Kosmētikas līdzekļu klāsts ir tik plašs, ka to piedāvājumā ir viegli apmaldīties, apjūkot, kas ir un, kas nav nepieciešams. Dermatologi un kosmetologi atklājuši 5 no šiem produktiem, kas, visticamāk, ir tikai tavas naudas un laika tēriņš!

TONERIS home_facial_toner_1

Foto:Becomegorgeous.com

Šis skaistumkopšanas līdzeklis līdzinās losjonam un ir paredzēts sejas ādas attīrīšanai un poru samazināšanai. To uzklāj uz vates tampona, izsmidzina uz sejas vai liek uz sejas maskas veidā, ļauj dažas minūtes iedarboties un tad noskalo. Tomēr dermatologi norāda, ka tas ir lieks laika un arī naudas tēriņš. Toneri izgudroja, jo senākie sejas attīrīšanas līdzekļi mēdza atstāt uz ādas ziepjainu aplikuma kārtu, kas noteikti tā vairs nav pēc mūsdienu produktiem, līdz ar to tonera nepieciešama tiek apšaubīta.  

 

MASKA PĒDĀM

8.-spa-pedicure-foot-mask-endota-reflexology-05-AL7298

Foto:Endotadayspa.com.au

Šo līdzekli lieliski aizvietos, pēc raupjās, atmirušās ādas noņemšanas no taviem papēžiem, uzklāts barojošs, mitrinošs (atkarīgs no gadalaika) vai komplekss kāju kopšanas līdzeklis.

 

LŪPU SKRUBIS

sev-sugar-lip-scrub-de

Foto:Seventeen.com

Ja vien tavas lūpas nav ļoti sasprēgājušas, par tām lieliski parūpēsies visparastākais lūpu balzāms. Ja tās tomēr ir sausas un plēkšņainas, pagatavo šo atmirušo ādas šūnu noņēmēju pati! Daudzi grima mākslinieki argumentē, ka paštaisīts līdzeklis samazinās nevēlama kairinājuma risku un lieliski pabaros un mīkstinās lūpu ādu.

 

JEBKURŠ PRODUKTS, KAS PAREDZ CELULĪTA UZVEIKŠANU

bioline_creme_cuisse

Foto:Mundostribos.com

Ādas kopšanas speciālisti uzsver, ka neviens losjons, krēms, putas vai tabletes neatbrīvos no apelsīna miziņas efekta! Turklāt  tie maksā visai dārgi! Šo produktu vietā iegādājies saules aizsarglīdzekli, kas palīdzēs aizkavēt ultravioleto staru izraisītu kolagēna līmeņa samazināšanu ādā, kas padara to mazāk tvirtu un nelīdzenu.

 

KRĒMS KAKLA ĀDAI

duong co

Foto:Blog.oasisbeauty.co.nz

Mēs vairākas reizes esam uzsvēruši, ka šai delikātajai zonai nepieciešamas īpašas rūpes un kopšana, jo tā, līdzīgi kā rokas – nepareizi kopa, atklās tavu patieso vecumu daudz ātrāk. Rūpējies par kaklu tikpat rūpīgi kā par seju, ik rītu uzklāj tam mitrinātāju ar saules aizsargfiltriem un ik vakaru –   retinolu saturošu krēmu.  

Rūpēsimies saprātīgi par mūsu skaistumu un veselību!

Iepriekšējais raksts10 īpašības, ko sieviete meklē vīrietī
Nākamais rakstsModes HOROSKOPS: atklāj sev piemērotākā stila noslēpumus