Divi valstī noteikto Covid-19 ierobežojumu pretinieki alkohola apreibināti uzbrukuši kāda “Maxima” veikala apmeklētājiem Ķekavā un rāvuši tiem nost aizsargmaskas, tad izplūkušies ar apsargiem, kā rezultātā nonākuši policijas iecirknī, vēsta TV raidījums “Degpunktā”.

Divi iereibuši jaunieši konfliktējuši ar apsargu un citiem veikala apmeklētājiem, raujot tiem nost sejas aizsargmaskas, rupji lamājušies. Veikala darbinieki atteikušies viņus apkalpot un izsaukta policija. 

Kad likumsargi vienu no vīriešiem vēlējušies vest uz iecirkni, iejaucies otrs un rezultātā ne bez cīņas abi saslēgti rokudzelžos un nogādāti policijā. Tur noskaidrojies ne vien tas, ka bi ir pamatīgā reibumā (2,37 un 3,2 promiles), bet arī tas, ka viņi ir policijas “pastāvīgie klienti”. 2017.gada vasarā abi tikuši saistīti ar nežēlīgo noziegumu Zaķumuižā, kur kādam vīrietim nocirsta roka un nolaupīts auto. Tiesa gan, par to notiesāti divi citi kompānijas dalībnieki, kuri vēl šodien atrodas apcietinājumā, ziņo “Degpunktā”. Plašāk sižetā!

Iepriekšējais rakstsProfesors Danilāns saslimis ar Covid-19; jau divas nedēļas atrodas slimnīcā
Nākamais rakstsDeputāts Kaimiņš un aktrise Daneviča Ziemassvētkos paziņo lielus jaunumus