžēl nedēļas nogale sākusies ar traģisku ziņu