Kā vēsta 13.-19. septembra izdevums “Privātā dzīve”, leģendārā māksliniece Laima Vaikule šogad Latvijā uzstājusies pēdējo reizi. Tāpat viņa pirmoreiz komentējusi runas par savu veselības stāvokli.

Raimonda Paula mūzikas lielkoncertā “Daugavas” stadionā par viņu visu laiku rūpējās vīrs Andrejs. Šī bija viņas pēdējā uzstāšanās dzimtenē šogad, bet vēl daži koncerti esot paredzēti ārpus Latvijas. 

Laima pēc ASV pavadīta pusgada Latvijā atgriezās vasaras sākumā. Viņa jau tolaik neslēpa, ka ārstējas, taču nekomentēja runas par onkoloģisku saslimšanu un ķīmijterapijas kursu. Daudzi pamanījuši arī to, ka dziedātājas krāšņos matus aizstājusi zēngalviņa.

Tuvojoties rudenim, dziedātāja īpaši piesardzīgi izturas pret savu veselību, cenšoties turēties tālāk no cilvēkiem. Viņa norāda, ka tic ārstiem un dara to, ko viņai saka. Tostarp esot trīs reizes vakcinējusies un darīs to vēlreiz, ja būs nepieciešams. Laimai tika uzdots arī tiešs jautājums par pašreizējo veselības stāvokli – dziedātāja atklāti atbildējusi, ka tā vietā, lai par to stāstītu, viņa vienkārši pateiks: “Lūdziet Dievu par mani! Es būšu laimīga. Teikšu paldies, jo es arī par visiem jums lūdzos!”

Plašāk izdevuma “Privātā dzīve” 13.-19. septembra numurā!

Iepriekšējais rakstsKaralis Čārlzs III pats apsargā mirušās mātes zārku
Nākamais rakstsJauns pētījums atklājis, kādas krāsas auto visbiežāk iekļūst negadījumos