Vai tu zināji šo?

VĪRIEŠA FIZISKĀ VESELĪBA = LOCEKĻA VESELĪBA

Ja tavam mīļotajam ir problēmas ar erekciju, ir vērts izrvērtēt viņa dzīvesveidu kopumā. Ir problēmas ar miega kvalitāti? Liekais svars?  Šie ir tikai daži no faktoriem, kas var būtiski ietekmēt viņa seksuālo veselību, jo būtiski pazemina testosterona līmeni asinīs, kas var veicināt erekcijas traucējumus. 

 

 

IZMĒRAM IR NOZĪME… VIŅAM PAŠAM

Speciālisti norāda, ka vidējais vīrieša dzimumlocekļa garums neerekcijas stāvoklī ir 7,62 cm, savukārt, no 11,43 – 16,51 cm, kad viņš ir pilnā kaujas gatavībā. Izklausās labi, vai ne? Taču jaunākie pētījumi atklāj, ka tieši daudzi vīrieši  paši ir patiesi nobažījušies par sava lepnuma izmēru, neatkarīgi no tā, cik centimetru viņam pieder, pat, ja tie krietni pārsniedz vidējos parametrus.  

 

 

APGRAIZĪTS VĪRIŠĶAIS LEPNUMS NEKO ĪPAŠI NEMAINA SIEVIETES SAJŪTĀS

Seksa eksperti  norāda, ka tuvība ar vīrieti, kura baudas nūjiņa ir apgraizīta, sievietei ar neko īpaši sajūtu ziņā neatšķiras, ja šī darbība nav veikta. Apgraizīšana jeb cirkumcīzija ir ķirurģiska dzimumlocekļa priekšādiņas nogriešana, kas var būt reliģisks rituāls, atsevišķu cilšu tradīcija vai medicīniskos nolūkos veikta procedūra. Daži pētījumi gan atklāj, ka pašu stiprā dzimuma pārstāvju sajūtu gammai, neapgraizīti vīrieši zem jostas vietas ir daudz jutīgāki.

 

 

SĒKLĀ IR MAZ KALORIJU

Faktiski tā sastāv no citronskābes, aminoskābēm, fruktozes, fermentiem un ūdens.  Tējkarotē tās ir tikai 36 kalorijas!

 

 

VIŅA KURPES (VAI KĀJU, ROKU IZMĒRS!) NEKO NEATKLĀJ PAR LOCEKĻA PARAMETRIEM

Speciālisti norāda, ka ir laiks atmest šos smieklīgos mītus! Piedod, bet, ja tavam iecerētajam  ir 46 kājas izmērs, tas vēl nenozīmē, ka tik dāsni apveltīts viņš ir arī  zem jostasvietas. Kāpēc mēs tā domājam? Jo neskaitāmi pētījumi ir pierādījuši, ka šiem parametriem nav nekāda sakara ar viņa… aprīkojumu. 🙂 Tāpat ir pierādīts, ka pēc neerektēta locekļa, ja tas ir visai mazs, nevar spriest, ka tas būs tāds arī erekcijas stāvoklī. Pētījumi pierāda, ka visdrīzāk ir pretēji. Ja viņa vīrišķā mantība neuzbudinoties ir visai niecīga, pastāv daudz lielāka iespēja, ka straujajā asins pieplūdumā šajā zonā, viņa apjomi būs krietni iespaidīgāki.

 

 

TAS  IR ELASTĪGĀKS NEKĀ DOMĀJI

Stenfordas universitātē veica pētījumu, kurā pāriem tika veikta magnētiskā rezonanse laikā, kad viņi ļāvās tuvībai, atklājot, ka dzimumlocekļa līknes spēj ieņemt pat bumeranga izskata amplitūdu laikā, kad pāris nodarbojas ar tuvību misionāra pozā.

 

 

SMĒĶĒŠANA VAR PAVĀJINĀT EREKCIJU

Pārsteidzoši, bet pētījumos ir pierādīts ne tikai tas, ka šis kaitīgais netikums var nogalināt viņa libido, bet tas arī uzsver, ka smēķēšana var mazināt, kavēt pilnas erekcijas apjoma attīstīšanos! Tas ir tāpēc, ka nikotīns un daudzas citas kaitīgās vielas cigaretēs, sašaurina asinsvadus, kavējot asins pieplūdumu šajā ne mazsvarīgajā orgānā. Secinājumi? Ja viņš smēķē, erekcija nav tik pilnīga, cik varētu būt! Viela pārdomām!

 

 

VIŅA LOCEKLIS BŪTĪBĀ IR LIELS…KLITORS

Speciālisti norāda, ka laikā, kad zēni un meitenes ir mātes dzemdē, abu embriju dzimumorgāni nebūt nav tik atšķirīgi, kā tas ir piedzimstot, līdz brīdim, kad  vīrišķie dzimumhormoni sāk savu darbu. Tieši tāpēc klitors un dzimumloceklis tiešām ietver zināmu idejisko līdzību, tiem ir līdzīgi nervu gali.

 

TAM APKĀRTESOŠĀS ZONAS VAR BŪT TIKPAT JUTĪGAS KĀ…

Iespējams, mēs esam pieraduši uzskatīt, ka vīrieša loceklis ir tā vienīgā un īstā erogēnā zona, kas sniedz viņam baudu, taču ir daudzas citas, kas ir īsteni, apslēptie karstie punkti. Eksperimentējiet, lai atklātu tos, atklātu jaunus baudas kalngalus.

 

 

Jauku šo vakaru…

 

 

 

Iepriekšējais rakstsAr tavu veselību viss ir kārtībā? 10 veidi kā to vienkārši pārbaudīt!
Nākamais raksts7 darbi dārzā, bez kuriem nebūtu iedomājams RUDENS