Planētu stāvoklis šodien labvēlīgs nopietnu jautājumu risināšanai, biznesam. Jūs esat nopietns un atbildīgs, koncentrējieties uz mērķi, nevis sīkumiem, tādējādi viss ies no rokas un to sasniegsiet ātrāk.

 

auns-mil-horAuns

Jūs aizraus viss jaunais, neparastais, svešais. Zvaigznes iesaka sevi neierobežot, bet mesties piedzīvojumā, cenšoties mērķus sasniegt ar netradicionālu pieeju. Esiet sociāli aktīvs, veidojiet jaunas pazīšanās, dibiniet kontaktus.

 

versis-mil-horVērsis

Vērsis šobrīd var baudīt labi padarīta darba augļus un analizēt rezultātus, tomēr jau domā arī par nākotnes perspektīvām. Meklējiet jaunas pazīšanās ar interesantiem cilvēkiem, kuri jūsu redzesloku spēj pavērt vēl plašāk.

 

dvini-mil-horDvīņi

Lielisks laiks mācībām vai kādiem kursiem. Šodien jums jābūt aktīvam, demonstrējot savu unikalitāti un potenciālu. Komunicējiet un vāciet informāciju, tā noteikti noderēs.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien visu uztversiet vieglāk kā ierasts. Jūs varat izvēlēties nezināmu ceļu un uzņemties risku – īpaši, ja neesat viens. Aplūkojiet lietas ar jaunu, svaigu redzējumu, vismaz uz dienu aizmirstot par noteikumiem un priekšrakstiem.

 

lauva-mil-horLauva

Neesiet viens, pavadiet laiku jautrā kompānijā, demonstrējot savu dzirkstošo humora izjūtu. Ņemiet vērā, ka panākumi sekos vienīgi tad, ja pieņemsiet savas sfēras nerakstītos likumus, nevis tos demonstratīvi ignorēsiet.

 

jaunava-mil-horJaunava

Rutīnas darbs jūs vairs nespēj aizraut, esat jauna izaicinājuma meklējumos. Galvenais šajā brīdī ir tuvo cilvēku un kolēģu atbalsts jūsu izvēlei. Nastu vienmēr nest vieglāk, ja nesēji ir vairāki.

 

svari-mil-horSvari

Teicams laiks, lai dotos nelielās brīvdienās vai vismaz sāktu jaunu darbu, kuram der arī neformāla pieeja. Jums ir saikne ar bērniem un arī viņiem jūs patīkat. Varbūt ir vērts ko uzsākt šajā jomā, piemēram, organizējot kādas aktivitātes?

 

skorpions-mil-horSkorpions

Lielāko daļu laika (un domu) centieties veltīt ģimenei un citiem tuvajiem. Iespējams, jums izdosies nākt klājā ar kādu lielisku ideju, kuru dedzīgi atbalstīs arī pārējie. Ja tā ir, atceliet citus plānus un koncentrējieties uz to – būs tā vērts.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lielisks brīdis izglītības iegūšanai, sociālajam darbam, atpūtai, jaunu paziņu iegūšanai. Jūs ar gandarījumu konstatējat, ka apkārtējie cilvēki labprāt dalās savās domās un viedokļos tieši ar jums.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Labs laiks finanšu eksperimentiem, ieguldījumiem, tomēr saglabājiet vēsu prātu. Tāpat šis ir labs brīdis, lai savā īpašumā iegūtu lietas, kas saistītas ar informāciju, tehnoloģijām, izglītību un radošumu. Zvaigznes sola zināmus panākumus, taču vienlaicīgi brīdina būt tālredzīgam, nevis domāt īstermiņā.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Apetīte pieaug. Iespējams, savām un citu vajadzībām vēlēsieties tērēt vairāk kā ierasts, kas izraisīs jūsu vērtības celšanos apkārtējo acīs. Brīnišķīgs brīdis tālākam ceļojumam, papildus izglītībai, garīgajai attīstībai.

 

zivis-mil-horZivis

Kā allaž, Zivis brīnišķīgi jutīsies mākslīgi radītā vientulībā, jebkurā mirklī esot gatavas kontaktēties ar sev vēlamiem cilvēkiem, kuri tām interesē. Lielāko daļu laika veltīsiet nozīmīgām lietām un problēmām, sīkumiem un ikdienišķiem darbiem atvēlot krikumus.

 

Iepriekšējais rakstsGatavojas ārkārtējai situācijai un daudz stingrākiem ierobežojumiem; Kariņš sasauc valdības sēdi
Nākamais rakstsAr ļoti priecīgiem jaunumiem klajā nākusi Samanta Tīna