Rudens steidz nokrāsot un notraust no koku zariem pēdējās lapas, daba gatavojas ziemai. Nemanot klāt jau novembris. Aplūko, kā izkārtojušās zvaigznes, un ko tās tev sola pirmajā šī mēneša nedēļā!

 

 

auns-zalaja-apli-ieksa-1Auns

Šonedēļ tevi iepriecinās kāda ziņa, ko saņemsi no personas, kura dzimusi Vērša, Jaunavas vai Mežāža zīmē. Gaidāmas svarīgas un noderīgas sarunas, tikšanās. Noteikti pievērs uzmanību it visam, ko no jauna vari iemācīties, ņem to, ko dzīve tev sniedz. Ar iegūto informāciju spēsi veikt dažādas ļoti svarīgas izmaiņas savā ikdienā, plānos vai idejās. Vienīgais, kas varētu sagādāt raizes šonedēļ, ir kāds cilvēks, kurš tavā personīgajā vai profesionālajā dzīvē jutīsies atstāts novārtā, pietiekami nenovērtēts un neievērots. Tāpēc pielūko, lai pēc iespējas tu nevienu neapdalītu, kaut ar sveicienu un patiesu smaidu.

 

 

versis-zalaja-apli-ieksa-1Vērsis

Šonedēļ liela nozīme būs dažādiem plāniem un notikumiem, kas saistīti ar meiteni vai jaunu sievieti, kura nedzīvo kopā ar tevi. Iespējams, viņa ir radiniece, draudzene vai partnere, un šajā mirklī viņai ir nepieciešama palīdzība un sapratne. Iespējamas izmaiņas lietās, kas saistītas ar sanāksmēm, sapulcēm vai dažādu institūciju apmeklēšanu. Varēsi pabeigt kādas saistības, pienākumus, izpildīt dotos solījumus. Iespējams konflikts vai spriedze tavā mīlas dzīvē, ja tev ir partneris, kurš dzimis Zivju, Vēža vai Skorpiona zīmē. Taču tā nebūs situācija, kas katastrofāli apdraudēs attiecības.

 

 

dvini-zalaja-apli-ieksa-1Dvīņi

Šonedēļ tev nāksies pieņemt daudz svarīgu lēmumu attiecībā uz saviem izdevumiem, kas saistīti ar nekustamo īpašumu vai kādu citu īpašumu, kas šobrīd atrodas citā vietā un tiks transportēts pa sauszemi, jūru vai gaisu. Iespējams, radīsies sarežģījumi vai papildu izmaksas. Būs arī jaunumi, kas saistīti ar lieliem sasniegumiem personas dzīvē, kura dzimusi Auna, Lauvas vai Strēlnieka zīmē. Šonedēļ Dvīņiem vīriešiem būs lielākas iespējas gūt papildu ienākumus. Radīsies iespēja saņemt naudu no cilvēka dokumenta, līguma vai vienošanās formā. Sievietēm Dvīņiem jābūt ļoti uzmanīgām attiecībās ar citām sievietēm, jo īpaši, ja jūs vieno personiska, intīma vai cita veida svarīga informācija. Šonedēļ jāuzmanās no pārāk ciešām attiecībām ar cilvēkiem, kuri dzimuši Ūdensvīra, Svaru vai Dvīņu zīmē.

 

 

vezis-zalaja-apli-ieksa-1Vēzis

Negaidīts savārgums, slikta pašsajūta vai veselības problēmas var atņemt tev iespēju būt fiziski aktīvam un pietiekami enerģiskam, lai šonedēļ pildītu savas saistības un pienākumus. Nepatikšanas, ar ko tev nāksies cīnīties, var ietekmēt gan tavu fizisko, gan emocionālo un garīgo stāvokli. Šajā nedēļā būs arī kāds svarīgs notikums, kas saistīts ar tavu bērnu vai mazbērnu, iespējama negaidīta tikšanās ar tālākiem radiem. Nav izslēgts, ka runāsi par darbu vai biznesu ar kādu sav draugu, kaimiņu topošo biznesa partneri. Iespējams, šis cilvēks lūgs tavu palīdzību vai pakalpojumu lietās, kurās tev ir pieredze un/vai piemērota kvalifikācija. Mājās tevi apciemos kāda valsts amatpersona vai cilvēks, kurš ieradies ar konkrētu mērķi.

 

 

lauva-zalaja-apli-ieksa-1Lauva

Šī nedēļa varētu būt ļoti produktīva Lauvu vīriešiem. Būs iespēja gūt panākumus darbā, jo īpaši lietās, kas saistītas ar naudu. Būs piemērots laiks, lai parakstītu labvēlīgus un daudzsološus līgumus un atrastu jaunus klientus. Saņemsi naudu no cilvēkiem, kuri dzimuši Zivju, Vēža vai Skorpiona zīmē. Kāds pirkums tavam mājoklim, ko veiksi, iespējams, atrisinās ar mājokli saistītu problēmu. Šonedēļ gadīsies arī kāds ne visai patīkams notikums, kas būs saistīts ar bērnu vai jaunieti. Iespējams, nāksies raizēties par problēmām vai nepatikšanām, kas saistītas ar kādu jaunieti, kurš ir tavs radinieks. Veselības vai cita veida problēmas šonedēļ var skart bērnus, kuri dzimuši Auna, Lauvas vai Strēlnieka zīmē.

 

 

jaunava-zalaja-apli-1Jaunava

Šonedēļ tev būs nepieciešams nopietnāk domāt par savu mīļo cilvēku veselību. Tev vajadzētu sakārtot, ieplānot procedūras, kas saistītas ar konkrēta veida ārstēšanu, zobu veselību, kosmētiskām izmaiņām vai ko līdzīgu. Vecas problēmas atkal radīs diskomfortu, taču ar to jābūt uzmanīgam, jo nespēsi uzreiz visu atrisināt. Iespējams pārsteigums, kas saistīsies ar neplānotu naudas iegūšanu. Cilvēki, kuri dzīvo netālu no tevis varētu sagādāt pārsteigumu – zvanu, tikšanos, piedāvājumu vai kādu svarīgu informāciju. Šonedēļ pievērs uzmanību savām romantiskajām attiecībām – izrunājieties, pievērsiet uzmanību kopīgajiem nākotnes plāniem. Piemērots laiks, lai spertu kādus nopietnus soļus, veiktu nopietnas apņemšanās, piemēram, kopdzīves uzsākšana, laulības vai tamlīdzīgi.

 

 

svari-zalaja-apli-ieksa-1Svari

Šī nedēļa sniegs dažas izmaiņas darbā, kas saistīts ar vīrieti, kurš dzimis Mežāža, Jaunavas vai Vērša zīmē. Iespējams, šīs izmaiņas būs saistītas ar jaunu personu tavā profesionālajā dzīvē. Jauniem Svaru vīriešiem šī nedēļa var būt īpaši piemērots laiks, lai sāktu jaunu karjeru vai uzņemtos jaunas saistības, veidotu prezentāciju auditoriju u.c. svarīgas lietas. Daudziem Svaru zīmē dzimušajiem šodien būs svarīgi iedziļināties lietās un situācijās, kas saistītas ar lēmumiem, domām un vēlmēm nākotnē. Vairumā gadījumu tu nejutīsies visai brīvi jaunu, neparastu situāciju dēļ. Iespējams konflikts, strīds vai nepatīkams pārpratums ar sievieti, ar kuru tev būs tikšanās.

 

 

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1Skorpions

Attiecības tavā ģimenē šonedēļ tiks pārbaudītas dažādos veidos un, iespējams, tiks savienotas ar kādu meiteni vai jaunu sievieti. Iespējams, tiks publiskota vai atklāta slepena informācija par nepatiesiem nodomiem un rīcību, liekulīgiem solījumiem un mēģinājumiem radīt intrigu. Ģimenes noslēpumus labāk paturi pie sevis – neizpaud tos publiski. Būs jaunas iepazīšanās un komunikācija ar cilvēkiem, kuri dzimuši Dvīņu, Ūdensvīru vai Svaru zīmē. Labvēlīgs laiks  jaunām romantiska rakstura iepazīšanām un tikšanām ar personām ne no sava paziņu loka. Atlicini laiku, lai priecīgā noskaņā to pavadītu ar draugiem un citiem cilvēkiem, kuri tev ir ļoti svarīgi. Šonedēļ tiks dota iespēja, lai tu realizētu kādu vecu sapni vai vēlēšanos, taču šobrīd tavas prioritātes ir citādākas, tāpēc varēsi ne tikai piepildīt sapni, bet arī salīdzināt savas iepriekšējās un tagadējās vēlmes, idejas un vērtības. Pēdējā laikā laimei vai iespējām nav tāda pati nozīme tavā dzīvē kā iepriekš. Visticamāk, tas viss ir un būs saistīts ar tavu mīlas dzīvi.

 

 

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1Strēlnieks

Visticamāk, šonedēļ varēsi izjust prieku, gandarījumu vai citas pozitīvas emocijas par un ar cilvēkiem, saistībām, cerībām, kas saistītas ar ceļošanu vai citām lietām. Ja iespējams, šobrīd vari ieplānot kādu atpūtas izbraucienu gada beigās. Diemžēl, saņemsi ziņas par kāda sava drauga veselības problēmām. Nepatikšanas var rasties ar bērnu vai jaunieti, kurš dzimis Ūdensvīru, Svaru vai Dvīņu zīmē. Ja tavs darbs ir saistīts ar bērniem vai jauniešiem, tev būs iespēja palīdzēt viņiem nepatīkamā momentā vai situācijā. Tev nāksies kādam pastāstīt sliktas ziņas vai ne visai labu informāciju, kas nebūs viegls uzdevums.

 

 

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1Mežāzis

Šonedēļ tavā mīlas dzīvē būs nopietnas diskusijas, lēmumi un rīcības. Tavas attiecības ar uguns zīmju pārstāvjiem būs visai sarežģītas. Visticamāk, beigsies kādas attiecības, kas saistītas ar cilvēku, kurš dzimis Auna, Lauvas vai Strēlnieka zīmē. Šī nedēļa, iespējams, radīs dažādas vēlamas vai varbūt pat nevēlamas izmaiņas tavas dzīves jomās, kas saistītas ar nodarbinātību, izglītību vai uzņēmējdarbību. Attiecībā teju uz visu tev būs nepieciešams izvirzīt jaunus mērķus, kā arī būs nepieciešamība pēc zināšanām un prasmēm. Tu vari uzsākt mācīties ko jaunu, piemēram, biznesu vai arī apgūt radošas praktiskas zināšanas sadarbībā ar jauniem cilvēkiem, klientiem, vai uzsākt kāda jauna produkta reklamēšanu. Negaidītas finansiāla rakstura attiecības ar sievieti dos iespēju tev nopelnīt, iespējams, saņemsi izdevīgu darba piedāvājumu vai saņemsi atpakaļ aizdoto naudu.

 

 

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1Ūdensvīrs

Gaidāms nepatīkams konflikts, kas saistīts ar naudu. Problēma nebūs saistīta ar lielu naudas summu, bet ar to, ka kāds mēģina tevi izmantot, ignorējot tavas vēlmes un intereses. Nepatikšanas var rasties saistībā ar kādu zēnu vai jaunekli no tava ģimenes loka, kurš mēģinās melot, lai manipulētu ar tevi savā labā. Iespējams, viņam būs savi iemesli, taču tiem nebūs attaisnojuma. Iespējams, būs kāds īpaši nozīmīgs mirklis, kas saistīts ar meiteni vai jaunu sievieti. Šonedēļ, iespējams, tev negaidīti un neplānoti izdosies izvēlēties brīnišķīgas Ziemassvētku dāvanas saviem tuvākajiem cilvēkiem. Izmanto šo izdevību.

 

 

zivis-zalaja-apli-ieksa-1Zivis

Šonedēļ tev solās būt ļoti veiksmīga un interesanta nedēļa. Tev būs pietiekami daudz enerģijas un ambīciju, lai realizētu savas ieceres un iespējas. Iespējams, pats spersi dažus drosmīgus soļus, kas saistīti ar tavu ideju, darbu un domu prezentēšanu. Būs arī kāds svarīgs notikums, kas saistīts ar tavu tēvu, vectēvu, brāli vai citu vīrieti tavā ģimenes lokā. Iespējams, saņemsi jaunumus vai ielūgumu no kāda cilvēka uz notikumu, kas saistīts ar saderināšanos vai salaulāšanos. Finanšu lietas gan nesolās būt visai optimistiskas, bet jebkurā gadījumā – nav iemesla par to uztraukties, tik traki nebūs. Iespējams, tev nāksies vilties savās cerībās par naudu, kas saistīta ar personu, kura dzimusi Zivju, Vēža vai Skorpiona zīmē.

 

 

Lai tev brīnišķīga un izdevusies šī nedēļa!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 29. oktobris
Nākamais rakstsDiemžēl brīvdienas sākušās ar traģiskām ziņām