“Muzikālās bankas” gada laureātu pasākumā Daugavpilī izdevums “Privātā dzīve” saticis arī kādu laiku Latvijā neredzēto grupas “Prāta vētra” bundzinieku Kasparu Rogu – izrādās, viņš jau kādu laiku dzīvo Barselonā, Spānijā. Latvijā ieradies uz privātu koncertu ar grupu, bet uzzinājis, ka tai jāpiedalās arī “Muzikālajā bankā”, vēsta izdevuma 31. janvāra – 6. februāra numurs.

Viņš pastāstījis, ka jau uzreiz pēc “Muzikālās bankas” dosies atpakaļ uz Spāniju. No Rīgas līdz Spānijai viņš varot nokļūt īsākā laikā kā aizņem brauciens no Engures, kur viņš pēdējos gados mitinājies, līdz Daugavpilij. Kaspars smej, ka lidmašīnā viņš kāpj kā tramvajā.

Mūziķis stāsta, ka Barselonā viņam ir tāda kā radošā sesija. Top mūzika gan “Prāta vētrai”, gan kādam blakus projektam. Sakomponēto viņš atrāda arī grupai, kas veic korekcijas, ja nepieciešams. Starp citu, tas, ka viņš dzīvo citā valstī, nebūt nenozīmē grupas pamešanu. Kaspars smej, ka ar grupas biedriem viss ir kārtībā. Šodien viņš dzīvo Barselonā, rīt – Engurē, parīt – Āfrikā. Kaspars norāda, ka pasaule ir plaša un skaista, turklāt viņam patīk to izzināt. Ģimene gan palikusi Engurē.

Ik pa brīdim viņš iegriežas Latvijā, īpaši jau vasarā, kad Engurē atkal durvis vērs viņa kafejnīca. Tāpat grupai šovasar plānots koncerts Liepājā.

Plašāk izdevuma “Privātā dzīve” 31. janvāra – 6. februāra numurā!

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas ziņas par kādreiz tik populāro aktieri Ivaru Kalniņu
Nākamais rakstsSestdienas vakarā kāds latvietis kļuvis stāvus bagāts!