Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 24. novembra plkst. 06.30 līdz 25. novembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 35 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar Bauskas novada Iecavas pagastā no dīķa izcelts bojāgājis cilvēks un nodots Valsts policijas darbiniekiem. Atbilstoši VUGD informācijai, šogad no ūdens izcelti jau 98 cilvēki, bet 80 bojā gājuši ugunsgrēkos.

Vakar plkst. 16.09 VUGD saņēma izsaukumu uz Zemes ielu Rīgā, kur dega deviņstāvu māja pagrabā dega atkritumi 2m2 platībā un bija izveidojies stiprs sadūmojums. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 25 cilvēki. Plkst. 17.56 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega kravas automašīnas drošinātāju bloks, atkritumi celtniecības konteinerā, pirts un šķūnis, sabiedriskas ēkas sienas siltinājums, divos gadījumos – sodrēji dzīvojamās mājas dūmvadā, vieglā automašīna, elektrības rozete piecstāvu mājas dzīvoklī.

 

Iepriekšējais rakstsKad iespējama tuvākā spēcīgā snigšana? Parādās jaunas ziņas par gaidāmo laiku
Nākamais raksts“Kaut sūdi līdz ausīm, bet kārtībai jābūt!” Magones sētā pēkšņi iesperas “X Faktora” leģenda Margarita!