Kas ir vislielākā laime un svētība? Ikviens, kuram ir bērni, zinās teikt, ka tieši mazās dvēselītes ir šo vārdu cienīgas. Aplūko – šie šajā gadā ir visslavenākie jaundzimušie! No sirds sveicam ikvienu, kurš šogad sagaidījis pasaulē ierodamies savu bērniņu!

 

Kortnija Kardašiana un Skots Disiks

Slavenās Kimas (Kimberlijas) Kardašianas māsa šī gada jūnijā paziņoja par savu grūtniecību. Par to viņa paziņoja televīzijas tiešraidē, pārsteidzot ne vien skatītājus, bet arī bērna tēvu. 14. decembrī (tieši sava vecākā dēla Meisona piektajā dzimšanas dienā) Kortnija laida pasaulē vēl vienu veselīgu puiku. Tomēr 2015. gada 6. jūlijā E! News ziņoja, ka laulātie ir šķīrušies. 

 

Kellija Rolanda un Tims Viterspūns

4. novembrī pāris sagaidīja pasaulē ierodamies savu bērniņu, kuru nosauca par Titānu Dževelu. Savā paziņojumā sociālajos tīklos pāris vēstīja: “Ar prieku varam pavēstīt, ka šodien esam kļuvuši par lepniem vecākiem savam pirmajam dēlam. Esam laimīgi, ka varam visiem teikt, ka viņš ir piedzimis vesels un laimīgs!”

 

Eva Mendesa un Raiens Goslings

2014. gada 12. septembrī Eva laida pasaulē meitenīti un, kā tika rakstīts ārzemju presē, pāris bijuši tik emocionāli saviļņoti, ka abi aiz laimes raudājuši. Savu mazulīti nosaukuši par Esmeraldu Amandu. Esmeralda esot ne vien skaists vārds viņuprāt, bet arī tulkojumā no spāņu valodas nozīmē smaragds, kas raksturo bērnu kā vērtīgu dārgakmeni.

 

Kristīna Riči un Džeims Hīrdegens

1. augustā pāris sagaidīja pasaulē ierodamies puisīti.

 

Robijs Viljams un Aida Fīlda

2014. gada aprīlī pāris paziņoja, ka ir savas otrās atvases gaidībās un oktobra beigās pasaulē nāca abu otrā atvase – dēls, kuru nosauca par Čarltonu Valentīnu. Robijs Viljams sievu uzmundrinoši centās atbalstīt dziedot savas dziesmas un dejojot. Tas tik ļoti iedvesmoja viņa sievu, ka arī viņa piecēlās no gultas un dejoja. Šos video, kas filmēti privātajā dzemdību istabiņā, Robijs publicēja savos sociālajos tīklos.

 

Skārleta Johansone un Romāns Doriaks

5. septembrī pāris sagaidīja pasaulē ierodamies meitiņu, kuru nosauca par Rozi. Uzreiz pēc dzemdībām Johansone paziņoja, ka gan pati, gan mazulīte – abas jūtas labi, taču alkst pēc privātuma un neļaus meitai augt prožektoru gaismās.

 

Mila Kunis un Eštons Kačers

1. septembrī pasaulē ieradās arī šī pāra meitiņa Vaiata Isabella. Uz jautājumu par vārda izvēli meitiņai, Kačers kādā televīzijas šovā atbildējis: “Es izvēlējos pirmo vārdu, un par laimi Milai tas patika!”

 

Dans Boldvins un Holija Vilabija

Viņu trešā atvase – puisēns Česters Viliams – piedzima septembra beigās. Vilabija pēc dzemdībām sociālajā vietnē Twitter iečivināja: “Šīs dzemdības bija krietni atšķirīgas no iepriekšējām divām. Man bija ūdensdzemdības un tas bija aizraujoši un viņš bija patiešām liels puika. Viņš ir tik brīnišķīgs, nevaru beigt skatīties uz viņu.”

 

Kellija Klarksone un Brendons Blekstoks

Viņu trešais bērns – meita Rivera Roze – pasaulē nāca 12. jūnijā. Klarksone par to paziņoja, ierakstot Twitter: “Mūsu meitiņa Rivera Roze Blekstoka ieradās pasaulē 12. jūnijā. Paldies visie par laba vēlējumiem. Mēs ar Brendonu esam septītajās debesīs.” 2015. gada augustā pāris paziņoja, ka ir savas otrās atvases gaidīmās, mēnesi vēlāk tika atklāts, ka ģimenei pievienosies zēns. 

 

Kristīna Agilera un Metjū Ratlers

Arī Agilera savas otrās atvases piedzimšnu 18. Augustā apstiprināja sociālajā vietnē Twitter. Viņa rakstīja: “Esmu ļoti lepna, sagaidot pasaulē savu meitiņu Sammeru Reinu Ratleri!” Vārds skan visai interesanti, jo tieši tulkojot no angļu valodas – Summer Rain – Vasaras Lietus 🙂

 

Drū Berimora un Vils Kopelmens

Berimora dāvāja dzīvību savai otrajai meitai 22. aprīlī un nosauca viņu par Frenkiju. Dažas nedēļas vēlāk Berimora viesojās Elenas Dedženeresas šovā un atzina, ka jūtas laimīga par to vien, ka viņas bērns ir vesels. Viņa teica, ka šobrīd dzīvē nav ne ko pielikt, ne ko atņemt, viņa jūtoties svētīta.

 

Emīlija Blanta un Džons Krasinskis

2014. gada februārī sagaidīja pasaulē ierodamies meitiņu Heizelu.

 

Kriss Hemsvorts un Elsa Pataki

2014. gada martā pasaulē ieradās pāra dvīņu puikas – Tristans un Saša.

 

Lil’ Kim un (viņa aizvien slēpj bērna tēva identitāti)

Meita Rojala Reigna piedzima 9. jūnijā.

 

Ciara un viņas līgavainis Future

2014. gada maijā pāris sagaidīja pasaulē ierodamies savu dēlu, kuram deva vārdu – Future Zahir Wilburn. Dažas dienas pēc bērna piedzimšanas, Ciara ierakstīja Twitter: “Kad es devos projām no slimnīcas, raudāju prieka asaras… Šobrīd esmu atbildīga par to, lai būtu tik laba māte, cik vien spēju. Tik daudz jaunu iespēju, pieredzes un brīžu, ko izdzīvot. #EsmuGatava. #Pateicīga #PaldiesTevDievs #Paldies” Vien trīs mēnešus pēc mazuļa piedzimšanas, Ciara un Future atsauca saderināšanos. 

 

Saimons Kauels un Lorēna Silvermane

4. februārī pasaulē nāca viņu dēls Ēriks. Saimons bija atzinis savai draudzenei, ka šī bijusi laimīgākā diena viņa dzīvē.

 

Gvena Stefani un Geivins Rosdeils

Pāris sagaidīja pasaulē ierodamies savu trešo atvasi, trešo dēlu – Bowie Flynn – 28. Februārī. Vārdus izdomājušas abu mātes. 2015. gada 3. augustā Stefani iesniedza laulības šķiršanas prasību.

 

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns

2. februārī Foksa deva dzīvību abu otrajam bērnam, zēnam, kuru nosauca par Bodiju Rensomu. 2015. gada 21. augustā Foksa iesniedza laulības šķiršanu. 

 

Kristians Beils un Sibi Blazika

2014. gada augustā pāris sagaidīja pasaulē ierodamies puisīti, kura vārdu vēl plašākai sabiedrībai nav atklājuši.

Lai veselība jaunajiem vecākiem un viņu atvasēm! Sirsnīgi sveicieni un veselības vēlējumi arī tev!

 

Iepriekšējais rakstsKā svētkos nepārēsties un ko darīt, ja tā sanācis? Farmaceita padomi
Nākamais rakstsUztura bagātinātāji: Kad tie patiešām ir nepieciešami?