Klāt 19. septembris. Ko tev šai dienai paredz zvaigznes?

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes norāda, ka pirmā dienas puse tev var šķist kūtra un maznozīmīga, tomēr vēlāk nāksies mainīt savas domas un pamatīgi sasparoties. Ar šodienu aizsāksies jauns periods, laiks, lai īstenotu jaunas idejas. Nemet plinti krūmos, ja tevī ir vairāk šaubu, nekā vēlmes panākt kaut ko, darbojies un sasniegsi vēlamo rezultātu. Planētu stāvoklis uzsver, ka pirms komunicē ar kādu, vairakkārt pārdomā to, ko vēlies pavēstīt. Esi piesardzīgs! Neļauj citiem iepīt sevi nevajadzīgās tenkās un intrigās.

 

 

versis-mil-horVērsis

Gatavojies, šī diena tev sniegs pozitīvu enerģiju, tā būs augtā līmenī teju visas dienas garumā. No rīta tu vari būt nedaudz miegains, kas var veicināt sapņainību un ilūziju rašanos, kas mazināsies vien iestājoties vakaram. Zvaigznes mudina šajā dienā izmantot savas zināšanas un nesavtīgi dalīties tajās. Ja izjūti stresu un vieglu aizkaitināmību, ieklausies sevī un centies rast iekšējo mieru. Neļaujies slinkumam, jo tas laupīs daudzas lieliskas iespējas!

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Iespējams, ka šajā dienā tu apkārtējos uzlūkosi kā neizlēmīgus indivīdus, kuri nespēj pieņemt lēmumus un bez tavas ziņas drīzāk iekulsies nepatikšanās, nevis sasniegs vēlamos panākumus. Iespējams, tāpēc tas mudinās uzņemties atbildību citu vietā, baidoties, ka daudz kas noies greizi. Neaizmirsti par pozitīvu domāšanu un spēju pasmaidīt pat šķietami vislielākajās likstās. Izmanto humoru kā veidu, kā izkļūt no šādām situācijām. 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka no rīta tu vari justies patiesi aizkaitināts, iespējams, tavi apkārtējie pamatīgi uzkritīs uz nerva. Nezaudē pacietību un neļauj tādiem sīkumiem sabojāt kā tavu, tā citu dienu. Ļoti ticams, ka tavā ceļā būs kāds cilvēks, kurš vēlēsies mēroties ar tevi spēkiem, alkstot parādīt savu pārākumu. Neļaujies provokācijām un lieki neizrādi satraukumu, tas būs kā sarkanā lupata, kas tikai pastiprinās vēlmi stāties tev pretī. 

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena solās būt visai produktīva, darbi virzīsies uz priekšu tā, kā tu to biji iztēlojies. Visticamāk, ka dažādi pienākumi un darīšanas tikai vairos tavu enerģiju, palielinot tavu emocionālo un fizisko spēku. Tomēr viss nebūs tik gludi, vakars var nest vairākus konfliktus, tomēr tie nesolās būt nozīmīgi, drīzāk nelielas domstarpības, gaismā nāks lietas, ko jau sev bija jāpārrunā. Neizvairies no komunikācijas. Kāda šķietami parasta tikšanās var atnest tev izdevīgu darījumu vai labāka darba piedāvājumu. Apzinies, ko tu vēlies tieši šobrīd, tā jau pamazām atvēlēsi tam vietu savā dzīvē. 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka šī ir īstā diena, kad tev ir jāizbauda laiks ar saviem mīļajiem, jābauda pozitīvās emocijas un dažādus notikumus, kas būs tavā ceļā. Neļaujies provokācijām un esi patiess pret sevi un tuvākajiem. Ja esi pieļāvis kādu kļūdu, palūdz piedošanu, nevis spītīgi turpini apgalvot, ka viss ir kārtībā. Nenovel vainu uz citiem, jo tikai tu pats esi visa sākums. Neaizmirsti par darbiem, kas nav paveikti līdz galam. Dodies pastaigāties svaigā gaisā, īpaši tas ir ieteicams kopā ar taviem mīļajiem un/vai dzīvniekiem. 

 

 

svari-mil-horSvari

Gatavojies, šī diena būs jauns ceļa sākums! Ir laiks apkopot iepriekš paveikto, analizēt sava veikuma un sasniegtā apjomu un fokusēties uz jaunām lietām, jauniem panākumu augstumiem. Zvaigznes iezīmē, ka šis ir laiks aktīvai rīcībai. Ir vēlams sakārtot apkārtni ap sevi, izmest daudzas nevajadzīgās lietas, tā nodrošinot labāku enerģijas apmaiņu tavās mājās. Domā par veselīgu uzturu un pietiekami daudz ūdens uzņemšanu. 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Darbs, darbs un vēlreiz darbs – tieši šis vārds vislabāk raksturos šo dienu! Ja no rīta vēl vari nedaudz ļauties slinkumam, tad dienas vidū un vakarpusē no tevis tiks teju pieprasīta aktīva rīcība. Pilna jauda un uz priekšu, lai šī ir tava šīs dienas devīze! Pat, ja tev nākas strādāt pret savu gribu, centies no tā iegūt maksimālu labumu, izlobi tās pozitīvās lietas, ko iegūsti savas personības attīstībai. Tu vari daudz, taču ne visu – taupi spēkus, drīz tie lieti noderēs. 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Rīts var nest īpašu kūtrumu un pat fizisku diskomfotu, taču pie tā, visticamāk, esi vainojams tu pats, jo vakar krietni pārvērtēji savas spējas. Nepārdzīvo, dienas gaitā enerģija atjaunosies un uzņems pilnus apgriezienus! Zvaigznes norāda, ka šodien tavā galvā var rasties daudz un dažādu domu. Piefiksē idejas, kas neliek mieru, gluži kā uzmācīgas bites. Iespējams, kāda no tām lieti noderēs tavā ģimenes dzīvē vai profesionālajā darbībā. Taupi spēkus, dari lietas pamazām, taču mērķtiecīgi, maziem soļiem pretī lielajam mērķim. 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes uzsver, lai gatavojies pamatīgam notikumu ritmam, šī diena griezīsies ap tevi kā pamatīgs virpulis! Arī emocijas solās sist augstu vilni,  piedāvājot lieliskas iespējas attiecību jomā. Pastāv arī kādu nesaskaņu iespējamība, tā būs saruna, kas jau sen briedusi tavā prātā un nu ir gatava kā putns izlauzties no krātiņa. Kaut tas ir zelta būris, tas tomēr ir un paliek – ierobežojums. Planētu stāvoklis norāda, ka ir laiks atbrīvoties no daudz kā lieka. Viss ir tikai tavos spēkos, ja tu to patiesi vēlēsies, šodien spēsi mainīt daudz ko!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tava enerģija šodien pamatīgi uzbangos. Ļoti ticams, ka tam par pamatu būs apņemšanās daudz ko mainīt savā ikdienā. Ir īstais laiks daudzas vīzijas un sapņus pārvērst realitātē. Tomēr nesasteidz notikumu gaitu, sāc pamazām, taču mērķtiecīgi turoties pie nolemtā. 

 

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes norāda, ka ir īstais laiks, lai realizētu savas idejas. Tavas nākotnes vīzijas var virzīt šo procesu, jo, iespējams, tu skaidri apzinies, ko un kā patiesībā vēlies. Rīkojies un piepildi to, par ko sen sapņo, planētu stāvoklis tam ir labvēlīgs. Ja nejūties pārliecināts par kaut ko, izlien pamazām no savas komforta zonas. 

 

Iepriekšējais rakstsUz poti – 100 cilvēku rinda; daudzi braukuši no tālienes – VIDEO
Nākamais rakstsAtklājas jauni fakti par letālo avāriju uz Liepājas šosejas