Diemžēl melnā statistika turpinās – ceturtdien uz Rīgas – Ventspils šosejas pirms Pūres (virzienā no Tukuma) notikusi smaga vairāku automašīnu sadursme, pēc kuras uz ceļa apgāzusies kravas automašīna ar kūdras kravu, zem kuras iespiests vieglais auto.

Kopumā smagajā negadījumā cietuši septiņi cilvēki, viens no viņiem smagi. Nelaimes gadījumā “BMW” automašīna iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kravas auto. Sadursmē kravas auto apgāzās un uzkrita virsū “Opel” automašīnai. Sadursmē cieta arī “Volkswagen Caddy”.

Vakar plkst. 17.32 VUGD saņēma informāciju, ka Tukuma novadā uz autoceļa Ventspils – Rīga ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji no divām automašīnām ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja trīs iespiestus cilvēkus, kurus nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Iesaistot traktortehniku, tika savākta kūdra, kas bija izbirusi no negadījumā iesaistītās kravas automašīnas, kā arī, izmantojot vinču, atbrīvota zem kravas automašīnas piekabes iespiestā automašīnu un sakārtota ceļa braucamā daļa. Plkst. 23.25 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Iepriekšējais rakstsKrāpnieki izdomājuši īpaši viltīgas lamatas, lai izvilinātu iedzīvotāju naudu
Nākamais rakstsŠorīt Rīgā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks