Šajā dienā ieteicams pievērst uzmanību manierei, kādā tu prezentē sevi citiem cilvēkiem. Ko vēl zvaigznes sola 23. martam?

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem pastāv liels risks neiznest savu projektu slavas saulītē dēļ savas pārlieku lielās pašpārliecinātības, kura aizēnos visu pārējo. Prezentējot ideju, izanalizē un izskaidro tās jēgu, nozīmi, arī iespējamos sarežģījumus. Esi atvērts diskusijām un nepaļaujies tikai uz savu harismu.

 

 

versisVērsis

Vērši ir visai vienkārši un pieticīgi cilvēki, taču viņi ļoti labi apzinās, ka ar savu uzcītīgo darbu ir nopelnījuši lielu respektu no kolēģu puses. Lai gan fakts, ka tavi darbi runā skaļāk par vārdiem, raisa cieņpilnu attieksmi pret tevi, centies neaizsnausties uz šiem lauriem pārāk ilgi.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem ieteicams pielāgoties saviem klausītājiem. Tevi vērtīgāku citu acīs padara citu cilvēku atbalsta komanda, ko esi izveidojis, nevis tev piederošie īpašumi un materiālās lietas. Tiesa gan jārēķinās ar to, ka uz rezultātu orientēti cilvēki var līdz galam to gana pienācīgi nenovērtēt.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem šī diena solās būt visai mierīga. Tev ir lieliska izpratne par varas struktūrām un bieži vien gana veiksmīgi spēj iekļauties šajās hierarhijās. Centies izkāpt no savas komforta zonas, tiklīdz rodas vajadzība un iespēja to izdarīt un nebaidies uzņemties jaunus pienākumus.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie šodien būs īpaši pašapzinīgi. Tu, iespējams, vairāk kā jebkurš cits esi izbaudījis uz savas ādas situāciju, kad starp to, kā sevi redzi tu un kā apkārtējie, ir milzīga atšķirība. Uzklausi apkārtējo viedokli un vairāk piedomā pie tā, kāds tu izskaties citu acīs, lai izvairītos no neērtām situācijām.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām šodien ieteicams savaldīt savu temperamentu. Tu esi garastāvokļa cilvēks, kurš labprātāk izvēlas būt nošķirti no citiem cilvēkiem un vari kļūt pat agresīvs, ja kāds tevi iztraucē. Daži tiks cauri sveikā, pierādot savu vērtību ar konkrētām jau paveiktām, visiem zināmām lietām, citiem nāksies rast citu veidu, kā likt savai personībai citu acīs spīdēt.

 

 

svariSvari

Svariem šodien ieteicams septiņreiz nomērīt, pirms nogriezt. Lai gan ierasti tu bez problēmām vari iepazīstināt citus ar sevi, savām idejām un iekarot savu klausītāju sirdis, pār šo dienu valda Ūdensvīrs, kas nozīmē, ka cilvēki uz visu raudzīsies skeptiskāk. Rūpīgi izvēlies savus vārdus.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem šodien ieteicams rūpīgi izvēlēties savus vārdus. Tie, kuri pieturēsies pie labām manierēm, pateicoties savai aizrautībai un entuziasmam gūs pozitīvu atpazīstamību, taču tie, kuri nepratīs sevi parādīt tajā labākajā gaismā, kritīs kaunā.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem piemīt sevišķi reta spēja. Lai ko tu darītu un teiktu, tu allaž būsi apkārtējo respektēts un apbrīnots. Ieteicams gan nepaļauties uz to un tomēr pārdomāt, kādu publisko tēlu tu vēlies radīt un kā izskatīties citu cilvēku acīs.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāži mēdz zaudēt apkārtējo cieņu dēļ savas pārlieku lielās nervozās un pakļāvīgās dabas, līdz ar to smagi veiktais darbs paliek ēnā. Iztaisno mugurkaulu un dari visu, lai tavs veikums tiktu pamanīts un gūtu atzinību.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu būt pacietīgākiem un iecietīgākiem. Nereti sev tīkamo un iekāroto mērķu sasniegšanai tu izmanto visai agresīvus paņēmienus, kā rezultātā tu izsauc cilvēkos vēlmi bēgt vai vēlmi rīkoties radikāli. Centies atrast zelta vidusceļu komunikācijā ar apkārtējiem.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams priekšplānā likt savas labākās rakstura iezīmes. Viens no taviem trumpjiem ir dabas dotā dāvana izprast citus cilvēkus. Izcel šo prasmi, lai nomaskētu savus trūkumus, piemēram, grūtības ilgstoši saglabāt koncentrēšanos un uzmanību uz konkrētām lietām.

 

Veiksmīgu otrdienu! 

Iepriekšējais rakstsIzskan ļoti nepatīkamas ziņas par peļņā aizbraukušo Magones vīru Žani
Nākamais rakstsĪrijā traģiski bojā gājis liepājnieks; aizdomās turēto nolemj atbrīvot