Pazīstamais TV raidījumu un pasākumu vadītājs, komiķis Valters Krauze Covid-19 pandēmijas laikā klusi nosvinējis savu 50. dzimšanas dienu, 9.-15. marta numurā vēsta izdevums “Kas jauns”, atsaucoties uz izdevumā “Rīgas viļņi” publicēto sarunu ar Valteru.

Krauze norāda, ka nevienam nav pārsteigums – aizvadītā gada laikā darba viņam bijis pavisam maz, jo ne koncerti, ne pasākumi, ne pilsētas svētki, ne ballītes nav notikušas. Saikni ar kolēģiem viņš gan nav zaudējis, visi kopīgi sačatojot.

Pirms dažām nedēļām Valters kļuva 50 gadus vecs, dzimšanas dienu nosvinot pavisam klusi. Lielākas svinības paredzētas tad, kad valstī spēkā esošie ierobežojumi tiks atcelti vai pieļaus pulcēšanos. Pagaidām viņš daudz skatās filmas un tiešsaistes izrādes.

Lielākie jaunumi viņa dzīvē ir suņi – pirms pusotra gada Valters no patversmes paņēma Bellu, bet vasarā pieklīda Melnais. Kādā vakarā, kad Valters sēdējis uz terases, suns ielīdis pa caurumu žogā un pievienojies Bellai. Valters dažādos veidos meklējis suņa saimnieku, bet, kad neviens nav atsaucies, Melnais palicis pie viņa. Pēc mēneša jau sācis nākt iekšā mājā un tā nu tagad kopā dzīvo visi trīs.

Valters norāda, ka pandēmijas laikā ar “mūsu priekšnieku” jeb valdības kritizēšanu aizraujas daudzi, bet gatavas receptes jau nav nevienam, arī viņam ne. Krauze atgādina, ka daudzi, kas ierobežojumus laida vaļīgāk, nu atkal pievelk grožus – jo nekas neuzlabojas. Visšausmīgākais šajā situācijā ir neziņa, jo neviens nevar pateikt, cik ilga vēl būs šī situācija, norāda komiķis, kurš kopā ar draudzeni Janu Duļevskus un leģendāro aktieri Artūru Skrastiņu atkal redzams šova “Es mīlu Tevi, Latvija!” jaunajā sezonā kanālā TV3.

Iepriekšējais rakstsKarsta ziņa: Vakcinācijas projekta birojs kā VM strūktūrvienība tiks likvidēts
Nākamais rakstsDiemžēl šī nedēļa sākusies ar ļoti skumjām ziņām