Pirms vairākām nedēļām grupas “Eolika” fanus ne pa jokam satrauca ziņa, ka koncertā Vērmanes dārzā slikti palicis dziedātājam Viktoram Zemgalam, kurš nonācis mediķu rokās. Zemgals, kurš 6. septembrī svinēja 70. dzimšanas dienu, izdevumam “Privātā dzīve” pastāsta, kas īsti noticis.

Viņš atklāj, ka patiesībā vairākas dienas pavadījis slimnīcā, kamēr “visu izskaloja, iztīrīja”. Mediķi atklājuši, ka viņš saindējies – visu mūžu paticis dzert jēlas olas un nu “uzrāvies”, proti, dabūjis salmonelozi. Karstā laikā jābūt uzmanīgam, viss jācep un jāvāra, norāda Viktors. Pēc šiem notikumiem allaž elegantais dziedātājs zaudējis arī mazliet svara.

70. dzimšanas dienā pats sev sarūpējis dāvanu – uzfilmēts video viņa jaunajai dziesmai “Baltās dūjas”. Viktors atzīst, ka lielas svinības vai jubilejas koncertus neplāno, turklāt drīzāk jūtas tā, it kā viņam būtu 50. Uz skatuves viņš ir jau kopš 1970. gada.

Dziedātājs ir lepns, ka 1. septembrī skolas gaitas sāka vecākais no mazdēliem. Viņam ar sievu Ditu ir trīs dēli, pieci mazdēli un mazmeitiņa.

Plašāk lasiet 6.-12. septembra izdevumā “Privātā dzīve”!

Iepriekšējais rakstsLieli jaunumi Amerikā dzīvojošās dziedātājas Evijas Slokas dzīvē
Nākamais rakstsIemesli, kāpēc smiltsērkšķi ir tik vērtīgi cilvēka veselībai