Auns

Šodien daudz un smagi domāsi par dažādu juridisko jautājumu sakārtošanu. Vakarpusē dosies apciemot draugus, kuri, diemžēl, nebūs īpaši priecīgi tevi ieraudzīt. Izrādīsies, ka esi iztraucējis viņu ģimenisko kopā būšanu. Lai izvairītos no šādas nepatīkamas situācijas, pirms pārkāp pāri savas mājas slieksnim, sazinies ar draugiem un uzjautā, vai vari viņus šajā dienā apciemot.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams neizšķiest savu enerģiju nenozīmīgiem sīkumiem. Pataupi tam kam svarīgākam. Šajā dienā gaidāma sarežģīta saruna ar tavu otro pusīti, kurā apspriedīsiet jūsu attiecību nākotni. Pat tad, ja šis dialogs vedinās jūs uz šķiršanos, nekrīti panikā. Iespējams, tā būs labāk visiem un jau drīz izjutīsi apbrīnojamu vieglumu un brīvības sajūtu.  

 

 

Dvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvji šo dienu pavadīs prom no mājām un saviem tuviniekiem. Beidzot spēsi pilnībā pievērsties savam mīļākajam hobijam un komunikācijai ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Atgriežoties mājās, jutīsies pacilāts un pārsteigts. Izrādīsies, ka tavas prombūtnes laikā, pie tevis atbraukuši ciemiņi – cilvēki, kurus tu esi laimīgs satikt jebkurā diennakts laikā. Sarunas ar viņiem pamatīgi ieilgs, kā rezultātā no tavas dzīvesvietas tikšanos pārcelsiet jau uz tavu mīļāko brokastu vietu.

 

 

Vēzis

Šī diena neatnesīs tev neko īpaši iepriecinošu. Lielākoties pievērsīsies dažādu mājsaimniecības darbu veikšanai. Vakarā, paveroties spogulī, acī iekritīs kāda sava nepilnība un te arī sāksies problēmas. Nervozi meklēsi internetā, kā atbrīvoties no tā, kas tevi neapmierina. Informēsi arī savus draugus, cerībā saņemt no viņiem kādus praktiskus ieteikumus šajā sakarā.

 

 

Lauva

Tev šodien gaidāma kāda aizraujoša tikšanās. Tās organizēšanu uzņemsies cilvēks, kuru pagātnē pamanījies ciniski atraidīt. Šoreiz gan viņš nedāvās tev savu sirdi – tikšanās iemesls būs pavisam cits. Viņš vēlēsies tev pateikt paldies, ka pagātnē viņu ignorēji, jo tā bija sava veida motivācija kļūt labākam. Pa šo laiku viņš būs krasi mainījies gan ārēji, gan iekšēji, guvis lielāku peļņu, kā arī ticis veiksmes lutināts romantiskajā dzīvē.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams krietni ierobežot ārā pavadīto laiku. Pastāv risks, ka saaukstēsies, neskatoties uz to, cik silti būsi saģērbies, velkot siltākos un kvalitatīvākos savas ziemas garderobes apģērbus. Atrodi sev interesantu nodarbošanos mājās. Piemēram, sāc lasīt grāmatu, kurai nekad nespēj atrast laiku. Šī ir īstā diena, kad notriekt no tās putekļus!

 

 

Svari

Šodien kritīsi kārdinājumā un ļausies mazam, romantiskam piedzīvojumam. Tevi ieinteresēs kāds cilvēks, kurš jau ir precējies. Tāpat kā viņš, arī tu uz brīdi aizmirsīsi par sava partnera eksistenci, kā rezultātā dosieties un kafejnīcu, kur varat pabūt intīmākā gaisotnē. Ja domā, ka šis ir vien nevainīgs flirts, tu rūgti maldies. Viens nepārdomāts žests vai vārds un jūs abi uzsāksiet ceļu pretī savu partneru nodevībai.

 

 

Skorpions

Šodien vēlēsies veikt lielas izmaiņas savā ārējā izskatā. Tas patīkami iepriecinās tavu stilistu vai frizieri, pie kura regulāri nāc atsvaidzināt ārējo tēlu. Kā jau profesionālis, viņš liks lietā savas maģiskās rokas, lai jau pēc pāris stundām tu spogulī ieraudzītu pavisam jaunu „es”. Rezultāts patīkami pārsteigs ne vien tevi, bet arī apkārtējos.

 

 

Strēlnieks

Šo dienu pavadīsi ne tā, kā biji plānojis. Tev būs daudz ideju, kā pavadīt dienu tik baudpilni un produktīvi, cik iespējams, taču visi plāni, dažādu iemeslu dēļ, pajuks.Piemēram, draugs, ar kuru vēlējies doties uz kino, būs pēkšņi aizņemts ar ko citu, frizieris, pie kura vēlējies veikt pierakstu, būs pārāk aizņemts, lai tevi pieņemt šodien u.tml.

 

 

Mežāzis

Šodien ieteicams vismaz pāris stundas pavadīt vienatnē. Šajā laikā rūpīgi pārdomā, kādu tu gribētu redzēt savu nākotni. Kad būsi izstrādājis konkrēto plānu, nekavējies rīkoties. Jau šovakar tu vari atzīties mīlestībā kādam īpašam cilvēkam, neļaujot viņam uzsākt attiecības ar kādu citu.

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena atnesīs tev ne mazums problēmu. Bezgala nogurdinoša liksies gatavošanās kādām īpašām svinībām (piemēram, tavai dzimšanas dienai). Lai arī būs cilvēki, kuri tev palīdzēs, viņu ieguldījums būs salīdzinoši niecīgs. Rezultātā vakarā jutīsies pārguris un nemiera pilns, savukārt nemiers tevi mudinās uzsākt ne mazāk nervozu tērpa meklēšanu šai skaļajai ballītei. 

 

 

Zivis

Šodien atklāti izrādīsi savu skaudību par kādu no draugiem, kurš nupat uzsācis cerību pilnas romantiskās attiecības un iegādājies arī kādu ļoti dārgu luksusa preci. Šī diena neatnesīs tev ne lielas,ne mazas uzvaras, taču tas nav iemesls skumjām. Priecājies līdz ar draugu, kuram uzsmaidījusi veiksme un padomā, kā kārotos mērķus privātajā dzīvē un finanšu jomā vari sasniegt arī tu pats!

 

 

Lai veicas!

 

Iepriekšējais rakstsDziedātājs Aivo Oskis nāk klajā ar jaunu dziesmu un izziņo koncertu “Palladium”
Nākamais rakstsĻoti smaga avārija uz Liepājas šosejas; citviet letāls iznākums