Uzzini, kuras 19 frāzes un sarunu temati spēj satricināt gandrīz ikvienu sievieti!

Necenzēti vārdi…

Ne dusmās, ne brīžos, kad vīrietis ir dziļi nokaitināts – viņš nedrīkst saukt mīļoto necenzētos vārdos, tas ir zemiski, pretīgi un nepiedodami!

 

Vai tu tiešām ēdīsi to visu?

Ikviena sieviete iekšēji vēlas justies viegla kā spalviņa un tieva kā balerīna! Tieši mājieni par viņas ēšanas paradumiem, dažādām pārmērībām var dziļi aizskart mīļoto. Izvairies no šīs tēmas, ja nevēlies nokļūt pamatīgās nepatikšanās. Nu un, kas tur ļauns, ja kādu dienu viņa atļausies palutināt sevi ar papildus saldējuma porciju? Vai tev patiktu, ja viņa lieku reizi atgādinātu par tavu KĀRTĒJĀ alus dzeršanu?!

 

Mana bijušā darīja (nedarīja) tā…!

Ikviens teikums, kas ietver terminu bijušā ir nešaubīga nostāšanās uz kara takas! Protams, iespējams, ir dabiski salīdzināt mīļoto ar iepriekšējo partneri, dažkārt tas noteikti notiek neviļus, taču paturi savas pārdomas pie sevis, nevis ietērp tās vārdos. Viņa ir bijušā, viss – punkts.

 

Tu VIENMĒR tā dari!

Attiecības pieminot frāzes – Tu vienmēr un/vai Tu nekad – attiecinot tās uz partnera rīcību vai pretēji – neizdarību, mēs saasinām un izraisām pamatīgas problēmas. Tas izklausās pārāk radikāli, lai būtu patiesi, un šādi tu ne tikai apbēdināsi mīļoto, bet arī stimulēsi vēlmi pierādīt pretējo, aizsākot savstarpēju pārmetumu gūzmu. Ir taču citādāki izteiksmes veidi, lai iesāktu šādu diskusiju, vai ne?

 

Tu izklausies gluži kā tava māte!

Nekad nesalīdzini partneri ar viņas māti vai māsu. Tu nepazīsi šīs sievietes tā, kā viņa. Iespējams, tev ir savi priekšstati un izveidojies viedoklis, taču ne vienmēr tas ir patiess. Katrs no mums vēlas savu, neatkarīgu identitāti, atdalītu un nošķirtu no mūsu ģimenes locekļiem, arī tu!

 

O, jā! Viņa ir seksīga!

Viņas nevainīgs jautājums par kādas sievietes izskatu var slēpt pamatīgus zemūdens akmeņus! Labāk paturi savas domas pie sevis, neizsakies sajūsmināti par kādas personas auguma un/vai izskata īpašībām. Neatkarīgi no tā vai tā ir neaizsniedzamasieviete, kas uzlūko jūs no žurnāla, kāda sieviete sociālajā tīmeklī vai viesmīle, vienalga kura – labāk pasaki, ka neievēroji viņu vai tas tev nav svarīgi. Jo sajūsmināta izteikšanās par šīs sievietes izskatu var dziļi sarūgtināt tavu partneri, liekot viņai sajusties mazsvarīgai, nesimpātiskais utt. Tā nu tas ir, reti kura sieviete spēj pieņemt sava vīrieša jūsmošanu par citas daiļā dzimuma pārstāves izskata dotumiem. Ar domu: Tad esi kopā ar citu, ja tev kaut kas nepatīk manī!!!

 

Kas noticis ar taviem matiem?

Viņas mati izskatās perfekti un ir tieši tādi, kādi viņa tos vēlas redzēt! Un ir normāli, ka dažkārt tiem ir sliktās dienas, tāpēc jau nevajag uzreiz celt brēku!

 

Nomierinies

Tici mums, nekas tā nespēj nokaitināt kā šādas frāzes pieminēšana! Arī mums, sievietēm, ir tiesības dažkārt izteikties saasinātākā tonī, jo daudz kas tieši JŪSU uzvedībā mūs spēj izsist no līdzsvara. Neliec mums nomierināties, labāk dari tā, lai mēsneuzvilktos!

 

Tu tā uzvedies…Vai tev atkal ir mēnešreizes?

Pat, ja tā ir, nepiemini to! Labāk respektē un pieņem mūsu hormonu izraisītās garastāvokļa svārstības un mēģini būt iejūtīgāks, nevis sarežģī situāciju vēl vairāk, tieši norādot uz  šo visu, jo mums jau tā nav viegli! Nesasaisti šo dabisko procesu ar ar mūsu rīcību un pārlieko emocionalitāti, pagaidi – drīz tas pāries!  

 

Neizsakies negatīvi par mūsu stiprā dzimuma draugiem!

Šī ir viena no mērauklām, kas liks mums apjaust, ka neesi pārliecināts pats par sevi. Īpaši, ja nemaz neesi klātienē tiecies ne ar vienu no šiem cilvēkiem vai zini viņus tikai pavirši. Šādi tu parādīsi, ka esi nobijies no sāncensības, ka neesi pārliecināt par mūsu attiecību stabilitāti. Labāk izsakies pēc iespējas pieklājīgāk un savaldīgāk.

 

Es piezvanīšu piektdien!

Telefona sarunas izskaņā, nebrīdini, kad piezvanīsi nākamreiz. Nenogalini spontanitāti, kļūstot pārlieku paredzams. Tāpat – nav izslēgts, ka savā aizņemtībā aizmirsīsi, ka to solīji  un, kas tad? Radīsi sev tikai liekas problēmas!  

 

Nosūtīju tev īsziņu, bet kāpēc neatbildēji?

Lai cik triviāli tas izklausītos, tā ir viena no kļūdām, kuru vīriešiem nevajadzētu pieļaut, jo, pirmkārt, šādi izrādīsi, ka esi noraizējies, ka viņa neatbildēja, parādot savu priekšlaicīgo pieķeršanos, otrkārt, liksi skaidri norādīsi uz savu nedrošību.

 

Nesasteidz notikumus!

Bieži, kad vīrietis sāk attiecības ar sievieti un viņa piemin kaut ko, kas viņai patīk vai gluži pretēji – nepatīk, stiprā dzimuma pārstāvis, visticamāk, to vēlēsies izmantot, lai paspīdētu kādā no nākotnes randiņiem. Lai gan šis teorētiski skan labi, tomēr – STOP! Tev ir jāatceras, ka lai gan šādi 100% apmierināsi mīļotās vēlmes, viņa tomēr vēlas jaunus izaicinājumus. Protams, ir labi jau pirmajā tikšanās reize saprast, ka jūs, iespējams, saista kas vairāk nekā pirmā brīža simpātijas, tomēr pārāk strauja attiecību sasteigšana var tikai padarīt situāciju garlaicīgu. Visam ir jānotiek pakāpeniski, pamazām un nesteidzīgi! Pat, ja gandrīz katras sievietes sapnis ir reiz tikt bildinātai, mums nav jārodas sajūtai, ka tas notiks jau otrajā randiņā!

 

Ar cik vīriešiem pirms manis tev ir bijušas seksuālas attiecības?

Vispirms, apdomā vai to tiešām vēlies zināt? Šāda izjautāšana atkal var atstāt iespaidu, ka tu esi nepārliecināts par sevi, savām spējām, īpaši, ja iztaujā šādas lietas attiecību sākumposmā. Apsver, ko un vai vispār tev dos šāds sarunu temats? Vai labāk bijušās intīmās attiecības neatstāt tur, kur tās ir – pagātnē un nesākt visu no šī brīža, no baltas lapas?!

 

Vai es tev patīku?

Šī ir tā frāze, kura var likt sievietei zaudēt interesi par stiprā dzimuma pārstāvi. Labāk ir paļauties uz savu iekšējo pārliecību, intuīciju, cenšoties apjaust šīs sajūtas. Gan jau ar laiku jūs viens otram atklāsiet savas sajūtas bez liekiem, šaubīgiem jautājumiem.

 

Ko tu vēlētos darīt šovakar?

Mīts, ka sievietēm patīk vīrieši ar plānu ir patiess! Ja tu zvani viņai, lai piedāvātu vakarā satikties, pirms tam skaidri izdomā, ko piedāvāsi! Neuzliec šo nastu uz mūsu trauslajiem pleciem, pretējā gadījumā neuzskatīsim tevi par cilvēku, ar kuru var labi pavadīt laiku.

 

Nelielies par savu mašīnu, darbu vai māju!

Vai zini kāds vīrietis plātās ar savu automašīnu, darba vietu vai māju?  Tāds, kuru mēs, sievietes, liekam vienā kategorijā – stiprā dzimuma pārstāvis, kuram nav nekā cita, ar ko izcelties! Nepiemini savs materiālos labumus sarunās, ir taču daudz interesantākas un saistošākas lietas par ko mums parunāt!  

 

Vai atļausi…?

Sieviete vēlas būt ar vīrieti, kurš ir līderis un kontrolē visu, ne ar tādu, kurš bikli jautā atļauju par katru savu soli (lielos vilcienos). Esi pārliecinātāks par sevi!

 

Vai drīkstu tevi noskūpstīt?

Šis ir jautājums, kas ir pretrunā ar ikvienas sievietes gaidām no stiprā dzimuma pārstāvja. Nelaupi šo spontāno brīdi, kad jūtas ņem virsroku pār prātu, ļaujies emocijām!

 

Vai piekrīti?

Iepriekšējais raksts27 KĀZU JUBILEJAS un labākās dāvanas tajās!
Nākamais rakstsŠīs nedēļas izskaņā gaidāma laika maiņa – sinoptiķiem jaunas prognozes