Šajā dienā ieteicams darboties kopā ar tuviem, uzticamiem draugiem un kolēģiem, lai veiksmīgi sasniegtu iecerēto.

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie, strādājot pie saviem projektiem, bieži vien iekuļas nepatikšanās dēļ savas lielās pašpārliecinātības. Tu allaž domā, ka esi zinošākais un spējīgākais un atbilstošākais konkrētā uzdevuma izpildei, tādēļ atsakies no citu piedāvātās palīdzības. Mēģini vairāk uzticēties kolēģiem.

 

 

 

versisVērsis

Vēršiem labpatīk strādāt vienatnē. Galvenokārt tas tādēļ, ka šādi viņi var izmantot sev sen zināmas un pārbaudītas metodes darba veikšanai. Nenoliedzami, tu esi produktīvs un uzticams cilvēks, taču nenāktu par ļaunu laiku pa laikam sadarboties ar citiem, turklāt tādejādi nedaudz samazināsi arī pienākumu slogu uz saviem pleciem.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie ļoti labi pazīst cilvēkus, kuri viņiem apkārt, līdz ar to spēj prasmīgi izvēlēties pašus labākos sabiedrotos, ar kuriem kopā strādāt. Tu labi saproties ar apkārtējiem, kas padara tevi arī par lielisku komandas sastāvdaļu un ļauj paveikt uzdevumus, kurus vienatnē nespētu izpildīt.

 

 

 

vezisVēzis

Vēžiem, strādājot komandā ar citiem, visbiežāk problēmas sagādā komunikācija ar saviem kolēģiem. Centies būt atvērtāks un izlīst no savas čaulas, metot malā kautrību. Tev patīk darbu paveikt kvalitatīvi un laikā un to būs krietni vienkāršāk izdarīt, ja atradīsi sev vēl kādas palīdzīgas rokas

 

 

lauvaLauva

Lauvas ir dzimuši līderi, tādēļ izmanto katru izdevību uzņemties vadošo lomu gan pār notikumiem, gan cilvēkiem. Mēģini vairāk sadarboties ar citiem, uzklausi, ieklausies apkārtējos. Tādejādi iegūsi gan lielāku cieņu no kolēģiem, gan jaunas, pārsteidzošas idejas, kas, savukārt, atmaksāsies jau tuvākajā nākotnē.
 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie labprātāk strādā vienatnē un ar lielāko daļu uzdevumu tiek galā patstāvīgi, bez citu palīdzības. Apsver iespēju padalīties savās prasmēs un zināšanās ar apkārtējiem. Tava pieredze var izrādīties ļoti noderīga citiem, savukārt, jo vairāk viņi pratīs tikt ar saviem uzdevumiem galā paši, jo mazāk traucēs tevi.

 

 

 

svariSvari

Svari dod priekšroku strādāšanai kopā ar citiem un labi prot sastrādāties, līdz ar to izvairās no vadošām lomām. Centies vairāk sadarboties ar zinošiem cilvēkiem, kuri labi pārzina savu darbu, nevis tādiem, kuri alkst tavas palīdzības, atbalsta un rūpju.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem vajadzētu būt uzmanīgiem un savaldīt savu temperamentu. Tu nelabprāt strādā komandā ar citiem, līdz ar to allaž, kas tas nepieciešams, gaisotne ir visai saspringta. Atceries, ka dažkārt ir lietas, kuras gluži vienkārši ir jāizdara, lai gūtu pozitīvus rezultātus, tādēļ, sadarbojoties ar citiem nekoncentrējies uz to, cik nekomfortabli jūties, bet domā par to, kā šī sadarbība palīdzēs konkrētā projekta realizācijai.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams būt elastīgiem un pielāgoties saviem kolēģiem. Tavs darba temps ir ļoti ātrs, brīžiem pat pārāk ātrs un citi nespēj tev tikt līdzi. Ja žigli tiksi galā ar savu daļu uzdevumu un pametīsi darba galdu, zaudēsi kolēģu respektu un uzticību.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem jāuzmanās, lai tie nekļūtu pārāk tieši atklāti, strādājot kopā ar saviem kolēģiem. Tu esi ļoti ambiciozs, kas var būt traucēklis uzticības nostiprināšanai savstarpējās attiecībās ar citiem. Par laimi, tu esi labs un efektīvs darbinieks savos pienākumos, kas var kaut nedaudz raisīt cieņpilnu attieksmi pret tevi.
 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri ir īsti intelektuāļi un vienmēr atvērti jaunām zināšanām, līdz ar to tiem nav sevišķi grūti sadarboties ar citiem, ja vien paši neuzsāk nevajadzīgus strīdus. Ieteicams savus personīgos politiskos un reliģiskos uzskatus atstāt aiz darba vietas durvīm, lai tie neietekmētu tava darba efektivitāti.

 

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušie ļoti labi saprotas ar apkārtējiem ikdienas gaitās un sarunās, taču darbs komandā ar citiem, diemžēl, var sagādāt problēmas. Tev ir lieliskas komunikācijas prasmes, taču laika izjūtas un plānošanas trūkums ņem virsroku. Centies rast risinājumu šai problēmai.
 

 

Veiksmīgu dienu! 

 

Iepriekšējais rakstsMilzīgās nepatikšanās nonāk motociklists Limbažu pusē – VIDEO
Nākamais rakstsTiesu izpildītāji slavenu latviešu dziedātāju izmet no dzīvokļa