Svinīgā gaisotnē noslēdzot vērienīgāko automašīnu loteriju Latvijas vēsturē tik īsā laika periodā par godu “Maxima Latvija” 20 gadu jubilejai, kuras laikā bija iespēja laimēt 10 Volkswagen T-Cross automašīnas, pēdējais laimests šodien tika pasniegts Sallijai Vikentjevai no Skrīveriem. Viņa kļuva par pēdējo no kopumā desmit laimīgajiem, kuru čeki tika izlozēti pēc nejaušības principa no teju 500 000 loterijā reģistrētajiem.

Interese piedalīties loterijā bija iespaidīga un dalībnieku aktivitāte uzstādījusi absolūtu rekordu reģistrāciju skaita ziņā – no š.g. 21. septembra līdz 29. novembrim iedzīvotāji reģistrējuši aptuveni pusmiljonu čeku, kas vairākas reizes pārsniedz jebkuru iepriekšējo uzņēmuma organizēto loteriju rekordu. Auto laimētāji ir no visas Latvijas – Liepājas, Daugavpils, Rēzeknes, Balvu, Ilūkstes, Titurgas, Cēsu, Rīgas un Skrīveriem.Tāpat kā citu laimīgo uzvarētāju, arī noslēdzošās izlozes uzvarētājas Sallijas veiksmes noslēpums bija vienkārši piedalīties: “Ikdienā iepērkos “Maxima” un arī laimīgajā reizē iegāju veikalā, lai iegādātos našķi apslimušajam dēlam. Ilgi nedomājot, aizpildīju loterijas reģistrācijas formu. Pat turot auto atslēgas savās rokās, joprojām nespēju noticēt, ka veiksme uzsmaidīja tieši man! Sirsnīgs paldies “Maxima” par tik patīkamu un negaidītu pārsteigumu. Mūsu ģimenei šī noteikti būs ļoti noderīga dāvana!” uzsver jaunā auto īpašniece Sallija Vikentjeva no Skrīveriem.

“”Maxima” vārdā vēlos pateikt paldies ikvienam mūsu klientam par dāvāto uzticību – ne tikai loterijas laikā, bet arī pēdējo 20 gadu garumā kopš “Maxima Latvija” darbības sākuma. Redzot tik lielu interesi un iedzīvotāju aktivitāti, priecājamies, ka mums izdevās trāpīt “desmitniekā” un sagādāt ļoti praktiskas un vērtīgas balvas. Arī turpmāk rūpes par klientiem un viņu vajadzībām kā ikdienā, tā arī īpašajos svētku brīžos būs mūsu prioritāte,” uzsver Gundega Laugale, “Maxima Latvija” mārketinga departamenta direktore.
Iepriekšējais rakstsVienīgais vecums, kad nauda kā dāvana bērnam ir patiešām laba doma
Nākamais raksts“Latvijas Valsts ceļi” nāk klajā ar paziņojumu