Kā otrdien vēsta izdevums “Kas jauns”, kādreiz ārkārtīgi populārā TV3 seriāla “UgunsGrēks” zvaigzne Ieva Aleksandrova-Eklone (seriālā viesnīcas direktore Ramona) ar asarām spiesta šķirties no sava dārguma – zirga Maikla. Ar aktrisi šonedēļ aptunājušies arī pārējie vadošie bulvārpreses izdevumi “Privātā Dzīve” un “Vakara Ziņas”, stāstam gūstot lielu publicitāti.

Viņa jau gadiem ilgi nodarbojas ar jāšanas sportu un pat strādājusi kā trenere, bet Covid-19 pandēmijas dēļ pasākumu un ienākumu kļuvis daudz mazāk – zirga uzturēšana Ievai vairs nav pa kabatai. Viņa nevēlas dzīvot uz parāda, tādēļ smagu sirdi zirgu pārdevusi. Asaras jau esot izraudātas, atzīst aktrise.

Viņai ir svarīgi zirgam atrast labu un rūpīgu saimnieku, nevis kopā ar Maiklu dzīvot parādos. Viņa ievietojusi sludinājumu “Facebook”, bet cenu izapudīs tikai interesentiem, kas sazināsies personīgi.

“Dzīves realitāte ievieš korekcijas mūsu sapņu plānos.

Pārdodu zirgu-draugu.

Maikls ir 16 gadus vecs frīzu šķirnes kastrāts.

Maiklam ir pieredze iejādes sacensībās 1.shēmas līmenī, viņš ir divreiz ieguvis 2.vietu “Horse trail” sacensībās, piedalījies lokšaušanas no zirga semināros un ir ļoti uzticams un drošs meža/jūras pastaigās – var doties mežā vienatnē.
Maiklu var jāt gan ar, gan bez segliem – ja Jums ir stabila uzsēde un netraucējat zirga gaitām. Viņš ir viegli vadāms pat ar apaušiem (jāju gan ar, gan bez trenzes).
Maikla izteiksmīgās ārienes dēļ – viņš ir ideāls foto un kino modelis.
Lieliski dod kājas, ļauj sevi mazgāt ar šļūteni. Kalējs var apgriezt nagus, zirgam nepiesietam stāvot boksā. Zobus ļauj vīlēt bez sedācijas.
Zirgam ir visas nepieciešāmās vakcīnas un izmeklējumi, ir Nīderlandes pase.
Zirgs netiks pārdots uz skoliņām, nav paredzēts konkūram. Frīzu zirgi nav tam piemēroti!!
Par cenu interesēties personīgi.
Zirgam līdzi došu viņam derošus Euroriding iejādes seglus un Kieffer iemauktus.” raksta Ieva.

 

Iepriekšējais rakstsPopulārais kāzu mūziķis Brikmanis nonācis slimnīcā
Nākamais rakstsBērnudārza auklīti no Rīgas piemeklē milzīga veiksme