“Maxima Latvija” informē, ka pēdējā laikā ir fiksēti vairāki gadījumi, kuros iedzīvotājiem sociālā vietnē Facebook un dažādu interneta portālu apmeklējuma laikā parādās aicinājums piedalīties balvas izlozē un aptaujā, kā arī dalīties ar viltus ziņu savā draugu lokā. Krāpniecisko paziņojumu vizuālais izskats maldina par “Maxima” 20 gadu jubileju, un tā ir krāpnieciska aktivitāte ar mērķi iegūt lietotāju datus un naudu par balvas saņemšanu. “Maxima Latvija” nav saistīta ar šo viltus loteriju. Visa informācija par “Maxima Latvija” Lielo jubilejas loteriju pieejama oficiālajā vietnē www.maxima-loterija.lv

“Maxima” vēlreiz atgādina, ka, redzot šādus un līdzīgus ziņojumus, tie ir rūpīgi jāizvērtē – jāidentificē ziņojuma sūtītājs, ziņojuma saturs, interneta adrese, uz kuru ved ziņojums, kā arī jāizvērtē pieprasītais informācijas apjoms, kas tiek prasīts ievadīt no atbilstošās interneta vietnes.

Ja esat saņēmuši “Maxima” īsziņu, e-pastu vai izlecošu ziņojumu interneta pārlūkprogrammā, kura uzticamība rada bažas, aicinām pārliecināties par informācijas precizitāti www.maxima.lv vai arī rakstīt mums sociālajos medijos, uz e-pastu info@maxima.lv vai zvanīt uz informatīvo tālruni 80002020.

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl trešdiena sākusies ar kādu skumju ziņu
Nākamais rakstsPolicija noskaidrojusi Rīgā mīklaini pazudušās pusaudzes likteni