Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 133 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 20 cilvēki un divi gājuši bojā, liecina Valsts policijas operatīvā informācija.

Vakar, 9. septembrī, pulksten 14.14, Rīgā, Dzelzavas ielā, pēc sākotnējās informācijas kravas automašīnas “MAZ”  vadītājs atpakaļgaitā uzbrauca vīrietim, kurš tika piespiests pie stāvoša traktora, vīrietis no gūtajām traumām gāja bojā  notikuma vietā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Vēl vienā negadījumā Latgales reģionā jau otro diennakti pēc kārtas dzīvību zaudējis gājējs.

9.septembrī ap pulksten 02:28 Augšdaugavas novadā, Naujenes pagastā 1957.gadā dzimis vīrietis vadot kravas automašīnu Volvo FH ar piekabi uzbrauca 1962.gadā dzimušam vīrietim, kurš atradās uz ceļa braucamās daļas. Persona no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Par doto faktu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21 nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret satiksmes drošību.

Šobrīd policija veic izmeklēšanas darbības un skaidro notikušā apstākļus.

Diemžēl traģiskās avārijās pēdējo dienu laikā izdzisušas jau vairākas dzīvības. Pirms tam ilgāku laiku avārijas ar bojāgājušajiem nebija reģistrētas.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 507 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 248 par ātruma pārsniegšanu, desmit par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un viens par agresīvo braukšanu.

Iepriekšējais rakstsŠorīt Rīgā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks
Nākamais rakstsBezvēsts pazudusī rīdziniece atrasta mirusi; sākts kriminālprocess