Nedēļas nogalē debesis brīžiem skaidrosies, vietām gaidāmas stipras lietusgāzes un pērkona negaiss, bet gaisa temperatūra dienas laikā būs +16…+21° robežās, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Brīvdienās debesis palaikam skaidrosies. Naktī uz sestdienu valsts rietumos gaidāmas stipras lietusgāzes, kuras var pavadīt arī pērkona negaiss, bet dienas laikā īslaicīgas lietusgāzes gaidāmas jau daudzviet Latvijā. Naktī uz svētdienu un svētdien no rīta lielā daļā valsts būs daļēji mākoņains un lietus gaidāms vien vietām, tomēr dienas laikā daudzviet Latvijā veidosies nokrišņu mākoņi, kas nesīs īslaicīgu lietu. Nedēļas nogalē dominēs dienvidu, dienvidrietumu vējš 3-8 m/s, sestdien piekrastē tam esot brāzmainam. Gaisa temperatūra gan sestdien, gan svētdien naktī būs +11…+16, savukārt maksimālā gaisa temperatūra dienā būs +17…+22° robežās.

Pēc pašreizējām prognozēm nākamās nedēļas pirmajā pusē atradīsimies ciklona ietekmē un saglabāsies visai mākoņains laiks un brīžiem gaidāms lietus, bet nedēļas vidū pastiprināsies anticiklona ietekme un gaidāms vējaināks laiks.  Gaisa temperatūra būs līdzīga kā tas bija līdz šim – dienas laikā daudzviet gaisa temperatūra būs +15…+20° robežās.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 1. septembris
Nākamais rakstsBrīdina par laiku ceturtdienas vakarā