Uzzini, kas par katra zvaigznāja pārstāvja laulību dzīvi ir ierakstīts zvaigznēs…

 

AUNS

auns-milestibasAuns ir ļoti uzticīgs, un viņa laulība ir spējīga pastāvēt visu mūžu. Vienīgais, ar ko viņš nekad nesamierināsies, – ja ģimenē viņam uzspiedīs pakļautā lomu. Šāda situācija lepnajam aunam nav pieņemama un var beigties ar attiecību saraušanu. Šajā zvaigznājā dzimušie ir labi laulātie, kuri ar patiesu entuziasmu saimnieko mājās.

 

VĒRSIS

versis-milestibasVērsis ir noskaņots nopietnām un stiprām attiecībām, bet ideālā – laulībai uz visu mūžu. Sasaistījis savu dzīvi ar laulības saitēm, šajā zīmē dzimušais – būs uzticīgs, stabils un absolūti drošs ģimenes balsts. Vēris smagi strādās, lai padarītu savu un laulātā partnera dzīvi ērtu un veiksmīgu.

 

DVĪŅI

dvini-milestibasNe romantiskos uzmanības apliecinājumos, ne mīlestības attiecībās un pat ne laulības dzīvē dvīņi stingras saistības neuzņemas, vismaz kas attiecas uz viņiem pašiem. Viņi spēj uz vairākām dienām pazust un tad pēkšņi atkal uzrasties, var aizmirst par norunāto tikšanos un uz to pat neaiziet. Nav brīnums, ka šajā zīmē dzimušie nereti bieži maina partnerus un, visticamāk, arī laulājas vairakkārt. Mūžīgu uzticību viņi saviem izredzētajiem nesola, toties spēj ģimenes dzīvē ienest negaidītus un spilgtus piedzīvojumus, neaizmirstamas emocijas un jaunas izjūtas.

 

VĒZIS

vezis-milestibasVēzis ir noskaņots veidot nopietnas un ilgstošas attiecības. Vismaigāko jūtu pārņemts, šajā zīmē dzimušais, tomēr spēj ar savu izredzēto pārrunāt būtiskas nianses, piemēram, kur un par kādiem līdzekļiem viņi dzīvos pēc kāzām. Toties šāda tālredzība nodrošinās nopietnas un stabilas attiecības, kad gredzeni jau būs pirkstā. Apprecējies, vēzis kļūst par brīnišķīgu ģimenes cilvēku: viņš jau pēc dabas ir mājās sēdētājs un labāk par visiem citiem prot novērtēt mājas pavarda labumus un ērtības.

 

LAUVA

lauva-milestibasŠajā zīmē dzimušie ātri iemīlas un pret katru jaunu romānu izturas ar visu nopietnību – kā pret pirmo vai pēdējo savā mūžā. Tieši tāpēc lauvas var diezgan ātri doties savā pirmajā laulībā, taču nereti tā nav vienīgā oficiālā kopdzīve viņu mūžā. Iemīlējusies lauva prot izredzēto skaisti aplidot, teikt izmeklētus komplimentus, pasniegt dārgas dāvanas. Kad attiecības nonāk līdz laulībām, šajā zīmē dzimušajiem ir būtiski justies kā mājas saimniekiem, citādu stāvokli lepnais un patmīlīgais lauva gluži vienkārši necietīs.

 

JAUNAVA

jaunava-milestibasĪslaicīgi romāni un vēl jo vairāk gadījuma rakstura attiecības nav jaunavas gaumē: šajā zīmē dzimušajam ir nepieciešama cieša savienība, kurā partneri viens otru patiešām izprot un atbalsta. Jaunava neizmaina sevi sīkumos! Lūk, kāpēc pirmā laulība var atnākt pavēlu. Toties, stājoties mīlas attiecībās un vēl jo vairāk likumīgā laulībā, jaunava sava izredzētā labā spēj paveikt visu. Lai ģimene būtu pārticīga, šajā zīmē dzimušie spēj strādāt vairākās darbavietās.

 

SVARI

svari-milestibasSvaru zīmē dzimušie ir mīlas pārpilni, taču izšķirošo soli viņi tik drīz vis nesper. Iemīlējušies – svārstās vēl vairāk nekā parasti: viņu noskaņojums nokrītas līdz nullei un paceļas līdz zvaigznēm, demonstrējot izredzētajam visu savu mainīgo izjūtu diapazonu. Ja šajā zīmē dzimušais ar partneri izjūt diskomfortu, spēj ilgi klusēt un attiecības turpināt, bet, atradis savu īsto otro pusīti, atkal stieps garumā lēmuma pieņemšanu par laulībām. Šis būtiskais solis svariem ir ļoti smaga izšķiršanās, taču, kad tas ir sperts, atpakaļceļa vairs nav!

 

SKORPIONS

skorpions-milestibasDzīvesbiedra izvēlē skorpions ir ļoti izvēlīgs. Par spīti kaislīgajai dabai, īslaicīgi romāni viņu neinteresē – skorpions ir noskaņots ilgstošām, nopietnām attiecībām. Viņš meklē partneri, ar kuru varētu dalīties savās vētrainajās jūtās un kurš būtu apveltīts ar intelektu, skaidru dzīves pozīciju, humora izjūtu utt. Ja skorpions patiesi iemīlas, nav nozīmes ne vecuma starpībai, ne atšķirīgajam sociālajam un materiālam stāvoklim. Laulības dzīvē īpašnieciski noskaņotais skorpions nedrīkst ne mirkli šaubīties par sava dzīvesbiedra uzticību. Skorpions ir ļoti greizsirdīgs, un ar viņa jūtām, tāpat kā ar uguni, spēlēties nedrīkst!

 

STRĒLNIEKS

strelnieks-milestibasStrēlnieks ātri iemīlas, taču mīlestībā ir šaudīgs un nepastāvīgs. Neatņemama viņa rakstura iezīme ir neatkarība, pie kuras viņš turēsies līdz pēdējam. Pat apprecējies, strēlnieks ir grūti ierobežojams kādos noteiktos rāmjos, viņš var ieminēties par brīvām attiecībām, pieļaujot citu cilvēku esamību kā savā, tā mīļotā dzīvē (vairāk gan savā!). Ja dzīvesbiedrs ar to nebūs mierā vai izrādīs greizsirdību, laulība var drīz vien izjukt…

 

MEŽĀZIS

mezazis-milestibasMežāzim nav raksturīga impulsivitāte, viņš nemetīsies neprātīgās mīlas dēkās. Ilgstošas, stabilas attiecības un vēlams uz visu mūžu, tāda, visticamāk, ir šajā zīmē dzimušo viskvēlākā vēlme! Tieši tāpēc mežāzis ir ļoti apdomīgs partnera izvēlē, izsvērs visus par un pret, bet, lēmumu pieņēmis, ir gatavs neatlaidīgi cīnīties, lai gūtu atbildes jūtas. Stājies laulībā, mežāzis izdarīs visu, lai viņa mājās būtu pārticība, bet ģimenē valdītu savstarpēja sapratne, harmonija un omulība – stipra laulība un ģimene viņam nozīmē visu.

 

ŪDENSVĪRS

udensvirs-milestibasŪdensvīram interesē viss, kas notiek pasaulē, arī pretējais dzimums! Iemīlējies viņš spēj rīkoties ekscentriski un neparedzami. Neraugoties uz visām mīlas vārdā veiktajām bezprātībām, no laulības saitēm, visticamāk, izvairīsies līdz pēdējam. Ģimeni šajā zīmē dzimušie nodibina diezgan pavēlu. Nereti laulātajam partnerim nākas apjaust, ka ūdensvīram nav izteiktas atbildības sajūtas.

 

ZIVIS

zivis-milestibasArī mīlestībā šajā zvaigznājā dzimušie peld pa straumi, diez vai spers pirmo soli, drīzāk klusībā sapņos par mīlestību un paļausies uz likteni. Tomēr organizatoriskie jautājumi – kad un kur notiks laulību ceremonija, kur vīrs un sieva dzīvos pēc kāzām, visticamāk, pilnībā gulsies ne uz šajā zvaigznājā dzimušā pleciem. Laulības dzīvē zivis nepretendē uz rūpju pilno ģimenes galvas lomu. Šī zvaigznāja pārstāvis ir mīlošs dzīvesbiedrs un no visas sirds gādā par atvasēm.

 

Lai veicas!

Iepriekšējais raksts4 viltības, kā maskēt dubultzodu
Nākamais rakstsPirmā tikšanās ar viņa vecākiem: padomi, kā atstāt vislabāko iespaidu!