Šī diena nāks ar lielām pārmaiņām un apjukumu vienlaikus. Viss lielā mērā būs atkarīgs no tā, kā tu pats raugies un uztver apkārt notiekošo. Sevišķi vērīgs esi dienas pirmajā pusē. Zvaigznes tevī modinās personības maigāko un jūtīgāko pusi.

 

 

Auns

Atšķirsi jaunu lapaspusi dzīves lielajā grāmatā, ja vien pats sev to ļausi. Šis ir teju maratona laiks tev un citiem tavas zīmes pārstāvjiem. Lai paveiktu to, ko tu, ir jābūt stingram mugurkaulam un iekšām. Neļauj bailēm tev atmest cerības un padoties! Dari! Tu to vari!

 

 

Vērsis

Tev ir dziļa dvēsele un tā šodien par sevi atgādinās. Tavs ego, kurš allaž liek tev lēkt cauri liesmojošiem uguns apļiem – atkāpsies. Radi kaut ko savu, attīsti lolotās idejas, kaut ko sev patiesi nozīmīgu. Pietiek stāvēt citu ēnā, ir laiks iznākt priekšplānā!

 

 

Dvīņi

Tu esi izgājis cauri ūdenim, un ugunij un šī pieredze darījusi tevi stiprāku. Nu varēsi baudīt saulainākas dienas. Novērtē to! Iespējams, pārmaiņas pēc tu kļūsi par cilvēku, pie kura meklē, nevis lūdz palīdzību. Tavas gadu gaitā gūtās zināšanas būs noderīgas gan tev, gan apkārtējiem. Labvēlīgs laiks jaunu projektu uzsākšanai.

 

 

Vēzis

Vai zini, kas ir tas, ko šobrīd jūti? Vai tā ir mīlestība? Cerības? Vai varbūt pārmaiņas? Lai kas tas arī būtu, sajūtas nebūs viennozīmīgas. Nekas nebūs atrisināms uzreiz. Pievērs uzmanību savam veselības stāvoklim kopumā un parūpējies par savām vajadzībām. Tava krāsa šajā dienā – sarkanā.

 

 

Lauva

Ir laiks uzņemties iniciatīvu. Tu vari nokļūt panākumu spozmē! Lai arī ar kādu jomu – karjeru, mīlestību, finansēm, mājsaimniecību, būtu saistīti tavi mērķi – zvaigznes būs tavā pusē. Ej, esi līderis! Piespied sevi izkāpt ārpus komforta zonas, lai sasniegt vairāk!

 

 

Jaunava

Šī diena piemērota darbam un citu pienākumu aktīvai pildīšanai. Dažādas vizītes un tikšanās ieteicams ieplānot laikā līdz pusdienas laikam, lai vakaru varētu veltīt pelnītai atpūtai, miegam, ķermeņa procedūrām – jebkam, kas palīdz relaksēties tavam prātam un ķermenim.

 

 

 

Svari

Zvaigznēm ir savs plāns attiecībā pret tavu nākotni. Saņemsi kaut ko vai iepazīsi kādu, kuram būs liela nozīme tavā dzīvē. Iespējams, tu pats kāda dzīvē ienāksi kā milzu dāvana. Labvēlīgs laiks dažādām garīguma izpausmēm. Parūpējies par savu veselību, taču neslīksti galējībās.  

 

 

 

Skorpions

Tev piemīt milzu prasmes un talanti. Nekautrējies pielietot savas Skorpiona spīles sarežģītu situāciju risināšanā. Uz tevi tiks izdarīts manāms spiediens, taču veiksmīgi spēsi ar to tikt galā. Koncentrējies uz būtisko, neiznieko savu enerģiju nenozīmīgiem sīkumiem. Saglabāt koncentrēšanos palīdzēs fiziskās aktivitātes un meditācijas.

 

 

Strēlnieks

Tavā dzīvē ienāks ilgi gaidītā stabilitāte. Tu esi ceļā uz panākumiem. Visa pasaule būs pie tavām kājām un viss, ko vēlies – rokas stiepiena attālumā. Dienas otro pusi ieteicams pavadīt mierā un klusumā. Atceries, ka nekas nenotiek uzreiz. Esi pacietīgs.

 

 

Mežāzis

Ir sācies pārmaiņu laiks un, pavisam iespējams, tūlīt uzsāksi teju jaunu dzīvi. Daudziem cilvēkiem ir izdevies ietekmēt tavu dzīvi vienā vai otrā veidā. Tagad un turpmāk atceries, ka tu pats esi savas dzīves noteicējs un tikai tu vari izlemt, ko tu vēlies vai nevēlies darīt. Kāda nozīme tam, ko apkārtējie domā? Tava krāsa šajā dienā – dzeltenā.

 

 

Ūdensvīrs

Tu esi mainīgs, mērķtiecīgs, mīlošs, ļoti gādīgs un motivēts. Motivācija sasniegt savus mērķus aizvedīs tevi pie jaunām iespējām un atklājumiem. Paplašini savas robežas, atver savu prātu un sirdi visam jaunajam. Ļaujies piedzīvojumiem!

 

 

 

 

Zivis

Tu šobrīd atrodies pārejas periodā. Vai tev padomā kāds nozīmīgs solis dzīvē? Atver savu sirdi un nebaidies sapņot. Pat, ja tas var šķist nedaudz biedējoši, tas ir tas, kas šobrīd tev ir vajadzīgs. Tavas krāsas šajā dienā – visi zilie un violetie toņi.

 

 

 

Lielisku nedēļas sākumu! 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 7. augusts
Nākamais rakstsŠausmīgi notikumi brīvdienās risinājušies uz Latvijas ceļiem