Rīts ir laiks sapņiem, cerībām un centieniem! Tavas vēlmes mudinās izstrādāt konkrētu rīcības plānu, kas būs drošs, stabils pamats, lai virzītu tevi pretī lielākiem panākumu augstumiem.

 

auns-mil-horAuns
Auni šodien piedzīvos emocionālu pacēlumu, kas neizbēgami palielinās fizisko enerģiju. Šis ir brīnišķīgs laiks radošām nodarbēm, īpaši, ja tev būs dota pilnīga vaļa pašizteiksmei. Parādi citiem, ko tu patiesi novērtē un vēlies, iespējams, alksti, lai tevi šodien neviens netraucē un nekontrolē!

 

versis-mil-horVērsis

Šī ir brīnišķīga diena vēl kādām revolūcijām tavās mājās, birojā vai personiskos sakaros. Izmaiņas var prasīt papildus piepūli no tevis, pat vairāk nekā cerēji. Tomēr tas būs tā vērts! Mēģini pārvarēt savu tipisko konservatīvismu un no cita skatu punkta aplūkot savu mērķi un rīcības plānu, lai sasniegtu vēlamo.

 

dvini-mil-horDvīņi

12. marts ir piemērota diena, lai spēlētu, flirtētu, socializētos un radītu. Daudziem Dvīņiem būs iespēja nedaudz mainīt notikumu gaitu. Ja tas šobrīd īsti nav iespējams, visticamāk, nāksies rēķināties ar dažiem neparedzētiem traucēkļiem tavā ierastajā notikumu kārtībā.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien dari visu, kas uzlabos tavus ikdienas darbus un garastāvokli. Iespējams, tevi šodien piemeklēs kāds neplānots, bet patīkams ieguvums. Ja iepirkšanās – garderobes atjaunošana ir tavā šīsdienas nepieciešamo pasākumu sarakstā, noteikti izvēlies spilgtas krāsas, modernus siluetus un unikālus mākslinieciskus dizainus.

 

lauva-mil-horLauva
Lauvām šodien vajadzētu parādīt savus mākslinieciskos talantus. Tā var būt gleznošana avangardiskā manierē, kādu svētku plānošana, skatuves tērpu dizaina veidošana vai kādas radošas, interesantas datorgrafikas radīšana. Zvaigznes norāda, ka šodien tev ir būtiski pamainīt savu ierasto vidi, skatu visapkārt! Izkrāso savu ikdienu!

 

jaunava-mil-horJaunava

Dziļi sevī tu, Jaunava, esi radošs cilvēks, taču, visticamāk, baidies, ka nesaņemsi no apkārtējiem pienācīgu atzinību, kas pēc tavām domām – tev noteikti pienākas, esi to pelnījis. Izmanto šo dienu, lai attīstītu un pilnveidotu savu māksliniecisko personības pusi. Pat darbošanās vienatnē vai interneta vidē kļūs par reālu – taustāmu soli, kas palīdzēs palielināt tavu pašapziņu.

 

svari-mil-horSvari

Šī ir brīnišķīga diena, lai meklētu draugus un izveidotu neformālus, publiskus kontaktus. Zvaigznes paredz, ka šodien tu vari lieliski atrisināt dažādus jautājumus, kas saistīti ar mārketingu, koncertu organizēšanu un dažādiem korporatīvajiem pasākumiem. Ja tev ir bērni, centies izveidot ciešāku saikni ar jaunākajām paaudzēm un izzini viņu vēlmes.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem šodien vajadzētu izvirzīt jaunus mērķus un neapšaubīt savu spēju sasniegt un īstenotu tos! Šī ir diena, kad tev ir jāuzkrāj enerģija, lai mērķtiecīgi sasniegtu visu iecerēto! 12. marts ir laba diena arī, lai atlicinātu zināmu līdzekļu daudzumu pavasarīga tēla izveidošanai, pirms tam noteikti izzini jaunākās modes tendences.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien iedvesma un optimisms, tāpat kā cerība uz veiksmi un ticība saviem spēkiem būs tavs vadošais virzītājspēks, Strēlniek! Ja tu tomēr nejūties patīkami satraukta par jauniem atklājumiem, kā arī šobrīd neizbaudi dzīvi – kopumā, ja dažādu papildus elementu ieviešana tavā ikdienā, nedod nekādas pozitīvas emocijas, ir pienācis laiks nopietni pārdomāt tavu pašreizējo emocionālo un fizisko stāvokli.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien svaiga, radoša problēmu uzlūkošana ir nevis pienākums, bet teju nepieciešamība! Iemācies ļauties jautrībai, ikdienas sarežģītajos brīžos saskatīt ko pozitīvu un patīkamu, lai spētu pieņemt un īstenot jebkuru dzīves pagrieziena punktu. Paturi prātā, ka šodienas iespējas ir pieejamas tikai tā iemesla dēļ, lai tu apzinātos savus resursus, pat tad, ja no malas šī situācija izskatīsies kā dziļa krīze – tā ir mācība, kas palīdzēs turpmākajās norisēs.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Panākumi mīlestībā, radošumā, apmācībā un politiskajos notikumos šodien tev tiek teju garantēti, Ūdensvīr! Tomēr sekmes nenāks par baltu velti – tev būs jāatrod un jāpiemēro unikāla pieeja katras problēmas atrisināšanai. Iespējams, tev nāksies piekāpties daudzos jautājumos, piemēram, jāņem vērā mīļotā partnera vēlmes un gaidas, pat, ja kaut kas no tā visa īsti nesaskanēs ar tavām cerībām.

 

zivis-mil-horZivis

Personīgā iniciatīva šodien tev būs visai problemātisks jautājums. Nepretojies visam notiekošajam, pat, ja tas tev rada problēmas, vienkārši centies mierīgi plūst pa notikumu straumi, ļaujoties un nepretojoties. Tavs prāts šodien nesīsies uz svinībām, izjutīsi teju alkas pēc jautrības un nebēdnības. Ja ir iespējams, veic dažas pozitīvas izmaiņas savā tipiskajā ikdienas vidē. Darbā izvēlies projektus, kas ļauj izpausties arī tavai radošajai pusei.

 

Lai jums veiksmīga, jauka šī diena!

Iepriekšējais rakstsNopietni brīdina par laiku tuvākajās stundās
Nākamais rakstsSinoptiķi brīdina par svētdien gaidāmo laiku