Visaktuālākais vasaras modes jaunumos tieši tev!

 

GRIMA TENDENCES 2016

ZILĀ TRIUMFS

Grima meistari norāda, ka šis ir viens no vasaras top toņiem. Un modē ir viss, kas ar to saistīts – zilas skropstas, ēnas un pat laineris. Aktuāli ir plakstiņi, kas šajā tonī uzkrāsoti visai nevīžīgi, kā arī dažādu šīs krāsas nianšu apvienojums vienā meikapā, neaizmirstot ietonēt arī apakšējo skropstu līniju. Tāpat grims, kad zilā krāsā ir arī uzacis.

 

 

MĀKSLĪGĀS SKROPSTAS

Tām jābūt daudz garākām un izteiksmīgākām nekā dabiskajām. Jo pamanāmākas, jo labāk! Izvēles iespējas šovasar ir tik dažādas, ka atliek vien atrast sev vistīkamāko. Īpaši aktuāli izskatīsies, ja izveidosi lelles veidolu – izteiksmīgas un biezas būs nevis visas skropstas, bet daži to matiņi. Pamēģini radīt angļu modeles Tvigijas tēlu, kuras meikaps kļuva par 60to gadu simbolu.

 

 

SKROPSTAS KĀ KOMIKSU VARONEI

Neesi sajūsmā par mākslīgajām skropstām? Tad grima meistari iesaka izmēģināt vienu no modīgajām grima tendencēm –  apakšējo skropstu papildus akcentēšana ar acu zīmuli, izveidojot pamanāmu veidolu. Vari mēģināt panākt šādu efektu arī ar tušas palīdzību, piešķirot savam meikapam odziņu.

 

 

METĀLISKI GRIMA ELEMENTI

Vai esi kādreiz mēģinājusi metāliska spīduma dekoratīvās kosmētikas produktus? Šī vasara ir īstais laiks, lai to realizētu! Īpaši aktuāls meikapa trends ir lūpu krāsa ar metālisku, zelta, sudraba vai bronzas spīdumu.

 

 

 

MATĒTAS LŪPAS

Sarkana lūpu krāsa aizvien ir aktuāla, taču šovasar tā ir ne tikai sulīgā vai spīdīgā tonī, bet arī īpaši matētā. Modīgs ir arī tumšo ogu, piemēram, ķiršu tonis.

oo

 

 

ESI RADOŠA AR ACU LAINERI!

Meikapa mākslinieki iesaka eksperimentēt ar acu laineri, krāsojot acis kā klasiski, veidojot izteiksmīgu līniju gar augšējo skropstu malu, tā velkot pavisam netipiskus akcentus. Izmēģini ar to izcelt plakstiņa kustīgas daļas kontūru.

 

 

DABISKA SEJA

Svaiga, nevainojama, mirdzoša un vesela sejas āda ir viena no vasaras tendencēm, kas nebūt nenozīmē, ka tā neprasa pamatīgas pūles. Kop seju atbilstoši savam vecumam un noteikti neaizmirsti lietot krēmu ar saules aizsardzības faktoru jeb SPF.

 

 

SPĪDĪGAS LŪPAS

Daudzi vadošie grima mākslinieki norāda, ka būsi ļoti aktuāla, ja savu tēlu akcentēsi ar košām vai rāmākām, spīdīgām un šķietami valgām, sulīgām lūpām!

 

 

MATU MODE 2016. GADA VASARA

TAISNI MATI

Perfekti taisni un kopti mati? Jā, tā ir viena no aktuālākajām šīs vasaras tendencēm!

 

 

SUPERĪSS GRIEZUMS

Daudzi piekritīs, ka šādam stila eksperimentam ļausies vien pašas drosmīgākās modes dāmas! Tu arī?

 

 

 

PASTEĻTOŅU NOKRĀSAS

Ļauj šovasar savos matos ievīties maigām, romantiskām un harmoniskām krāsu atblāzmām.

 

 

 

ĪSS PONIJS

Papildini jebkādu matu sakārtojumu ar pavisam īsi nogrieztu, nevīžīgu poniju un iegūsi vasarīgi bezrūpīgu tēlu.

 

CILPAS

Uzvaras gājienu šajā sezonā svin zirgastes un copes hibrīds! Akurātas vai nekārtīgas, augstāk vai zemāk novietotas matu cilpas, tas lai paliek tavā ziņā!

 

JŪSU KARALISKĀ AUGSTĪBA…

Vasara ir īstais brīdi, kad papildināt savu matu sakārtojumu ar dažādiem aksesuāriem. Īpaši aktuāli šosezon ir dažādi stilizēti kroņi un diadēmas, kas padarīs tevi izsmalcinātu un majestātisku.

kroniss

 

MATU LENTAS un STĪPIŅAS

Koši izšuvumi, interesanti dekori un grafiskie elementi vai stilistiskas tīras līnijas, šādām matu rotām ir jābūt ikvienas modes dāmas vasaras arsenālā!

 

GLUDAS ZIRGASTES

2016. gada matu modes tendences iezīmē, ka aktuāli ir ne tikai taisni, izlaisti mati, bet arī sakārtoti visai askētiskā, zemā vai augsti novietotā zirgastē. Saņemot tos ar lentu vai gumiju.

 

BIZES un PĪNES

Krāšņas pīnes un bizes šķiet ir visur šajā sezonā! Vai esi kādreiz mēģinājusi veidot matu sakārtojumu no dubultām franču bizēm? Ir īstais laiks to īstenot! Izveido no tām arī nekārtīgu matu sakārtojumu vai papildini askētisku sasuku ar dažām koķetām pīnītēm.

 

 

Baudām vasaru!

Iepriekšējais rakstsNEDĒĻAS PLĀNS: labvēlīgās dienas tavam skaistumam un labsajūtai 20. – 26. jūnijs
Nākamais rakstsVecāsmātes mantojums: saldās mērces. 4 RECEPTES