Noskaidro, kas ir lietas par ko sievietes visbiežāk izvēlas teikt nepatiesību!

ESMU GULĒJUSI AR [X] VĪRIEŠIEM

Iespējams, kāda izstāsta partnerim taisnību, taču, visticamāk, šis skaitlis tiks noklusēts. Varbūt nevaram (lasi: negribam) to atcerēties?! Tomēr attiecību speciālisti norāda, ka lielākā daļa daiļā dzimuma pārstāvju izvēlas paturēt slepenībā šo faktu vai visbiežāk – samelo par to. Varbūt pie vainas ir kautrība? Iespējams, šis skaitlis ir lielāks nekā partnera intīmo attiecību reizes un sieviete nevēlas izskatīties hmm… piedauzīga!  

 

TAS BIJA LIELISKI!

Ne vienmēr tuvība izdodas kā iecerēta, tas ir atkarīgs no mūsu garastāvokļa, dažādām domām utt., tomēr dažkārt daiļā dzimuma pārstāvei ir vieglāk pateikt, ka viss ir kārtībā, nekā ilgi diskutēt par to, kas tad šoreiz atkal noticis! Tā nu ar mums, sievietēm, ir – nav vienkārši runāt par šādām tēmām, īpaši, ja ziņas vīrietim nav iepriecinošas. Ja vēlies uzzināt taisnību, labāk pavēro partneres ķermeņa valodu, tā atklās daudz vairāk!

 

ES NEKAD NEVARĒTU PIEKRĀPT TEVI!

Nu ko tur izlikties, varētu gan! Indianas universitātes pētījuma rezultāti atklājuši, ka abu dzimumu pārstāvji ļaujas dēkām gandrīz vienādā intensitātē, taču iemesli, kāpēc viņi izšķiras par šādu soli – atšķiras. Sievietes to parasti dara, lai emocionāli apmierinātu sevi, tāpēc tā var būt virtuāla krāpšana, bez jebkāda fiziska kontakta, kas patiesībā nav nemaz tik nevainīgi kā sākumā varētu šķist! Emocionāli ieinteresējoties citā personā, nozīmē, ka tu sāc attālināties no pastāvīgā partnera. Speciālisti norāda, ka, ja tā ir fiziska krāpšana, tā ir mazāka pieķeršanās – drīzāk nevēlama kļūda.

 

ES SVERU [X] KILOGRAMUS

Mēs nemelojam par savu svaru tevis dēļ, iemesls tam ir tāpēc, ka pašai no tā ir kauns, jo apzināmies, ka neko nedarām, lai šis skaitlis būtu tuvu vēlamajam. Sievietēm ar savu kilogramu skaitu ir noslēpumainas, neizprotamas attiecības, kurās labāk nevajag iejaukties!

 

PROTAMS, KA TU VARI MAN PIEZVANĪT!

Dažkārt, kad sieviete ar sev ne visai simpātisku vīrieti atrodas aci pret aci un viņš pajautā vai viņa būtu ar mieru satikties, visticamāk, neskanēs tūlītējs atteikums, bet gan tiks minētas nepatiesas frāzes, kas ļaus ātrāk izkļūt no šīs situācijas. Mēs vēlamies būt jaukas un esam pārliecinātas, ka šis vīrietis drīz sapratīsi, ka starp abiem nekas nevar izdoties!  

 

BŪŠU GATAVA PĒC MINŪTES

 

Ja viņš vēlas, ka mīļotā dodas līdzi skaisti saposusies, stiprā dzimuma pārstāvim ir jāapbruņojas ar dzelžainu pacietību! Gaidi, nesteidzini un neuzdod liekus jautājumus par kavēšanos, šādi tikai riskē, ka viņa paliks mājās!

 

ES NEZINU!

Ha, zinām gan! Mēs, sievietes, esam intuitīvas būtnes, bieži zinām pareizo atbildi, tomēr ne vienmēr esam gatavas to tev atklāt.

 

TAS BIJA GARŠĪGI!

Ja vien vīrietis rosās pa virtuvi un palīdz šajā nozīmīgajā mājas darbā, mums ir teju vienalga kā garšo gala iznākums.

 

MAN VISS IR KĀRTĪBĀ!

Šī frāze skan pazīstami, vai ne? Daudzi vīrieši būtu pat gatavi likt galvu ķīlā, ka tie ir biežākie meli, ko nācies dzirdēt no mīļotajām. Tā nu tas ir, mēs esam emocionālās būtnes un dažkārt mēdzam saskumt un iemesli tam ir visdažādākie, iespējams, nav viena konkrēta. Lai nolīdzinātu situāciju, viss ir atkarīgs no vīrieša, kā viņš pratīs piekļūt sievietei šādā brīdī, jo, visticamāk, neraugoties uz apgalvojumu, ka viss ir labi, viņa dziļi sirdī vēlas mīļotā atbalstu. Tomēr dažkārt ir labāk turēties pa gabalu! Vēro!

 

ES TO NOPIRKU IZPĀRDOŠANĀ!

Protams, ka nē un vīrietim ir jāsamierinās ar to! Mūsu sievišķīgās vājības dažkārt izsist mūs no līdzsvara un pamatīgi patukšo maciņu…  

 

Par ko vēl sievietes mēdz samelot?

Iepriekšējais rakstsĻoti neveiksmīgs izvēršas šofera brauciens pa Rīgas centrālo ielu – VIDEO
Nākamais rakstsJūlijs Krūmiņš atklāj iemeslus, kādēļ gadiem ilgi nav runājis ar savu meitu