Sestdienas vakarā, 6. februārī notikušajā “Eirovīzijas” nacionālās atlases finālā ar rekordlielu balsojumu uzvarēja grupa “The Roop” ar dziesmu “Discoteque”.

Ar divpadsmit punktu vērtējumu no konkursa žūrijas, un rekordlielu skatītāju balsojumu (74 tūkstoši) The Roop tika piešķīrta ceļazīme uz ”Eirovīzijas”dziesmu konkrusa finālu, kas notiks maija vidū Roterdamā.

THE ROOP līderis Vaidotas: “Ir neliela déjà vu sajūta. Lielu paldies saku visiem – gan žūrijai, gan skatītājiem. Mēs esam pateicīgi un godam nesīsim Lietuvas karogu dziesmu konkursa finālā.”

Pēc dziesmas “Discoteque” izdošanas, kas notika tikai pirms nedēļas, grupa jau ir nokļuvusi pasaules uzmanības centrā – dziesmas video skatījumu skaits tuvojas 3 miljoniem grupas YouTube kanālā, ar ko arī grupa ir pārsniegusi Lietuvas rekordu ar vissvairāk video skatījumiem divdesmit četru stundu laikā. THE ROOP ir pirmie Warner Music Baltics paspārnē izdotie Lietuviešu mūziķi.

Dziesma dominē Lietuvas digitālajos un radiostaciju atskaņošanas topos, kā arī ir lauzts Lietuvas Spotify vienas nedēļas klausījumu rekords. 

Sekojot mūsdienu soc tīklu tendencēm, grupa The Roop iz nākuši klajā ar izaicinājumu TikTok vietnē #theroopchallenge.

Savukārt YouTube vietnē pēc dziesmas publicēšanas cilvēki sāka izvietot reakciju video, tagad to skaits jau sniedzas pāri 300.

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 8. februāris
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 8. – 14. februāris