Nosaki partnera intīmo aktivitāšu stilu un uzzini, kā piešaut asumiņu jūsu attiecībām!

Daži stiprā dzimuma pārstāvji ir kautrīgi, savukārt, citi drosmīgi un labprāt eksperimentē un ļaujas jauniem izaicinājumiem guļamistabā. Izrādās, ka definējot partnera seksa stilu, mēs varam atklāt noderīgu informāciju par attiecībām un to, kā tās uzlabot.

 

PARTNERA SEKSA STILS: viņš rīkojas neparasti

Tavs mīļotais vienmēr meklē eksistenciālu brīdi tuvībai, jo vēlas, lai jūs abi tuvības laikā sasniedzat citu apziņas pakāpi. Šis vīrietis noteikt nevēlas no tevis tikai seksu, viņš alkst emocionālu un fizisku savienošanos. Izklausās sarežģīti? Ja vien jūs abi šajā attiecību modelī jūtaties ērti¸ viss ir kārtībā. Sekss viņam ir veids kā palielināt garīgo enerģiju! Vai tā ir arī tev?

EKSPERTU IETEIKUMS: izmēģiniet šo tantrisko paņēmienu: uzsākot tuvību, palieciet kādu laiku šādi, fiziski savienoti, tad sāciet lēnas kustības, lai pilnībā fokusētos uz savām sajūtām.  

 

 

PARTNERA SEKSA STILS: viņš ir ļoti emocionāls, superjutīgs

Šim puisim seksa laikā ir nepieciešamas emocijas, ne vienveidība, jo tikai tad viņš spēj izbaudīt pilnu erotisko pieredzi! Visticamāk, ka mīļotā prioritāte ir tevis apmierināšana, viņš labprāt glāsta un skūpsta tevi, lai palīdzētu atraisīties…

EKSPERTU IETEIKUMS: uzņemies iniciatīvu! Ņem vadības grožus savās rokās un parādi mīļotajam, cik ļoti vēlies viņu – sniedz viņam tik nepieciešamās, dažādās emocijas!

 

PARTNERA SEKSA STILS: viņš rīkojas kā pieaugušo filmu zvaigzne

Ikviens vīrietis vēlētos, lai mīļotā šādi nodēvē viņa seksa prasmes, taču tikai daļai stiprā dzimuma pārstāvju rīcībai guļamistabā var piedēvēt šādu apzīmējumu. Nekas neuzbudina viņu vairāk, kā apziņa, ka spēs realizēt visas savas kvēlākās fantāzijas! Un arī tas, ka tu būsi ar mieru!

EKSPERTU IETEIKUMS: ļauj viņam sajust, ka esi viņa rīcības piekritēja, ka tev patīk kā viņš darbojas guļamistabā. Ja vien tev nav nekādu iebildumu, ļaujies mīļotā eksperimentiem, esi dažāda!

 

PARTNERA SEKSA STILS: viņš visu pārdomā, ir lēnprātīgs

Šis vīrietis visu vienmēr rūpīgi pārdomā kā pirms, tā tuvības un pat pēc tās. Nereti šāda tipa stiprā dzimuma pārstāvji fantazē par citām sievietēm, bet tas nenozīmē, ka viņš nevēlas tevi – savu reālo partneri. Galvenais priekšnoteikums harmoniskām attiecībām, ir spēja atslābināt viņa prātu un ļaut iztēlei stimulēt libido.  

EKSPERTU IETEIKUMS: palutini mīļoto ar romantisku, maigu masāžu, izmantojot dažādas stimulējošas aromātiskās eļļas. Viņš, iespējams, būs īpaši sajūsmināts par galvas masāžu. Kad jūs pēdējo reizi ļāvāties kopīgam dušas vai vannas rituālam? Pirms ļauties tuvībai, atslābini viņa prātu!

 

PARTNERA SEKSA STILS: klausītājs

Viņam patīk sadzirdēt tavas fantāzijas, bet skaņai ne vienmēr ir jābūt verbālai. Šis vīrietis dievina seksa toņus – baudpilnās nopūtas, elsas, čukstus un neapslāpētus vaidus! Neliedz to!

EKSPERTU IETEIKUMS: izmēģiniet, izspēlējiet rotaļu, kurā jūs it kā nepazīstat viens otru un ļaujiet iztēlei vaļu! Vai aizsien viņam acis, lai otra pusīte pilnībā paļautos tikai uz savu dzirdi un citām maņām…

 

PARTNERA SEKSA STILS: nemierīgais, apmulsušais

Iespējams, viņš ir krietni apdedzinājies savā pagātnes seksuālajā pieredzē, tāpēc šobrīd cenšas saglabāt vēsu prātu, lai neciestu atlikušās pašapziņas paliekas. Tāpat – ļoti ticams, ka viņš ir vienkārši ir bikls un, lai gan ļoti vēlas ļauties mīlas priekiem, mulst par visu notiekošo. Ja tā ir, jūsu tuvība var būt visai mulsinoša, taču viss ir maināms!

EKSPERTU IETEIKUMS: esi saprotoša un iejūtīga. Pārrunājiet, kas viņu satrauc un liek mulst visvairāk. Radi mierpilnu un relaksētu atmosfēru guļamistabā, lai mīļotais justos ērti. Pakāpeniski jūs sasniegsiet visaugstākās baudas virsotnes!  

 

 

PARTNERA SEKSA STILS: devējs un ņēmējs

Mīļotais iesaistās visās tavās intīmās dzīves iecerēs un vēlas to pašu no tevis. Šis ir attiecību modelis, kurā jūs abi varat brīvi realizēt savas fantāzijas, pārvēršot tās par patīkamu piedzīvojumā – abiem!

EKSPERTU IETEIKUMS: attiecību speciālisti uzsver, ka jums nepārprotami jāļaujas 69 pozas vilinājumam, lieliskam veidam, kā abiem vienlaicīgi ļauties baudai un sniegt to!  

 

PARTNERA SEKSA STILS: eksperimentētājs!

Viņam patīk jaunas lietas un idejas, labprāt eksperimentē ar pozām un vietām, kur ļauties tuvībai. Izklausās interesanti? Attiecību speciālisti uzsver, ka šādam vīriešu tipam nereti attiecībās un īpaši seksuālajā dzīvē – kļūst garlaicīgi. Tāpēc tev vienmēr ir jācenšas saglabāt kāds noslēpums, lai viņš domā, ka nav līdz galam izsmēlis jūsu tuvības apvāršņus.

EKSPERTU IETEIKUMS: vai esat izmēģinājuši seksa rotaļlietas? Noteikti dariet to! Tāpat pieskaries viņam dažādi, pārsteidz ar izdomu, taču vispirms labāk pajautā vai mīļotajam pret to nav iebildumu, jo mums katram ir savas eksperimentu robežas. Lasi dažādus seksa padomus un paņem no tā visa kaut ko sev, – jūsu seksuālās dzīves izkrāsošanai!

 

PARTNERA SEKSA STILS: mežonīgais

Viņam patīk karstasinīgs sekss! Tavs partneris vēlas intīmajā dzīvē daļu perversības un neķītrības, alkst dažādus izaicinājumus – sniedz viņam tos! Visticamāk, viņš mēģinās arvien jaunas tuvības nianses un nekautrēsies realizēt tās.

EKSPERTU IETEIKUMS: piesien viņu pie gultas un uzņemies vadību!

 

 

PARTNERA SEKSA STILS: impulsīvais

Misters impulsīvais ir gatavs ļauties seksam teju jebkurā vietā, jebkurā laikā. Viņš ierauga tevi un tūlīt vēlas ļauties mīlas priekiem! Ja viņš vēlēsies iegūt tevi, tad tas arī notiks – vai nu uz virtuves galda, vannas istabā vai kopīgi dodoties mājās no darba ar mašīnu… Tavs partneris domā par seksu un vēlas to! Dažkārt tas var šķist pārāk kaitinoši, radot sajūtu, ka satiecies teju ar Duracell zaķīti, kuram nekad nezūd enerģija. Tomēr padomā, kā būtu, ja partneris neizrādītu nekādu iniciatīvu? Izbaudi šo spēli!

EKSPERTU IETEIKUMS: dienas laikā aizsūti viņam kādu pikantu īsziņu, liekot nojaust, ka vakarā tavu mīļoto sagaida patīkams turpinājums…

 

PARTNERA SEKSA STILS: kautrīgais aktieris

Šim puisim varētu būt grūtības ar savu jūtu izrādīšanu, kur nu vēl izpausmēm guļamistabā. Taču, visticamāk, viņš vienkārši izliekas, ka nav ieinteresēts notiekošajā, taču patiesībā ļoti vēlas, lai tu uzņemtos iniciatīvu. Ne tāpēc, ka viņš ir spēlmanis, bet gan tā iemesla dēļ, ka izbauda šo procesu!

EKSPERTU IETEIKUMS: nebaidies iekvēlināt viņu. Attiecību speciālist iesaka, piemēram, ielikt savas biksītes viņa datora somā. Nosaki notiekošā toni!

 

PARTNERA SEKSA STILS: Alpha vīrietis

Tev ir nesaprotams, kā dažkārt tavs partneris var būt tik pareizs, teju svētais, taču tad, nonākot guļamistabā – īsts supermens!

EKSPERTU IETEIKUMS: piespēlē viņam, esi te kautrīga, te neķītra pavedinātāja!

 

PARTNERA SEKSA STILS: vizuāli orientētais

Šim vīrietim nepieciešama vizuāla stimulācija, bauda acīm! Iespējams, viņš neiebildīs, ja kopīgi noskatīsieties kādu pieaugušajiem domāto filmu. Vai labprāt vēlēsies vērot, kā tu pārģērbies. Esi gatava tam, ka, nodarbojoties ar seksu – gaisma jūsu guļamistabā, visticamāk, paliks ieslēgta.  

EKSPERTU IETEIKUMS: tu viņu patiesi pārsteigsi, ja reiz iestudēsi un nodejosi kārdinošu deju!

 

Lai jums veicas!

Iepriekšējais rakstsĪstā svētku kleita: tavu problēmzonu maskēšanai
Nākamais raksts10 pārsteidzoši iemesli, kāpēc hurma ir laba tavai veselībai +RECEPTES