Pirmā dienas puse nesolās būt ļoti labvēlīga. Iespējams, jutīsies noguris, pat, ja tavs dzīves enerģijas līmenis sāks pakāpeniski atjaunoties. Tas var aizņemt vairāk laika, nekā tu to vēlies. Šodien ir ieteicams samazināt sociālos kontaktus līdz minimumam.

 

 

auns-mil-horAuns
Panākumi tavās lietās šajā dienā ir diezgan iespējami. Pat tad, ja ne viss noritēs saskaņā ar tavu plānu, vari būt apmierināts ar to kā risinās dažādi procesi. Bez tā, ka šajā dienā iespējami visai paredzami un prognozējami rezultāti, tu spēsi realizēt vairākas visai negaidītas perspektīvas nākotnei.

 

 

 

versis-mil-horVērsis
Planētu stāvoklis iezīmē, lai šajā dienā  neapspied savas dvēseles cēlās vēlmes. Ja ļausies vēlmei palīdzēt kādam – pamācot, pabarojot, veicinot, stimulējot vai slavējot, jutīsieties daudz labāk. Šodien tu vari diezgan viegli nodrošināt drošu aizmuguri sev vēlamai, veiksmīgai sadarbības formas izveidei, panākot  noderīgus kontaktus augstākajās aprindās vai neformālā vidē. Vari iegūt zināmu popularitātes devu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien ir laba diena, lai risinātu raižpilnus jautājumus par tavu kompetenci, pienākumiem un parādiem. Spēsi patiesi izbaudīt mijiedarbību ar saviem domubiedriem, garīgajiem sabiedrotajiem un citiem cilvēkiem, kuru uzskati un viedoklis ir neparasts un pat pretējs tavām pārliecībām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes sola kādu visai negaidītu, laimīgu iespēju, kas palīdzēs realizēt kādu no taviem pašreizējiem plāniem, piemēram, uzņēmējdarbības paplašināšanai, sadzīves apstākļu uzlabošanai, tavas personiskās bagātības vai popularitātes palielināšanai. Planētas iezīmē, ka šajā dienā vari iegūt tik nepieciešamo naudas summu, kas tev pietrūka kāda mērķa realizēšanai vai atrast, sastapt kādu noderīgu labvēli.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī ir lieliska diena, lai meklētu labvēli, skolotāju, aizbildni vai garīgo mentoru. Tavs biznesa partneris, kāds nozīmīgs cilvēks vai laulātais draugs var izrādīties viens no viņiem. Planētu stāvoklis arī iezīmē, ka šodien ir īstais laiks, lai paspertu soli pretī, lai iegūtu iekšēju mieru – izrunājot domstarpības ar kādu personu, iespējams, pat ierosināt sadarbību ar kādu no konkurentiem. Varbūtība, ka gūsiet pozitīvu iznākumu tomēr ir visai apšaubāma, bet ir vērts tajā ieguldīt pūles.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Planētas norāda, ka dažas no stresa situācijām var nebūt tik katastrofālas, cik domāji,  kāda no tām var zaudēt savu nozīmi, citā –  var nākties precizēt notikumus, lai viss atrisinātos. Mājas atmosfēra solās kļūt labvēlīgāka un daudz harmoniskāka. Šis ir labs laiks eksperimentiem. Pastāv iespēja atrast investoru, nomaksāt parādu vai iegūt apstiprinājumu nepieciešam aizdevumam.

 

 

svari-mil-horSvari

Zvaigžņu stāvoklis iezīmē, ka nākamā mēneša laikā tev būs kardināli jāstiprina savs pamats zem kājām, padarot savu dzīvi pēc iespējas stabilāku. Šodien nevajadzētu aizmirst par tādiem labi saprotamiem principiem kā harmonija un taisnīgums, pretējā gadījumā tu panāksi nopietnu nelīdzsvarotību savos biznesa un/vai privātajos jautājumos.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Nepārdzīvo, ja sazinoties ar kādu esi aizmirsis noteikt, izzināt kādus faktus vai tev šķiet, ka nespēj atrast pareizo skaidrojumu kādiem savlaicīgiem argumentiem. Zvaigznes norāda, ka šajā dienā spēsi apburt savu sarunu biedru. Mēģini pārsteigt viņu ar savu laipnību, pieklājību, dāsnumu, skaistumu un jutekliskumu – un redzēsi, ka pat neskatoties uz pareizo vārdu trūkumu, sapratne daudz ko padarīs par nebijušu.  

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Planētas mudina šodien aizmirst par darba dienās piedzīvoto un baudīt lielisku atpūtu. Nepaliec viens! Tavs mīļotais cilvēks, kurš, visticamāk, atradīsies tavā tuvumā, padarīs šo dienu un notikumus tajā vēl daudz patīkamākus un īpašākus. Šī ir lieliska diena, lai dotos uz romantisku tikšanos. Kāda pieredze mīlestības sfērā var padarīt tevi patiesi laimīgu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā debesīs paredzētie nosacījumi var likties vienkārši un vilinoši, lai uzsāktu savu loloto projektu. Tomēr planētu stāvoklis iesaka tev atturēties no kādu ilgtermiņa plānu īstenošanas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Kamēr komunicēsi ar cilvēkiem, tev, visticamāk, šajā dienā būs iespēja veicināt savas idejas, viedokļus un mācības. Tajā pašā laikā, radīsies izdevība parādīt savus personīgos tikumus –  altruismu, šarmu, inteliģenci, humānisma un brīvības ideju apzināšanos.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā palielināsies varbūtība naudas pieplūdumam tavā bankas kontā vai ģimenes budžetā. Tomēr nauda, visticamāk, makā nepaliks uz ilgu laiku. Ja vēlies saglabāt savus materiālos līdzekļus neskartus līdz kādam konkrētam datumam, tev būs jāpieliek maksimālas pūles un jāatrod kāds efektīvs veids, kā pārvarēt dažādus kārdinājumus!

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsŠausmīgi notikumi risinājušies uz kāda Purvciema daudzstāvu nama balkona – VIDEO
Nākamais raksts“Rigas satiksme” nāk klajā ar paziņojumu iedzīvotājiem