Smagā avārijā Cēsu novadā piektdien bojā gājis 19 gadus vecs jaunietis, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”. Vietējos Vidzemē satriec jauna puiša bojāeja autokatastrofā

Vietējie stāsta, ka konkrētā kompānija ar “Audi” markas spēkratu devušies pārgalvīgā izbraucienā, ievērojami pārsniedzot ātrumu. Tāpat neesot noslēpums, ka alkohols kompānijā ticis lietots vairākas dienas.

“Redzēju, ka mašīna bija sasista, ugunsdzēsēji zāģēja aizmuguri, lai dabūtu cilvēkus ārā. Viens jau gulēja zemē, miris. Sajūtas bija šausmīgas. Tādas lietas sen pie mums nav notikušas,” stāsta vietējā iedzīvotāja.

Puisi, kurš zaudēja dzīvību, pēc ietriekšanās kokā no auto izmeta caur stiklu. Cietis arī šoferis un otrs pasažieris.

Dzintra liktenīgajā dienā brauca pretim “Audi”, sieviete bija ceļā pie friziera un tikai laimīgas sagadīšanās dēļ viņa traģiskajā sadursmē netika ierauta: “Pašā kalna galā redzēju, ka viens, līkločus metot, traucas pretī. Es nepaspēju ne nobīties, ne bremzēt, kad viņš jau bija man pretī. Pēkšņi viņš iekārtojās atpakaļ savā joslā. Es dzirdēju to būkšķi, bet biju jau no kalna lejā un vairs nekā nenoreaģēju. Es nospriedu, ka viņš ar 100 km/h brauca, pārējie teica, ka vēl vairāk. Viņš mani būtu ietriecis tajā piemineklī un puķītes man varētu nest. Žēl, ka paņēma līdzi jaunu puisi vēl.”

Plašāk “Degpunktā” sižetā!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X 

Iepriekšējais rakstsNelaime nokļūst pašvaldības policijas vīri – VIDEO
Nākamais rakstsKaty Tindemark beidzot atklāj romantisko iepazīšanās stāstu ar miljonāru